Mode, påske og forår

Modetrends 2018 – forny din garderobe fuldstændigt til foråret

Kysse vinteren farvel og læg det mørke, grå tøj væk i skabet! Vi præsenterer dig de nyeste modetrends i 2018 med de bedste beklædningsgenstande til after-shopping.

Kysse vinteren farvel og læg det mørke, grå tøj ud af skabet! Foråret repræsenterer et eventyr af farver, mønstre og modeller. Hvis du vil være et skridt foran, kan du se vores artikel. Vi præsenterer dig de nyeste trends for den kommende sæson med de bedste beklædningsgenstande til after-shopping. Lad dig inspirere af modetrendene i 2018 til at blive fashionista med det samme. Fordi en spadseretur gennem butikkerne efter farverigt tøj er simpelthen sjov.

Farver, mønstre og snit: hvad er modetrends for 2018?

Farver, mønstre og snit: hvad er modetrends for 2018?

Farver: Pantone Color Institute er den institution, der informerer os om, hvilke årlige trendfarver der er. Det er allerede blevet annonceret, at årets farve bliver den fede ultraviolette. Derudover ser den trendy farvepalet ud til at være helt modsat – på den ene side er de lyse farver helt inde, på den anden side er pastelfarverne ikke slukket!

Hvilke mønstre er der?: Hvad er modetendenserne i 2018?

Skabelon: Tage på Striber og prikker, og det er sådan du rammer målet! Striber vises ikke bare i en eller to samlinger, men i næsten dem alle. Stribede 7/8 bukser er perfekt kombineret med en farvestrålende bluse. De fleste kvinder er helt forelsket i denne trend, fordi de lodrette striber på deres tøj sætter de rigtige accenter og også kan skjule problemområder særligt godt. I modsætning til de ofte forekommende striber er prikkerne eller de såkaldte “prikker” i princippet et symbol på 1960’erne, men de nyder i øjeblikket en genoplivning.

Bemærk: Blomstermønstre er en absolut trend i modeverdenen. Ingen sæson går uden at blive overrasket over de betagende blomstermønstre på catwalken.

Hvilke snit er med?: Hvad er modetendenserne i 2018?

Nedskæringer: En aktuel trend er de asymmetriske snitlinjer, der retter fokus mod den populære kropsdel. Asymmetrien i spaltningsområdet er totalt populær, fordi den sætter store accenter i selfies. Snoren er stadig et populært element i de nye outfits. Det forvandler sig fra et meget sporty stykke til et moderigtigt blikfang. De voluminøse puffede ærmer, som var det mest populære snit i 80’erne, betragtes i dag igen som moderne. De nye fortolkninger af den gamle klassiker er meget populære blandt kvinder. De løse snitlinjer er også “in” for sæsonen. De brede plisserede maxiskørter, som spiller særlig godt omkring din figur, er et rigtigt hit. De nuværende tendenser i modeverdenen fokuserer på brystet – de korte toppe forbliver moderne.

Top 5 foråret ser ud efter modetrends 2018

Top 5 foråret ser ud efter modetendenserne i 2018

№1: Trenchcoat “- i fodsporene på Sherlok Holmes

Modetrends 2018: №1: trenchcoat

Alle kvinders foretrukne favorit er trenchcoaten. Den er inspireret af den originale militærfrakke, men har fast etableret sig som et populært tøj i modeverdenen. Næsten alle modekvinder har dette must-have-stykke i sin garderobe. I dag krydrer designerne af de italienske modemærker trenchcoaten med interessante og funklende detaljer. Du kan også give den gamle frakke et nyt look, bare krydre den med nogle flotte funktioner – broche, bælte, knapper, skål.

№2: Den virkelige iscenesættelse af kvindelighed er i hvidt

Modetrends 2018: №2: Den ægte iscenesættelse af kvindelighed er hvidt jakkesæt

Opret et ensemble af hvidt, det er altid en god idé! Det hvide tøj betragtes som klassisk, elegant, moderne og sart. Det hvide tøj kommer dig til undsætning, hvis du kommer i denne situation: ”Jeg er blevet inviteret til festen, men jeg har ikke noget at have på!” Tag den hvide dragt ud af skabet og klæd dig på uden tøven. Uanset om det er sneakers eller høje hæle, vil dit outfit blive et hit hos mode.

№3: Kombinationen af ​​en lille hvid kjole og en denimjakke er et symbol på kvindelighed 

Modetrends 2018: №3: Kombinationen af ​​en lille hvid kjole og en denimjakke er et symbol på kvindelighed

№4: “Ripped jeans” -stilen giver dit look en stor byflair

Modetrends 2018: №4: The

№5: Tag en farverig læderjakke på for øjeblikkeligt at vække forårsfeberen

Modetrends 2018: №5: tag en farverig læderjakke på for øjeblikkeligt at vække forårsfeberen

I det hele taget kan følgende bestemmes: Vi har fået nok af vinterens kedelige farvepalet. Foråret er her igen, og det er meget velkommen. Med det kommer de lyse farver, som stadig er en grund til at juble. Modetendenserne i 2018 er allerede klare: striber og prikker, trechcoats og denim, plissestoffer, revne jeans – det er højdepunkterne i trenderne i modeverdenen for denne sæson. Tjek vores galleri for masser af ny inspiration!

Galleri:

Højdepunkter i modetrends 2018

Italienske modekvinder: hvad er modetrends i 2018?

Modetendenserne i 2018 er allerede klare: striber og prikker, trechcoats og denim, plissestoffer, revne jeans - det er højdepunkterne i trenderne i modeverdenen for denne sæson.

Italienske modekvinder: Plisségardinen er tilbage

Modetrends 2017/2018: en lang hvid skjorte med bælte

Sommermode 2017/2018: den hvide farve er altid moderne

Italienske modebrands anbefaler Velvet jakken til sæsonen

Italienske modekvinder 2018: De hvide sneakers er altid en god tilføjelse til dit outfit

Modetrends 2018: kombiner hatten og sokken til de regnfulde forårsdage

Modetrends 2018: De løse snitlinjer er også inde for sæsonen.

Modetrends 2018: Kombinationen af ​​blå og rød - et mere marint look

Modetrends 2018: De nuværende trends i modeverdenen retter fokus mod brystet - de korte toppe forbliver moderne.

Modetrends 2018: hvad er de rigtige farver til foråret?

Sommermode: det hvide tøj er altid i

Modetrends 2018: gå efter striber

Modetrends 2017/2018: Gå efter en løs silhuet

Sommermode 2017: hvid kjole og denimjakke

De fleste kvinder er totalt forelskede i trenden, fordi de lodrette striber tilføjer de rigtige accenter til deres tøj og også kan skjule problemområder særligt godt.

Modetrends 2018: Italienske modebrands anbefaler de plisserede nederdele

Modetrends 2018: Foråret er en eventyrlig idé om farver, mønstre og modeller.