Mode, stil

Cykelshorts til kvinder – en af ​​de bedste trends i 2019

Cykelshorts kvinder moderne outfits 2019

Du var længe glemt, og i dag har du erobret modeverdenen igen – cykelshortsene! Som navnet antyder, handler det om elastiske sportsbukser, specielt udviklet til aktive cyklister, der normalt er over knæene. Cykelshortsene er i øjeblikket meget populære, og ikke kun inden for sport – de er en af ​​de bedste modetrends for 2019! I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du bærer og kombinerer de trendy kvinders cykelshorts korrekt. Følg vores modetip og lad dig inspirere! Vi håber du nyder at læse!

Historien om cykelshorts

sporty bukser korte elastiske kvinder

Kvinder bruger cykelshorts med høje sko

sporty bukser kort elastik

Cykelshorts kvinder modetrend 2019

Dame cykelshorts bærer afslappet

sporty bukser elastik over knæene

Historien om cykelshorts begyndte faktisk i 1940’erne. Mangel på materialer og stofrationer i krigstid førte til skabelsen af ​​komfortable, robuste og funktionelle beklædningsgenstande. Sådan blev cykelshortsene, der ofte blev syet af gamle herreskjorter. De farverige dekorationer som broderi, perler og tryk var tabu under krigen. Af denne grund var bukserne enkle, ensfarvede og velegnede til både mænd og kvinder. Dengang var de et hverdagstøj, og ikke bare noget forbeholdt professionelle cyklister. De originale cykelshorts var lavet af bomuld eller hør – det typiske nylonelastanstof for i dag kom meget senere. Tøjet i 1940’erne skulle være praktisk og funktionelt, så bukser og nederdele blev kortere og kortere. Denne stræben efter komfort og funktionalitet forklarer også den typiske længde på cykelshorts.

Cykelshorts fejrer et stort comeback i 2019!

En vellykket kombination af cykelshorts til kvinder

Cykelshorts til kvinder KIm Kardashian

sporty bukser kort afslappet fritid

Cykelshorts kvinder top trend 2019

sporty bukser Kim Kardashian

Brug sporty bukser med støvler

Cykelshorts til kvinder i høj kvalitet

Cykelshorts damer blazer sexet

I begyndelsen af ​​århundredet, omkring år 2000, var cykelshortsene næsten forsvundet fra vores garderober. Disse blev kun brugt af småbørnene om sommeren, og selvfølgelig – cyklisterne. Disse bukser er et must for cykling, fordi de beskytter benene mod høje friktionsniveauer og mulige skader. Kanye West var den første til at bringe cykelshortsene tilbage til sine kollektioner i 2017. Og siden har de fejret et kæmpe comeback. Mange stjerner som Kim Kardashian, Kendall Jenner og Bella Hadid har brugt cykelshortsene åbent og populært dem. Af denne grund vil vi vise dig her, hvordan du bærer det stramme, elastiske tøj korrekt. Vores fotos viser også vellykkede outfits med cykelshorts og kan tjene som model for dig.

Cykelshorts til kvinder: modetips til et stilfuldt outfit

sporty bukser sølv Kim Kardashian

Cykelshorts kvinder blazer højhælede sko

Cykelshorts kvinder moderne outfits 2019

Cykelshorts til kvinder er bare perfekte til foråret og sommeren. Hver modebevidst kvinde bør have mindst et sådant par bukser i sin garderobe i 2019! Cykelshortsene kan ikke kun bruges til sport eller fritid, de kan endda bruges til at gå på kontoret! Det eneste, du behøver at vide, er, hvordan du kan kombinere tøjet med succes. Cykelshortsene understreger underkroppen – hvis du har stramme, slanke ben, skal du tage cykelshortsene frimodigt på!

Cykelshorts kvinder bærer i afslappet stil

sporty bukser jakke skjorte fritid

Kombiner kvinders cykelshorts med skjorte og jakke

sporty bukser Lady Diana

sporty bukser T-shirt fritid

sporty bukser, stram elastik

Hvis du ikke vil sætte balder og hofter i søgelyset, skal du have cykelshortsene på med en lang skjorte, bluse eller tunika. Tilføj et bælte for at fremhæve din talje. Kombiner med sandaler eller sneakers, og i slutningen får du et vidunderligt afslappet outfit til din fritid!

Kombiner cykelshorts og minikjole

Cykel shorts til kvinder

Cykelshorts til kvinder 2019 blonder

Brug sporty bukser under en minikjole

Hvis du skal til fest, kan cykelshortsene være en stilfuld tilføjelse til din minikjole. De korte, elastiske bukser vil være umærkelige under kjolen – især hvis de to beklædningsgenstande er i samme farve. Så du kan danse roligt hele natten – også selvom du har en meget kort kjole på.

Business casual outfit med cykelshorts

Brug sporty bukser med en frakke

Brug sporty bukser med en jakke

sporty bukser blazer slående

Kvinder iført cykelshorts på kontoret

Cykelshorts til kvinder

Som allerede sagt er cykelshortsene også velegnede til kontoret eller et forretningsmøde. Kombiner den med en oversize blazer og elegante hæle, og resultatet er et fantastisk business casual look! For at bukserne ikke ser malplacerede ud, skal du tage stilfuldt tilbehør på som mousserende øreringe, et læderbælte til taljen og en taske af høj kvalitet. Du skal kun sikre dig, at bukserne ikke er for korte, og at de ikke ender mere end to fingers bredde over knæene. Du kan finde flere trendy kombinationer med cykelshorts til kvinder her.