møbel

15 fede ideer til bogreoler med glaslåger – eksklusivitet til dit hjem

bøger hylder med glasdøre komfortable sofa hvide hynder

15 fede ideer til bøgerhylder med glasdøre – designermøbleringsløsninger

Bogreoler med glasdøre – Den moderne lejlighed i dag er meget mere end blot en sum af de mest essentielle værelser som køkken, spisestue og stue. Selvom det er de nødvendigheder, der i vid udstrækning optager vores tanker i planlægningsprocessen, er der stadig en række ekstra udstyrskomponenter, som vi er lige så frie til at vælge imellem, når vi er helt dedikerede til at indrette vores nye lejlighed..

Alle har deres egne excentriciteter, og mens nogle skaber udførlige spillelokaler for at udtrykke deres passion, foretrækker andre fantastiske medielokaler og hjemmebiografer. Men hvis du er fascineret af bøger, kan du gå i en helt anden retning.

At pifte lejligheden op med et oprindeligt bygget og omfattende husbibliotek ville naturligvis være fantastisk, men ikke alle lejlighedsejere er velsignet med den nødvendige plads og ressourcer til at have råd til en. Den bedste løsning til din rede ville så være de smagfulde reoler, der ser mest elegante ud med glasbeklædning. De synes at bringe det mærkelige indtryk af “tidløs charme”. Altid relevant, her er nogle ideer til, hvordan du tilføjer lidt mere klasse til dit interiør ved at integrere reoler med glasdøre.

Gennemsigtige, geniale reoler!

bøger hylder med glaslåger indbygget i skabe glas bordplade

Dette er en dejlig måde at tilføje reoler til din stue uden at gå på kompromis med den fremherskende stil i dit hjem. De elegante hvide reoler med glasdøre, der er vist på billedet, viser soliditeten i den moderne stil, som ganske enkelt passer perfekt til de specifikke boligindretninger. Desuden fremhæver den smukke kombination af møbler og indretning i neutrale toner rummets skønhed. En stenpejs og et stykke vægkunst tilføjer prikken over i’et ‘perfekt billede’.

Her kan du se en hvid indretning

bøger hylder med glasdøre trægulve nedhængt loft

Som det kan ses her, kan en halvvæg, der adskiller indgangen fra stuen, bruges til at installere reoler med glasdøre. Resultatet er en stil, der igen viser sig at være ideel til de fleste moderne lejligheder. Implementering af denne idé kan også hjælpe dig med at få mere plads og give dit hjem et stilfuldt displayområde, som du kan bruge på mange forskellige måder!

Biblioteket er i stuen

bøger hylder med glaslåger indbygget i skabe tæppe sort bord

På grund af den udsatte væg – en interessant blanding af dekorativt stykke og ultramoderne design af den centrale vægeenhed – er dette værelse indrettet med en temmelig “eklektisk” atmosfære. Den rige kombination af teksturer og stilarter garanterer stor variation. De velhærdede glasdøre med satinoverflader, der beskytter reolerne, kan skubbes om nødvendigt og give rummet et uforligneligt og uovertruffen udseende.

Træmøblerne er meget moderne

bøger hylder med glasdøre klassiske møbler mørkeblåt træ

Imidlertid er stuen ikke det eneste sted, du kan lægge en reol med glasdøre. For dem, der foretrækker at få fat i deres yndlings titler, mens de forkæler sig med en bid, kan spisestuen også være egnet. Selvfølgelig kan du altid tilføje et sæde dækket med plys for at konvertere rummet til et midlertidigt læsesal, når det ikke bruges efter hensigten. Denne marineblå reol med glasdøre fuldender det dominerende tema i spisestuen afbildet ganske godt.

En pejs i stuen

bøger hylder med glaslåger indbygget i pejsepuder rundt spejl

Spidsen med at placere bogreoler i umiddelbar nærhed af komfurområdet kan lyde lidt farligt, men når vi ser på de fleste moderne hjem, synes der at være en sjov og sikker måde at gøre det der. De to bogreolskabe, der flankerer pejsen i dette foto, skaber en følelse af symmetri i rummet. Der er en tiltalende visuel balance, der følger med masser af lagerplads på hylderne. Glasdørene er naturligvis et must, især da de ikke kun repræsenterer en æstetisk tilføjelse, men også giver den mest pålidelige forsikring mod ulykker med flammer!

Et træbibliotek kan ses her

bøger hylder med glasdøre træskab verdenskort

Dine reoler behøver ikke nødvendigvis at være fuldt udstyret med glasdøre, og det tilpassede design af det næste forslag, du ser ovenfor, skaber effekten af ​​unikhed og kreativitet. De centrale døre i farvet glas forvandler denne meget sofistikerede reol til et supplement, der stikker ud af rummet. Ejeren af ​​lejligheden specifikt portrætteret her har fyldt rummet med sine lækreste kogebøger. Det er meget indlysende, at du kan ændre retning!

