Mode, stil

Graviditetsmode til efterår / vinter 2020: aktuelle tendenser

strikkede beklædningsgenstande

Ofte introducerer vi dig for de nyeste trends inden for modeverdenen, og i denne artikel er vi opmærksomme på moderskabsmode! &# 128578; Nedenfor kan du lære, hvad efterår / vinter 2020 -trenderne er inden for gravide kvinder, og find nogle elegante outfits at hente inspiration fra. Lad dig inspirere!

Graviditetsmode: den første gyldne regel er “bekvemmelighed”

hvid bluse strikket vest elegant

At være gravid og gå på mode på samme tid? Ja, det er muligt! Som lovet viser vi i dette indlæg dig de nyeste tendenser inden for barsel til dette efterår og vinter, som du ville blive forelsket i!

Den første gyldne moderegel for gravide kaldes “komfort”. Når du vælger dit tøj, skal komfort være det vigtigste, mens smukt udseende kommer i anden række. Så den kommende mor føler sig godt tilpas, er det meste tøj til gravide kvinder lavet af brede, elastiske stoffer uden bånd. Naturlige stoffer som uld, bomuld, silke og hør foretrækkes, fordi de tillader huden at trække vejret meget let i forhold til plast. Især i de sidste tre måneder af graviditeten kan du ikke længere have dine foretrukne jeans og bluser på, så det er nødvendigt at få noget tøj til gravide. Nedenfor kan du finde ud af, hvilke der er de mest moderne! &# 128578;

Strikket tøj er trendy

Blød strikket trøje

Den første store trend for efterår / vinter 2020 kaldes “strikkede stoffer”. De flotte strikkeopskrifter går aldrig af mode, og du vil se rigtig sej ud under graviditeten. De brede strikkede trøjer til gravide kvinder i uld eller bomuld ser meget romantiske ud. En anden variant er den elastiske bluse, der smukt understreger babyhumpen, kombineret med en strikket vest. Især i de kolde vintermåneder er det vigtigt, at tøjet er behageligt og varmt.

Graviditet – elegante kjoler

Graviditetskjoler

En anden trend, du selv vil prøve, er det strikkede tøj. Hvem sagde, at du kun skulle have bredt, uformet tøj under graviditeten? De strikkede kjoler er elastiske, nuttede bløde, understreger kroppen meget flot og ser virkelig elegant ud! Du kan kombinere sådan en kjole med en blazer og bære den på kontoret, for eksempel. Varme strømpebukser, behagelige støvler og en matchende dametaske vil give dit outfit “prikken over i’et”. &# 128578; Vi anbefaler, at du afholder dig fra at bære tøj, der har bælter og bånd, eller som er for stramt på maven. Sidstnævnte sker oftest, når kjolen er for elastisk. For at undgå dette skal du købe tøj fra specialiserede barselsbutikker.

Brede tørklæder

Vinterhalstørklæder bløde store

De brede tørklæder er også meget moderigtige for de gravide i efteråret og vinteren. Du kan binde tørklædet om din hals på en elegant måde eller bære det omkring dine skuldre som en poncho. Sådan ser de store tørklæder særligt romantiske ud!

Jeans til gravide

Gravide mode skinny jeans

En anden af ​​de største trends inden for graviditetsmåde i år er skinny jeans. Ja, du læste det rigtigt – skinny jeans! Der er modeller, specielt beregnet til gravide, med en bred top lavet af specielt elastisk stof, der understøtter babybumpen. Så du kan tage de populære stramme jeans på, mens du er gravid. &# 128578;

top

Barsel mode blonder kjole

Tendenserne for dette efterår og vinteren inkluderer også spidsen. Blondetøjet – bluser, kjoler osv. Ser virkelig romantisk ud. Og som en detalje i outfittet er det også trendy – for eksempel en bluse med krave eller ærmer lavet af blonder, og giver hvert tøjstykke et fantastisk vintage look.

Bamse

Barselbeklædning bamse

Og den sidste store trend inden for graviditetsmåde, som vi introducerer for dig, er bamsen. Det er faktisk en super varm en frakke Lavet af fluffy stof, der er særligt behageligt og bare perfekt til de kolde vinterdage. Det er også et iøjnefaldende stykke tøj, der bestemt ikke vil gå ubemærket hen! Det er svært at gå galt med farven, men cremen og beige toner er et totalt hit i år!

bred bluse i hvidt

elegante tøj til vinteren

varme og elegante vinterdragt

Tips til graviditetsmode

lang bamse

Teddy frakke i beige varm

Bamse pels blød

Elastiske bluser understreger babybumpen

Brug tørklæder som en vest

Bukser til gravide

vinrød kjole lang vinter

Moderne efterår vinter outfits

Bluse og vestneutrale farver

elastisk bluse

Graviditet efterår vinter

Graviditet mode veste

Bluser lang graviditet

Kjole med hat i vinrød

Graviditet fashion stilfulde ideer

Graviditet mode store outfits

Bluse silke elegante gravide

hvid bluse elastik

Vintertørklæde bredt

sort strikket bluse