Livsstil

Dans tango – bare vær med og forkæl dig selv fuldstændig i dansen!

Dansen af ​​passioneret kærlighed og dyb sorg

Den britiske dronning afviste denne “djævelens ting”, kejser af Østrig forbød sine soldater at udføre denne dans i deres officielle militæruniformer, og den tyske kejser Wilhelm II forbød sine hoffolk fra denne skamfulde opførsel; en gang efter at pave Pius X benægtede denne handling i strid med den moralske og moralske norm, ophævede han selv sit eget forbud, da han så dansen i Vatikanet. Måske skyldes det, at man ikke kan forblive ligeglad før denne dans – dansepartnernes lidenskabelige bevægelser og sanselige berøring udtrykker deres indre verdener, harmoni mellem krop og sjæl når indersiden af ​​observatøren og beruser dem på samme tid. Tango viser på ingen måde rene dansefigurer – på den anden side fortæller den en lang historie om sorg og glæde, farvel og gensyn, passion og ømhed. Tango er en sjælstilstand!

Tangos lange og vanskelige vej fra dens begyndelse til i dag

tangodans passion kærlighed

Tango Argentino opstod i Buenos Aires for mere end hundrede år siden – de utallige immigranter i de fattige kvarterer fandt på en dans til underholdning og trøst; På det tidspunkt havde imidlertid ingen mistanke om, at denne dans bare få år senere ville dominere hele verden. I slutningen af ​​1800 -tallet flyttede unge mennesker fra hele verden til Argentina for at finde job med bedre løn.

Af hjemlængsel og længsel efter deres familier stræbte de efter menneskelig varme og tryghed og søgte hengivent at omfavne nogen. Af denne grund kom pardansen til verden, i løbet af tiden blev den kaldt tango … Her afrikansk musik Tangani, den argentinske milonga, den havanske habanera, den spanske flamenco, de rituelle indiske danse, den polske mazurka og den tyske vals smelter en helhed sammen til en følelsesmæssig rytme. Først dukkede tangokunsten op på gaderne i de fattigste dele af byen, hvorefter dansen gradvist blev udført i barer, cafeterier, bordeller og spilleværelser.

I starten blev tangoen kun danset af mænd

tangodans buenos aires

Lidenskabelige kram, hånd i hånd, kind til kind, krydsede ben, flirtende blikke … Kun på bordellerne kunne ensomme mænd prøve nye bevægelser, eksperimentere med musik og dans, som de skulle betale kvinder med et dårligt ry for. De anstændige familier og ærede damer nægtede at deltage i denne danseskændelse når som helst, men de fleste mænd var ret fattige … så hvis en mand ville danse tango, havde han kun en mulighed – at vælge en anden mand som en partner! I løbet af tiden nød dansen imidlertid stigende interesse blandt aristokratiet og borgerskabet – i storhedstiden for den argentinske økonomi spredte tangoen sig gennem Europa som et resultat af de velhavende argentineres rejser. I dag er tangoen en af ​​de mest populære danse i verden, hvert år afholdes der danskonkurrencer forskellige steder, mange mennesker oplever glæden ved at danse tango. Tango har endda været et UNESCO World Heritage Site siden 2009!

Danser tangoen – hele Tyskland danser med dig

lære at danse tangodansetrin

I et par år har tangofestivaler fundet sted i Tysklands største byer, hvor mange professionelle og begyndere deltog. Fra 19. til 22. januar 2017 har du mulighed for at 5. Tango Vinterfestival i Hamborg at besøge og blive fortryllet af kunstnerne, det varierede program og interessante workshops. I fire dage kan du nyde et kraftfuldt og spændende tangoshow, fordybe dig i en verden af ​​musik, passion og dans og lære at danse selv. Alle er for Tango Festival i Münster inviteret – arrangementet annonceres fra 15. -18. juni 2017, her vil du have den unikke chance for at beundre nogle af de bedste dansere verden over og lære nye dansetrin i processen. Professionelle dansere vil lære dig dansens mysterium, præsentere deres underlige koreografier og give den særlige dans et strejf af deres egen ekstravagance, et stykke af deres indre intuition og inspiration.

Dans tangoen – oplev følelsen fuldt ud

tangodans sensualitet street art

Den livlige tango legemliggør følelse og sensualitet, står for fornemmelse og følelser, kontakt og kommunikation, afspejler lyst og følelsesmæssig spænding! Hovedstaden giver homoseksuelle mulighed for at komme tæt på tangoverdenen – dette finder sted i Berlin fra 27. til 31. juli 7. internationale QueerTango -festival i stedet for. Dette arrangement tilbyder alle tango -entusiastiske besøgende en intensiv danseoplevelse – “en danset dialog mellem to mennesker på grundlag af en lige udveksling” er lovet af arrangørerne til alle gæster her! Bare kom her og vær en del af en magisk verden!

Dancing Tango – Den største tangofestival i verden

tango dance festival argentina

Hvert år danser hele verden tango i Buenos Aires i midten af ​​august (den nøjagtige dato for dette år er stadig ikke blevet fastsat)! I løbet af 18 dage kan du forkæle dig selv med den søde forførelse af dans – i den første uge tango -fans ptofit fra talrige tangoshows lærer nogle af de bedste tangodansere verden over dem de grundlæggende elementer i dans, en spektakulær passage med tango og musik gennem byen viser sig at være omdrejningspunktet for den almindelige besøgende i de fleste tilfælde! På den 10. dag begynder den virkelige internationale konkurrence, hvor dansepar fra mere end 40 lande deltager – i sidste ende bliver de bedste dansere tildelt, tangohistorien omskrives her hvert år, den længe ventede succes kommer efter mange træningstimer og en års forberedelse.

Kan du også lide at danse? Pak derefter sammen og tag afsted – det er bestemt det værd! Denne oplevelse kan simpelthen ikke glemmes bagefter!

 Dans af tangoen – sensualitet og følelser

tangodans følelser passion

Dance Tango – Alder og køn er uden betydning her!

tangodans rgentienstrasse