Denne grå vægbeklædning inspirerer

bøger hylder med glasdøre indbygget vægbeklædning grå

Det kan være ret let at gøre et lille hjørne af rummet til et hjemmebibliotek. Det vil nok ikke være særlig rummeligt eller storslået, men du vil i det mindste have en hyggelig niche til at vende siderne i en af ​​dine yndlingsbøger. Alt du skal gøre er at arrangere to eller tre loungestole eller en overdådig polstret sofa sammen med en række matchende, specialfremstillede reoler og tapet, og du kan nemt arrangere dit eget lille hjemmebibliotek. Bogreolskabet med glasdøre afbildet ovenfor er placeret i et sådant miljø og ser ud til at udføre sin funktion perfekt.

Et skab med glasdøre

bøger hylder med glaslåger indbyggede skabe massiv diamantformet dekoration

At markere din glasdørs reol med et fornem designmønster er den problemfri måde, du skal gå for at være sikker på, at dit interiør ser virkelig fantastisk ud. “X” -motivet, der blev brugt til designet af glasdørene, som du ser på det næste billede, i forbindelse med biblioteksbelysning, skaber en fin accent, der forvandler den almindelige reol til et slående møbel.

Et traditionelt køkkendesign

bøger hylder med glasdøre indbyggede skabe køkkenø traditionel

Selvom gange og stuer kan identificeres som de områder, hvor reoler med glasdøre er særlig almindelige, er der ingen reel grund til, at de ikke skal placeres i køkkenet. Dette gælder især for folk, der ønsker at fremvise deres vidunderlige kogebogsamling. I den ene ende af denne køkkenø er der et reolskab med glaslåger, som frigør nok opbevaringsplads.

Her kan du se en storslået stue

bøger hylder med glasdøre smukke gardiner sofaer gule

Bogreolskabe med glasbeklædning er meget effektive i moderne omgivelser. Men de ser bare ud til at nå deres fulde udtryksfuldhed, når de finder plads i lejligheder med traditionelle møbler. Ovenstående stue ser både klassisk og tidløs ud, da dens varme toner og imponerende udseende understreges af fremtrædende bogreoler. Motivet af en hvælving på glasdørene bidrager også med sin betydelige del til rummets staselige charme!

Disse kontrastfarver er klassiske

bøger hylder med glasdøre bygget i sort væg

I de fleste moderne lejligheder og huse er den absolutte prioritet forbeholdt plads. Det er derfor bydende nødvendigt, at du får mest muligt ud af hvert tilgængeligt hjørne. Konverter et af de kedelige og forsømte hjørner til en reol, og det vil øjeblikkeligt ændre rummets udseende. Vinkel- og hjørnerum er særligt velegnede til installation af L-formede bogreolskabe med glasdøre, fordi disse både er ergonomiske og meget lette for øjnene.

Et glasbord passer til biblioteket

bøger hylder med glasdøre hjemmekontor kontor glasplade

Opsætning af et hjemmekontor ville ikke kun give dig den perfekte mulighed for at få gjort noget arbejde, mens du er væk fra din arbejdsplads, men det ville også give den ideelle ramme for dig at sætte nogle kreative designideer i gang, når du opretter dine reoler. Konverter en hel væg i dit hjemmekontor til en hyldeplads ved at tilføje reoler med glasdøre. På den måde ville du kunne bruge pladsen ned til den sidste tomme og administrere dine arbejdsdokumenter på en meget mere organiseret måde.

Der er masser af bogreoler og lilla møbler her

bøger hylder med glasdøre indbygget fløjlsofa brun drikkelig

Når det kommer til det netop diskuterede emne, hvordan man kreativt kan bygge bogreolskabe med glasdøre ind i væggene i forskellige stuer, viser det næste foto et husbibliotek, der gør meget innovativ og original brug af glasdørene. Mens de fleste bogreoler forbliver åbne her, danner de eneste to specialdesignede centrale glasdøre kronen på designet.

En gul sofa matcher pejsen i stuen

bøger hylder med glasdøre bygget i væg design sten pejs glas bord

I stedet for at lade væggen ved siden af ​​pejsen stå tom, besluttede ejeren af ​​denne lejlighed at strømline rummet ved at tilføje kompakte bogreoler. De indbyggede bogreolskabe er meget smagfuldt kombineret med farvenuancer på stenpejsen såvel som med rummets indretning, hvilket resulterer i et mesterligt arrangement.