Møbler, soveværelse

Futon -senge: et strejf af fjernøstlig kultur og en knivspids modernitet

Tiden for den konventionelle dobbeltseng er forbi, i dag er der en bred vifte af senge - boxmadrasser, futonsenge, polstrede senge og Co. Men hvad gør den perfekte seng?

Det er dejligt, at der er et soveværelse derhjemme, hvor du kan drømme uforstyrret, hvor drømme kan opleves som virkelighed! Krammet pakket ind i tæppet og dybt sovende drømmer du frit og alt er muligt i drømmeland. “Jo længere natten, jo flere talrige drømme” er et berømt fjerntliggende ordsprog. Du behøver ikke rigtig meget at drømme – bare en god nats søvn i den perfekte seng. Tiden for den konventionelle dobbeltseng er forbi, i dag er der en lang række senge – boxmadrasser, polstrede senge, senge i massivt træ, futonsenge og lignende. Men hvad er den perfekte seng??

Sengen – et møbel eller en ledsager i livet

Futon senge - et møbel eller en ledsager i livet

Inden du går på jagt efter den ideelle seng, tager vi dig igennem resultaterne af en undersøgelse foretaget af statistikportalen de.statista.com velkendt: ifølge statistikker sover du 505 minutter om dagen, eller med andre ord – cirka 8 timer om dagen. Så det kan fastslås, at de fleste tyskere lægger stor vægt på sund søvn. Frem for alt hjælper søvn med at balancere krop og sind, reducerer stress og giver den nødvendige styrke og humør til den næste dag. Derfor skal sengen have den afgørende rolle, så soveværelset bliver et rigtigt tempel for hvile og afslapning, for at kunne falde i søvn, drømme og vågne op uforstyrret.

Hvad har du brug for for at have det godt i soveværelset og sove godt? Hemmeligheden ligger i en af ​​de gamle og berømte harmonilære og filosofier, der nu har udviklet sig til en videnskab om at leve – Feng Shui. I løbet af sin 5000 -årige historie har den levende filosofi til formål at sætte folk i stand til at nyde harmoni i liv og liv. Ifølge de uskrevne regler for Feng Shui er soveværelset husets sjæl, ligesom køkkenet er dets hjerte. Derfor er det desto vigtigere at finde den rigtige seng.

Futon -senge: ren nydelse, en følelse af æstetik og en kærlighed til naturen

Futon -senge: ren nydelse, en følelse af æstetik og en kærlighed til naturen

Sengen er i midten af ​​rummet, så det er afgørende at træffe det rigtige valg. De såkaldte futonsenge er det europæiske alternativ til den virkelige eksponent for Feng Shui -filosofien – futon. Den originale form af futonen er en seng med en tynd madras, der er fyldt med bomuld og et tæppe. Uden en lamelramme og den hyggelige faktor er der næppe opmærksomhed. Selvom futonsenge er blevet tilpasset europæernes præferencer og behov, er de stadig tro mod det japanske design.

Futon -sengen gennem europæernes øjne

I dag er futonsenge tilpasset europæernes præferencer og behov, men er stadig tro mod det japanske design.

Det særlige ved denne sengetype er rammens højde – du sover højst 30 cm over gulvet for at være tættere på naturen og genoplade batterierne. Nærheden til naturen spiller en vigtig rolle i Feng Shui -filosofien, som også har stor indflydelse på fremstillingen af ​​futonmadrasser. Den består af flere lag, der er fyldt med en fjederkerne og åndbare naturlige fibre. En komponent i madrassen er kokosfibrene, som giver madrassen en vis hårdhed. For større komfort er futon -senge i Europa udstyret med lameller. Men hvad gør en futonseng til dig?

Futon senge VS almindelige sengetyper

Futon senge VS almindelige sengetyper

Futon -sengen imponerer på den ene side med sit enkle look, men også med sin unikhed. Futonsengenes moderne og minimalistiske udseende vinder tyskernes kærlighed. I modsætning til de sædvanlige sengetyper tilbyder iscenesættelsen af ​​asiatisk kultur i form af en sådan seng mere plads til at trække vejret. På grund af sin lave højde er futonsengen den perfekte levende idé til dit skråt tag. En af de største fordele ved denne sengetype er brugen af ​​naturlige materialer som kokosfibre, jomfruuld, fåreuld og hestehår, som sikrer, at du sover godt. Ud over den høje komfort, futonmadrasser tilbyder dig, er de også et praktisk alternativ til ethvert hjem – madrassen kan rulles sammen og stuves væk for at skabe mere plads i rummet.

Køb futonsenge

Forskellige verdener, forskellige senge, men ét mål – god søvn! Futon -senge kombinerer de bedste træk ved den rige, farverige kultur fra langt Asien med den moderne europæiske verden: Den naturlige japanske idé om sund søvn på en madras og det minimalistiske design af sengen opfylder den europæiske præference for brug af sengestellet. og lamelramme for maksimal komfort.