Мебели, спалня

Легла с пружинни кутии – „Спането на облаци“ стана реалност

Луксозни стоки с кутия с пружинно легло за ценители

Кой не мечтае просто да се остави на леглото след стресиращ ден? С правилния избор на собствено легло вие не само се поглезете със здравословна релаксация за тялото и душата, но и със специално качество на живот. Леглата с пружинни кутии са изключително удобна и луксозна система за спане, която се различава от класическото легло, изработено от решетъчни рамки и матраци. Наслоената структура осигурява несравним комфорт на съня и ви кани да мечтаете. Дизайнът на подреждане е специален за легло с пружинна кутия, защото не само предлага невъобразима релаксация, но и здравословна опора за гърба. Ако все още не сте взели решението си, можете да научите повече за свойствата и предимствата на легло с пружинна кутия тук.

Легла с пружинни кутии – райски комфорт и здравословен сън

Легла с пружинни кутии - райски комфорт и здравословен сън

„Сънят е най -вкусната релаксация“, казва Хайнрих Хайне. Да спиш добре и да се събуждаш освежен е индикация за здравословен живот и леглото играе решаваща роля в това. Леглата с пружинни кутии са по -големи, по -високи и по -удобни от конвенционалните легла. Това идва от дизайна на стека и множеството слоеве. Трите различни матрака, подредени един върху друг, не са върху класическата ламелна рамка, а върху метална рамка. Удобната височина на леглото е много удобна за възрастни и особено за хора с проблеми с гърба и улеснява влизането и излизането от леглото. Пружинно легло с кутия е инвестиция в собственото ви здраве и винаги се изплаща, когато се събудите отпочинали и добре отпочинали. Лесен за поддръжка покрив предпазва матрака, който може да бъде избран в индивидуална степен на твърдост. Когато избирате легло с пружинна кутия, определено трябва да го изпробвате и да видите дали леглото отговаря точно на вашите изисквания. Ще можете да се насладите на добър сън само когато намерите подходящото за вас пружинно легло. Огромен избор и много опции за конфигуриране според вашите собствени изисквания можете да намерите на www.boxspringbettenshop24.de . Отличните съвети на клиентите ви улесняват да намерите подходящо легло с пружинна кутия и да изпитате сами деликатния комфорт при сън.

Здравословни имоти, които убеждават

Кутия с пружинно легло - най -доброто за страдащите от алергии

Дишащите материали и въздухопропускливите кутии предотвратяват алергични реакции. В допълнение към ергономичните аспекти, добрата вентилация на кутиите с пружинни легла е допълнително предимство и дори аргумент за страдащите от алергии. Има две пружинни жила едно върху друго – едно в пружинната кутия и едно в горния матрак. Когато се движите в леглото, пружините също се движат и така има повишена циркулация на въздуха. Праховите акари например се развиват в топла, влажна среда и се хранят с отпадналите люспи на кожата. Ето защо матраците, възглавниците и възглавниците са идеалното жилищно пространство за тях. За да могат да спят спокойно и да не мислят за това, страдащите от алергии трябва да създадат среда, която е максимално неприятелска към акарите в леглата им. Циркулацията на въздуха в пружинното легло на кутията намалява както топлината, така и влагата, така че леглото не предлага никакви дразнещи условия за живот на акарите. Горният слой като горния слой е проектиран да бъде особено лесен за грижи и лесен за употреба. Той има подвижен капак, който може да се пере при 60 ° C, като по този начин убива акарите. Има топери от специални материали и антиалергични капаци. За страдащите от алергии кутията с пружинно легло, покрита с изкуствена кожа, е по -добра от тази с текстил, защото може да се почиства без усилие.

Какви са предимствата на кутиите с пружинни легла?

Кутия с пружинно легло - като спане на облаци

След добър и спокоен нощен сън началото на новия ден е много по -приятно. И ако имате легло с пружинна кутия в спалнята, вече можете да се насладите на няколко предимства:

 • непобедим комфорт при сън
 • прост, луксозен вид
 • висок вход и изход
 • различни цветове и дизайн
 • подходящ за всеки
 • Окачване за оптимална поддръжка
 • Топър за допълнителен комфорт и облекчение
 • Конфигурация по ваше желание
 • различни размери
 • различни ценови диапазони
 • различни топери и матраци, от които да избирате

 Дизайн, цвят, размер, топери и матраци по ваше желание

Леглата с пружинни кутии са направени за ценители. Пружинно легло с кутия в собствената ви спалня е лукс, който не само ви дава прекрасна почивка, но и поддържа вашето здраве. Вземете вдъхновение и съвет, отделете време да го изпробвате и помислете колко важен е здравословният сън?