мебели

Дивани Brühl – страст към дизайна

Концепциите за сядане на дивани Brühl предлагат съвременни решения за изискванията на постоянно променящия се начин на живот. Те се характеризират със своя оживен, универсален дизайн и примерна устойчивост и екологичност.

Отношение на дивани Brühl – Дизайн Kati Meyer -Brühl

brühl-дивани-модел-отношение-черно

Приятно меки или с малко по -твърд комфорт при сядане, с подлакътници, които превръщат седалките в дълги столчета, скрити стойки за подглавници – всичко това превръща дивана в луксозна, уютна мебел. Гръбните възглавници са подчертани с копчета или декоративни напречни шевове. Като двуместен или 2.5-местен. Свалящ се.

Луксозна мебел от дивани Brühl

brühl-дивани-модел-отношение-тюркоаз

Грейс – дизайн Кати Майер -Брюл

brühl-sofas-model-grace-2

Естетична практичност: Естетиката е пълна с изящна лекота, която материалът сякаш надхвърля. Ясният дизайн се адаптира без усилие към всеки тип интериор и развива силно естетическо присъствие благодарение на прецизните линии, ръбове и размери. Ъглите на седалката и облегалката и висококачествената тапицерия предлагат изненадващо високо ниво на комфорт при сядане. Или изцяло покрит с подвижни материи или кожени калъфи или с проста конструкция от шперплат. Кориците са подчертани върху падащи шевове.

Индийско орехче – дизайн от Кати Майер -Брюл

brühl-дивани-модел-грация-двуместен

brühl-дивани-модел-мускатно-черно

brühl-дивани-модел-мускат-сиво-синьо

Двуместните и фотьойлите мускат, с фиксирана черна или екрю платно седалка, подплатени свободни възглавници и мека възглавница на гърба, изглеждат непринудени и уютни, благодарение на намалените, привличащи вниманието дизайни, които нямат визуално смущаващи излишни функции или тегло. Поради минималистичния си, неусложнен вид, те се вписват навсякъде. Те развиват своя ефирен чар както в градски, така и в селски интериор.brühl-дивани-модел-мускатно-черно

Налични по избор свободни подлакътници, които допълнително увеличават комфорта, който вече е изненадващо висок благодарение на ъгъла на седалката и облегалката. Рамката от масивен бук беше смазана с цветно или прозрачно масло. Предлага се избор от плат или кожени покрития за елементите на тапицерията.

brühl-дивани-модел-мускат-двуместен

Дивани Brühl: Четири -две – мебели Jablonski в Есен / Мюлхайм Дюселдорф

https://www.youtube.com/watch?v=7PeMO379FXA

Magnat – Дизайн Ерик Магнусен

brühl-дивани-модел-magnat-2

Привлекателността на Magnat се крие в изключителната простота, яснота и елегантност на дизайна на дивани Brühl, който изглежда малко оскъден. Има външно извити подлакътници и грациозен контур, който предлага много свобода на движение, когато седнете. Висококачествените кожени калъфи изглеждат особено поразителни по своята форма, повърхностите на тапицерията са гладки. Тези вечни мебели са изключително издръжливи.

brühl-дивани-модел-magnat-черно

Амбър – Дизайн Роланд Майер -Брюл

brühl-дивани-модел-кехлибарено-жълто

brühl-дивани-модел-кехлибарено-жълто-2

Амбър е многопластов материал, който може да превърне интериора ви в универсален оазис с многобройните си възможности за преобразуване – с напълно регулируема ръка и облегалки, мека диамантена тапицерия и ясна геометрична структура. Тук като луксозен 2,5-местен в кадифена, но здрава кожа в цвят картуз, с ниски подлакътници. С правоъгълни хромирани основи за пързалки, алтернативно с дървени пързалки. Подлакътници по избор във висока или ниска версия.brühl-дивани-модел-кехлибарено-сиво

brühl-дивани-модел-дълбоко пространство-висококачествена тапицерия

Множество подлакътници, допълнителен материал за основите и капаците и маса за съхранение правят дълбокото пространство индивидуално конфигурируема мебел. Вдлъбнатите подлакътници подчертават динамичния контур и леко коничната цялостна форма на дивана, докато кубовидният характер придава на другите елементи минималистична нотка. Леко наклонените крака изглеждат елегантни и весели; изящните основи за шейни подчертават щедрия обем на възглавниците и засилват впечатлението, че диванът сякаш се носи във въздуха. Те са особено подходящ избор за дивани без странична маса. Облегалките се регулират индивидуално, а седалките могат да се изтеглят с 25 см. Калъфките се свалят. Кресло: естетика.

brühl-дивани-модел-дълбоко пространство-кожен диван

Moule – Дизайн Роланд Майер -Брюлbrühl-sofas-model-moule-pink

Изненадващо голям избор от опции за преобразуване правят moule уникален. Районът се преобразува толкова лесно благодарение на гъвкавите въртящи се седалки и независимите подвижни облегалки и подлакътници. Moule е не само спираща дъха мебел за сядане или шезлонг, но и се превръща в удобно двойно легло. Регулируема по височина основа в хром или черен хром осигурява допълнителен комфорт. Свалящите се калъфи са изработени от мек сив вълнен филц.

brühl-дивани-модел-moule-черен

Mosspink – Дизайн Kati Meyer -Brühl

brühl-дивани-модел-mosspink-бежово

Дизайнът на мъх е екологично чист, иновативен и издръжлив. Облегалката се състои от възглавници, които се подреждат без усилие една върху друга, като камъчета, така че да предлагат максимален комфорт.

brühl-sofas-model-mosspink-grey

brühl-дивани-модел-алба

brühl-дивани-модел-алба-подлакътници

brühl-дивани-модел-алба-дивани

brühl-sofas-model-amber-in-blue

brühl-дивани-модел-кехлибарена кожа-диван

brühl-дивани-модел-кехлибарено-червено

brühl-дивани-модел-кехлибарено-черно

brühl-дивани-модел-въртележка

brühl-дивани-модел-въртележка-гарутоен

brühl-дивани-модел-въртележка-тютюн-цветове

brühl-дивани-модел-дълбоко пространство-модерен

brühl-дивани-модел-дълбоко пространство-черно

brühl-дивани-модел-дълбоко пространство-бяло

brühl-sofas-model-deep-space-two-seater

brühl-дивани-модел-лесно-peaces

brühl-sofans-model-easy-peaces-black-blue

brühl-дивани-модел-jerry-жълто

brühl-sofas-model-jerry-sofa-bed

brühl-дивани-модел-джери-бяло-зелено

brühl-дивани-модел-моспинка-иновативно проектирани

brühl-дивани-модел-мъх-розова вълна-плат

brühl-дивани-модел-моспинк-циклам

brühl-дивани-модел-moule-синьо

brühl-sofas-model-moule-lime

brühl-дивани-модел-roro

brühl-дивани-модел-грация-черно-две

brühl-дивани-модел-roro-medium

brühl-sofas-model-visavis

brühl-sofas-model-visavis-black

дивани brühl модел visavis бял

brühl-дивани-модел-грация-черно

дивани brühl модел magnat двуместен