Мода, стил

Класически, но модерни: модните тенденции на това лято

Светът на модата винаги се променя. Нови колекции излизат на пазара няколко пъти всяка година. Често изпитаното и познатото се смесват с нови елементи, за да се създаде нещо ново. Това също работи доста често, което означава, че наистина уникален външен вид може да бъде създаден за всеки ден и всяка ситуация. Определено ще можете да изровите любимо парче или две от гардероба си. Ние обобщихме актуалните модни тенденции на тазгодишния летен сезон за вас на този етап. Очаквайте с нетърпение тези акценти.

Това са най -горещите цветове за 2021 година

Когато избирате цвета за тоалетите през този сезон, не е нужно да оставяте нищо на случайността. Някой друг решава кои са модерните цветове на годината. Компанията Pantone избира определени тенденционни цветове за всяка година. Тази година това са цветовете Изключително сиво и осветяващо, блестящ жълт нюанс. Има два цвята, които вървят перфектно заедно и които могат да се комбинират перфектно в облеклото.

МОНОХРОМ ВМЕСТ ОТ ЦВЯТ

Но не бива да е прекалено цветно, защото друга тенденция са тоалетите, които са по -монохромни. Това означава, че се използва само един цвят, който обаче може да се появи в различни нюанси. Вече не е нужно да се притеснявате за комбинацията от отделни цветове. Модна дамска мода се предлага в различни нюанси на кафяво, сиво или синьо. Игриви детайли, които ви карат да отидете на почивка и да направите слънчеви бани, разхлабват външния вид.

ВРЪЩАНЕ КЪМ 70 -ТИ С БРОНЕНИ БРОНИ

Тази тенденция достига до нас направо от 70-те години на миналия век: камбаните. Краката от бедрата до коленете все още са изрязани прави или стегнати. От коляното панталоните стават по -широки. Още през 90 -те и 2000 -те години камбаните празнуваха възраждане и, както през 70 -те, често се комбинира с обувки на платформа. Днес панталоните отново осигуряват дълги и красиви крака. Има много възможни комбинации. Но те вървят особено добре с плътно изрязани, скроени върхове и блузи.

ПЛЕТЕТЕ – НЕ САМО НОСЕТЕ ЗИМА

Топло и уютно, така познаваме трикотажа през зимата, който след това ни дава много топлина. Някои имат сега Плетени части в летните колекции направени. След това обаче тъканта е много по -тънка, така че да не ви изпотява. По -скоро те са много леки плетени върхове, които могат да се комбинират с къси панталони или удобна пола.

ДЖАНСИТЕ НИКОГА НЕ ИЗЛЕЗТЕ ОТ МОДА

И това лято никой не може да избегне любимото във всеки гардероб: дънките. Синият деним плат от памук е в тенденция по един или друг начин всяка година, било то като риза или панталон. Тази година избираме второто. Настоящите дънки излъчват известен ретро чар от 80 -те години. Това означава леки измивания, тъй като те вече бяха популярни миналата година.

Модни тенденции: ДЖАНСИТЕ НИКОГА НЕ ИЗЛЕЗТЕ ОТ МОДА

НЯМА ТОП ГОЛЯМО: ТОЛКОВО ГЛЕДАЙТЕ

Тенденция, която също познаваме от последните няколко години, е оверсайз визията, или на немски, оверсайз визията. Става дума предимно за много широки топове и панталони. Не само, че е удобно, но и изглежда добре. Въпреки това, когато слагате тоалета заедно, е важно да не прекалявате. Изберете само едно парче с извънгабаритен вид, например горната част, и изберете плътно прилепнали панталони. Веднага имате много модерен тоалет.

СПОРТЕН ШИК

Поне откакто пандемията от корона се разпространи по света, темата за здравето става все по -важна. Хората се интересуват не само от здравословното хранене, но и от упражненията. Това се отразява в облеклото. Спортните топове или джогинг панталони се комбинират с класически компоненти като якета или блейзери в Sporty Chic. По този начин не само изглеждате добре в офиса.

БЕЗПЛАТНА ЧЕРВА С БРЕЛЕТИ

Когато температурите през лятото издухат термометъра, ние се радваме на всеки грам плат, който трябва да носим по -малко по тялото си. Тук влизат в действие гривните, които тази година могат да се носят като отделен топ.

Докато през миналата година все още бяхме модерни с върховете на културите, гривните са много по -къси. В свободното време се носи точно така и се комбинира с къси панталони или пола, в офиса просто дръпвате блейзър над него и тоалетът е перфектен.

ЧУПАНИ РЪКАВИ С РЪКАВИ ЗА ДЕКЛАРАЦИЯ

Така наречените изящни ръкави са истинско привличане на погледа тази година. С ръкави с балон или бухалки надграждате всяко облекло и определено сте в тенденция. Визията е идеална за офиса или за вечерта. В свободното си време ръкавите за изявления понякога могат да бъдат малко досадни.

ГЛИТЕРИЯ ПОГЛЕДАЙТЕ С ПЕКЛЕТКИ

Надяваме се, че лъскавите партита скоро могат да бъдат отпразнувани отново. Видовете пайети обаче внасят партито в тоалета поне веднъж. Особено на върховете, не може да има достатъчно прикрепени малки плочи. Ако е необходимо, те дори могат лесно да бъдат прикрепени към дрехите сами.

Изображение 1: unsplash.com, © Брук Кейгъл

Изображение 2: unsplash.com, © Кейли подсмърча

" />