Livsstil

Børn i den nye tidsalder: fænomenet indigo -børn

indigobørn genkender, hvad det betyder

Om indigo -børns psykologi

Forældre i det 21. århundrede har mange flere kommunikationskanaler end tidligere generationer. Det er desto mere bizart, hvorfor relationerne viser sig at være utilstrækkelige på så mange måder. Som om naturen sendte os Indigo -børnene som et fænomen, så vi klart kunne forstå dette.

Fænomener: Indigo -børn

indigo børn børn af den nye tid

Hvilket er Indigo -børnene?

Indigo -børnene nægter på deres måde at kommunikere på de voksnes sprog og ved hjælp af deres midler. Mere præcist finder de det ikke nødvendigt at udtrykke deres egen natur gennem dem.

Hvilke børn er indigo?

indigo børn det tredje øje åbent

Ser frem til det!

Indigo -børnene er ikke en dårlig udfordring. Du skal bare se tingene fra det passende perspektiv. Fordi Indigo -børnene hjælper dig med at tænke to gange om al den kendte adfærd og kommunikationsmønstre. Dette hjælper dig faktisk til at forstå dig selv meget bedre.

Hvordan genkender du indigo -børnene??

indigo børn intuitive småbørn

Stærk energi

Langvarig kontakt med et Indigo-barn gør dig nervøs, anspændt og varm. De kan bare ikke være det samme sted. Du skal flytte. Årsagen til dette er den specifikke energi, som indigo -barnet udstråler.

Fuld af energi og altid på farten

indigo børn verden over fænomener

Klar mission

Indigo -barnet har en særlig mission, det opdager betydningen af ​​en situation. Det har også en fornemmelse af det selv, og dette kan ses fra rigtig mange aspekter i dets adfærd.

Den nye børns mission

indigo børn meditationskoncentration

Det kontrollerer reglerne

Indigo -børnene virker i nogle tilfælde ikke særlig gode. Men faktisk afviser de ikke reglerne. De kontrollerer dem og holder sig kun til dem, som de finder nyttige.

Stærk intuition

Indigo -børnene er meget intuitive. Du siger de rigtige ord på det rigtige tidspunkt. Deres visdom kan ikke sammenlignes med noget andet. Empati er en af ​​deres vigtigste egenskaber.

En klog mand i barnets krop

indigo kids hvad betyder det

Gal og intelligent

Indigo -børnene elsker at lege og er ikke altid de bedste. Men sådan et barn er interesseret i så mange ting, at det ikke kan blive et sted længe. Det undersøger noget, men mister lige så hurtigt interessen for det.

Naturlig intelligens

indigo børn redder vores verden

Urealistisk

Ja, indigo -børnene kan også let blive distraheret fra virkeligheden. De drømmer og er der på en eller anden måde ikke længere. Sådan et barn kigger igennem os, men opfatter samtidig alt, hvad vi siger og gør. Der er noget i hans blik, der er typisk for voksne.

Lev i en egen verden

indigo børn er intuitive og følelsesmæssige

Ingen myndigheder

Indigo -barnet genkender ikke myndighederne. Det føles ikke nødvendigt at forklare deres handlinger for sig selv. Den kan heller ikke se, hvorfor den skal forklare sine egne handlinger.

De mere rationelle mennesker

Indigo -børnene er ekstremt rationelle i skolen og derhjemme. De klarer dette hovedsageligt takket være deres kreativitet. Streng overholdelse af traditionerne er ikke særlig typisk for dem. I den forbindelse har de ofte det problem, at de beskyldes for ikke at ville og ikke kunne tilpasse sig et system. Dette er igen årsagen til, at de meget ofte også diskrimineres.

Indigo -børn er kreative og åbne for verden

indigo børn hvad børn er indigo

Du har brug for andre indigo -børn omkring dig

Indigo -børn har brug for andre omkring dem, så de kan føle sig fri i deres kommunikation. Hvis dette ikke er tilfældet, lukker de sig inde og lever med følelsen af ​​at blive misforstået.

Find rigtige venner

indigo børn energi ny tid

Indigo børn som en mulighed

det Indigo børn er genstand for megen forskning. Flere og flere forskere og almindelige mennesker indser, at de viser et potentiale, der er værd at udvikle. Det er måske dem, der er forudbestemt til at ændre vores verden til det bedre.

Sammen kan vi gøre verden til et bedre sted

indigo børn genkender tips

Det er trods alt en medfødt holdning og talent. De er mere intelligente, mere opmærksomme og hjælper sig selv og os med at analysere tingene dybere.