møbel

Brühl Sofaer – passion for design

Brühl Sofas siddekoncepter tilbyder moderne løsninger til kravene til konstant ændret livsstil. De er kendetegnet ved deres livlige, alsidige design og eksemplariske bæredygtighed og miljøvenlighed.

Brühl Sofas Attitude – Design Kati Meyer -Brühl

brühl-sofaer-model-attitude-sort

Behageligt blødt eller med en lidt mere fast siddekomfort, med styrearmlæn, der gør sæderne til langstole, skjulte nakkestøttebeslag – alt dette forvandler sofaen til et luksuriøst, hyggeligt møbel. Rygpuderne er fremhævet med knapper eller dekorative tværsømme. Som to-personers eller 2,5-personers. Aftagelig.

Et luksuriøst møbel fra Brühl Sofas

brühl-sofaer-model-attitude-turkis

Grace – Design Kati Meyer -Brühl

brühl-sofaer-model-grace-2

Æstetisk anvendelighed: Æstetikken er fuld af en udsøgt lethed, som materialet ser ud til at overskride. Det klare design tilpasser sig ubesværet til enhver form for interiør og udvikler en stærk æstetisk tilstedeværelse på grund af de præcise linjer, kanter og dimensioner. Sædet og rygvinklerne og polstring af høj kvalitet giver et overraskende højt niveau af siddekomfort. Enten helt dækket med aftageligt stof eller læderbetræk eller med en enkel krydsfinerkonstruktion. Betrækkene er fremhævet på faldende sømme.

Muskatnød – design af Kati Meyer -Brühl

brühl-sofaer-model-grace-to-personers

brühl-sofaer-model-muskat-sort

brühl-sofaer-model-muskat-grå-blå

Muskats to-sæders og lænestole, med et fast sort eller ecru lærredssæde, polstrede løse hynder og en blød rygpude, ser afslappede og hyggelige ud takket være deres reducerede, iøjnefaldende design, der ikke har nogen visuelt forstyrrende overskydende funktioner eller vægt. På grund af deres minimalistiske, ukomplicerede look passer de overalt. De udvikler deres luftige charme i både bymæssige og rustikke interiører.brühl-sofaer-model-muskat-sort

Valgfrit tilgængelige løse armlæn, som yderligere øger komforten, som allerede er overraskende høj takket være vinkel på sædet og ryggen. Den massive bøgramme blev olieret med enten en farvet eller en gennemsigtig olie. Der kan vælges stof- eller læderbetræk til polstringselementerne.

brühl-sofaer-model-muscat-to-personers

Brühl Sofaer: Four -Two – Jablonski -møbler i Essen / Mülheim Düsseldorf

https://www.youtube.com/watch?v=7PeMO379FXA

Magnat – Design Erik Magnussen

brühl-sofaer-model-magnat-2

Magnats attraktion ligger i den ekstreme enkelhed, klarhed og elegance i Brühl Sofas -designet, der ser lidt sparsomt ud. Den har udadbuede armlæn og en yndefuld kontur, der giver meget bevægelsesfrihed, når du sætter dig ned. De læderbetræk af høj kvalitet ser særligt slående ud i formen, polstringens overflader er glatte. Disse tidløse møbler er ekstremt holdbare.

brühl-sofaer-model-magnat-sort

Rav – Design Roland Meyer -Brühl

brühl-sofaer-model-ravgul

brühl-sofaer-model-rav-gul-2

Rav er et materiale i flere lag, der kan forvandle dit interiør til en alsidig oase med sine mange konverteringsmuligheder – med fuldt justerbar arm og ryglæn, blødt quiltet polstring og en klar, geometrisk struktur. Her som en luksuriøs 2,5-personers sæde i fløjlsagtig, men fast, karthusiansk farvet læder, med lave armlæn. Med rektangulære kromunderstel, alternativt med træskinne. Armlæn kan vælges i en høj eller lav version.brühl-sofaer-model-rav-grå

brühl-sofaer-model-deep-space-højkvalitets-polstring

Talrige armlæn, valgfrit materiale til baser og betræk og et opbevaringsbord gør dyb plads til et individuelt konfigurerbart møbel. De konkave armlæn understreger den dynamiske kontur og sofaens let koniske overordnede form, mens den kubiske karakter giver de andre elementer en minimalistisk note. De let vinklede fødder ser elegante og muntre ud; de yndefulde kanebunde understreger pudenes generøse volumen og forstærker indtrykket af, at sofaen ser ud til at svæve i luften. De er et særligt velegnet valg til sofaer uden sidebord. Ryglænene er individuelt justerbare, mens sæderne kan trækkes ud med 25 cm. Betrækkene er aftagelige. Lænestol: æstetik.

brühl-sofaer-model-dyb-rum-læder-sofa

Moule – Design Roland Meyer -Brühlbrühl-sofaer-model-moule-pink

Et overraskende stort udvalg af konverteringsmuligheder gør moule unik. Området konverterer så let takket være de fleksible drejesæder og de uafhængige bevægelige ryg og armlæn. Moule er ikke kun et betagende stykke siddemøbler eller en liggestol, det kan også omdannes til en behagelig dobbeltseng. En højdejusterbar bund i krom eller sort-krom giver ekstra komfort. De aftagelige betræk er lavet af blødt grå uldfilt.

brühl-sofaer-model-moule-sort

Mosspink – Design Kati Meyer -Brühl

brühl-sofaer-model-mosspink-beige

Mosrøddesignet er miljøvenligt, innovativt og holdbart. Ryglænet består af hynder, der ubesværet er stablet oven på hinanden, som småsten, så de giver maksimal komfort.

brühl-sofaer-model-mosspink-grå

brühl-sofaer-model-alba

brühl-sofaer-model-alba-armlæn

brühl-sofaer-model-alba-sofaer

brühl-sofaer-model-rav-i-blå

brühl-sofaer-model-rav-læder-sofa

brühl-sofaer-model-rav-rød

brühl-sofaer-model-rav-sort

brühl-sofaer-model-karrusel

brühl-sofaer-model-karrusel-garutoene

brühl-sofaer-model-karrusel-tobak-farver

brühl-sofaer-model-dyb-rum-moderne

brühl-sofaer-model-deep-space-sort

brühl-sofaer-model-deep-space-hvid

brühl-sofaer-model-deep-space-to-personers

brühl-sofaer-model-easy-peaces

brühl-sofaer-model-easy-peaces-sort-blå

brühl-sofaer-model-jerry-gul

brühl-sofaer-model-jerry-sovesofa

brühl-sofaer-model-jerry-hvid-grøn

brühl-sofaer-model-mosrød-innovativt designet

brühl-sofaer-model-mospink-uld-stof

brühl-sofaer-model-mosspink-cyclam

brühl-sofaer-model-moule-blå

brühl-sofaer-model-moule-lime

brühl-sofaer-model-roro

brühl-sofaer-model-grace-sort-to

brühl-sofaer-model-roro-medium

brühl-sofaer-model-visavis

brühl-sofaer-model-visavis-sort

brühl sofaer model visavis hvid

brühl-sofaer-model-grace-sort

brühl sofaer model magnat to-personers