Мебели

Модни идеи за обзавеждане за сезон есен 2018

Има група хора, които винаги искат лято в живота си. Други се радват на всички сезони и наистина им се радват! Но как го правите? Вероятно това е така, защото всеки сезон откриват очарованието и правят неща, които биха били невъзможни за другите. Ако принадлежите или искате да принадлежите към втората група, следващата статия може да бъде много полезна. Защото имате шанса да опознаете по -добре модерните идеи за обзавеждане за есен 2018 / зима 2019. Би било весело нещо в дома ви, нали?

Съвременните идеи за интериорен дизайн 2018 често отразяват красотата на нощта

идеи за обзавеждане тъмни цветове и бордо

Обзавеждащи идеи, които миришат на гората

Естествените материали са в тенденция от няколко сезона. Но през есента на 2018 г. почти буквално мирише на гора! Защото имаме цветове на различни плодове и други горски плодове в интериора. Те се появяват като акценти или като цветове на фона. Много текстил се произвежда с него.

Когато говорим за текстил – трикотажните платове често се използват в декорацията през 2018/2019 година. Горските цветове често се използват за създаване на различни слоеве. Така улавяте промените в природата.

Сивите нюанси под идеите за декорация осигуряват баланс и равновесие

интериорни идеи сиви и кафяви нюанси

Отразявайте нощния характер

Свързваме есента и зимата с тъмнината. Не е задължително обаче да възприемаме това като негативно нещо. Тъмнината също има магия и очакване за слънцето. Как бихме очаквали с нетърпение изгрева, ако не беше през нощта? Тази мисъл за фон изглежда вдъхновяваща за много дизайнери с тенденциите за есента 2018. Някои от съвременните цветове ви карат да се отразявате природата през нощта. Открийте затоплящите сливи и „тоналните“ нюанси на морското синьо за вашите идеи за интериорен дизайн. Разбира се, имате нужда от неутрални нюанси за баланс, а сивите тонове могат да ви послужат като такива.

Глобални, т.е. земни нюанси и модели са много популярни

идеи за обзавеждане с класически вид

Нова интерпретация на северния стил?

Възможно ли е дори да се намери нова интерпретация на северния стил? Ако разгледаме модерните идеи за интериорен дизайн за есента 2018, тогава отговорът вероятно е „да“! Идеята е модернизирана с току -що споменатия слоест вид. По този начин създавате визуална дълбочина. Важно е да не оставяте лъскавите и светли акценти, така че те буквално да блестят от тъмната атмосфера. С настоящата скандинавска интерпретация хората обичат да използват цветове с тъмни пигменти, светли дървени мебели и меки текстилни изделия, които глезят сетивата. Северният дизайн ще продължи да бъде подхранван тази година от някои глобални идеи за интериорен дизайн.

Що се отнася до идеите за есенно обзавеждане, скандинавският стил се освежава с глобалните тенденции

идеи за обзавеждане килими висок клас - идеи

Изгорени нюанси и блясък

Току -що използвахме израза „блестящ през тъмнината“. Това може да се постигне, наред с други неща, с използването на така наречените изгорени нюанси. Те са настоящата интерпретация на много добре познатите и популярни цветове сред идеите за есенно обзавеждане. Те се комбинират с метални аксесоари. Красиво обзаведената стая по -долу е перфектен пример за това. Печените бадеми са използвани за мебели и декорация на камина. За огледалните рамки се използва металик.

Изгорелите цветове и метали в момента са в интериорния дизайн през есента на 2018 г.

страхотни идеи за обзавеждане от благороден текстил

Популярни по -светли нюанси

В допълнение към нощните цветове, някои светли, приглушени нюанси също са особено актуални. Става въпрос за лавандула, розово и градински чай. Земните нюанси, които се считат за глобални и универсални, остават модерни. По същия начин моделите с такъв характер са все още популярни. Винаги можете да смесите етнически текстил от цял ​​свят. Така че можете да продължите да подчертавате глобалното звучене на съвременните идеи за есенно обзавеждане.

Глобалната декорация включва и етнически текстил от цял ​​свят

идеи за интериорен дизайн бели мебели и декорации от дърво

Луксозният цвят за 2019 г. вече се отваря

В допълнение към изгорелите цветове, има и особено модерен цвят, който дизайнерите са определили като най -популярен за 2019 година. Името на това е „подправен мед“. Бихме могли да го наречем актуална интерпретация на блясъка на златото. Появата на този цвят също има нещо общо с факта, че човек копнее за лукс отново навсякъде. Не е задължително да имате предвид скъпи идеи за обзавеждане, но и декоративни трикове, които предават усещането за изискана релаксация и наслада с класа. Можете да постигнете това бързо с „Подправен мед“ и този цвят също е идеално част от другите току -що описани съвременни тенденции. Така че би било идеално да се използва още през есента на 2018 г..

„Подправен мед“ е луксозният цвят за 2019 г., но вече може да се използва в идеи за интериорен дизайн

идеи за обзавеждане с подправен мед страхотни

С кой пейзаж бихте сравнили идеалния си есенен интериорен дизайн??

Как индивидуално съчетавате споменатите тенденции? Имаме следното предложение: Помислете за красив есенен пейзаж, който бихте искали да виждате през прозореца или да го посещавате всеки ден. Помислете само как се трансформира. Скоро идва зима, в която ще се чувствате също толкова добре? Сега се опитайте да преобразите интериора си с идеи за декорация или обзавеждане по такъв начин, че да отразява атмосферата на този пейзаж …

Представете си красив есенен пейзаж и го отразете чрез вашия интериорен дизайн

интериорен дизайн бял акцент

Можете да разкриете тенденциите за есента само с няколко подробности

идеи за интериор в минималистичен стил

Есенният блясък може да се използва и в обзавеждането на банята?

черно -бели и сиви интериорни идеи

бяла камина страхотни идеи за интериорен дизайн

Този интериорен дизайн изглежда прост, но елегантен благодарение на тенденциите за есента на 2018 година

идеи за идеи за обзавеждане на градината

сини мебели страхотни идеи за интериорен дизайн

благороден стол - страхотни идеи за обзавеждане

Наситено синьо и луксозно злато – модерна интерпретация на класиката за предстоящия есенно -зимен сезон

идеи за интериорен дизайн синьо кафяво злато

идеи за обзавеждане btaun и злато

идеи за обзавеждане сиво и синьо

Благородният текстил се завръща на мода, особено в модерен приглушен розов цвят

идеи за обзавеждане столове и маса

идеи за обзавеждане разделителна стена

идеи за обзавеждане бели акценти

Друга модерна идея за обзавеждане, която ни напомня за хубава нощ в гората

декориране на идеи картина с цветя

ярки идеи за интериорен дизайн

метални нюанси и идеи за кафяво обзавеждане

Shine ще бъде актуален тази зима!

идея за възстановяване идеи за обзавеждане

страхотни дизайнерски идеи за обзавеждане на дивани