Kunst

Eventyrmuseer som underholdning for børn – sjov og uddannelse går hånd i hånd

Velkommen til taka tuka land

Hvert barn (eller måske endda hver voksen) har drømt om at forvandle sig til den ekstraordinære pige Pippi Langstrømpe, redde Snehvide fra den onde heks, lære de syv dværge at kende, kysse Tornerose for at bringe hende ud af sit dyb For at få lidt søvn … foretrukne eventyrfigurer fra hele generationer vækkes til live og inviterer dig og dine børn til en særlig rejse gennem deres spændende historier og begivenhedsrige, men nogle gange farlige verden. En oplevelse som denne står for sjov og instruktion – både de litterære modeller og voksfigurerne og farverige billeder på museerne påvirker dine børns sanseopfattelse. Børnene kan følge historiens forløb klart og drage konklusioner af de didaktiske værker på samme tid. Selvom sproget i det mindste forbliver begrænset til beregningen af ​​fantasien og fremmer menneskelig fantasi, kommer de populære figurer fra børnenes historier til live igen for dine øjne i de eksklusive eventyrmuseer og giver de små mulighed for at komme direkte ind kontakt med deres elskede helte – Figurernes materialitet, farve og kunstfærdighed giver børnene et uforligneligt eventyr og får dem til at grine og smile!

Fordyb dig i eventyrverdenen Charles Perrault

børneunderholdning eventyrmuseer charles slot

Château de Breteuil overvælder de besøgende med de forskellige øjeblikke, der er illustreret her fra i alt 7 eventyr Cherles Perraults og glæder dig med 150 imponerende voksfigurer – snart dukker blåskæggen op i det ene hjørne, snart dukker pusset i støvler op et andet sted og tager dig med ind i hans spændende verden.

Autentiske kostumer og livlige ansigtsudtryk giver en attraktiv udstilling og efterlader alle helt op til eventyrverdenen. Slottet, 35 km fra Paris, byder på en spektakulær forestilling hver søndag og også i ferien – karaktererne kommer til live, eventyrteatret kan ikke sammenlignes med andet, for selv efter mere end 200 år har børns eventyr ingen mistet af deres fascination. I den enorme park omkring museet kan børnene chatte i timevis uforstyrret, fare vild i labyrinten og gå på en eventyrlig søgning efter de mange guldskatte, der er gemt her.

Børneunderholdning – Junibacken og Astrid Lindgren

museum og underholdning sverige interessant ø

På Djurgården -halvøen ligger museet dedikeret til Astrid Lindgrens bøger Junibacken, som nu er et af de mest besøgte børnemuseer i verden! Så snart du træder til, finder du dig selv i historiebogen – et majestætisk sted fra fantasiverdenen, hvor du finder de mest populære figurer fra børnelitteratur i deres små huse, der er blevet udarbejdet ned til mindste detalje. Her kan du se Karlssons tag og Pippi Langstrømpes mærkelige hus. I alle huse har de små ægte barnlige, farverigt indrettede retter, møbler og endda tøj til rådighed til at lege med og have det sjovt med. Forskellige teaterforestillinger og et varieret program sikrer nydelse af alle besøgende hver dag. Den største attraktion er eventyrtoget, der fører dig gennem Lindgrens historier – rejsen introducerer dig til de uforglemmelige eventyrkarakterer og deres eventyrlige oplevelser (disse kan i øvrigt fortælles på 12 forskellige sprog. Det sidste stop er den berømte Villa Villekulla, hvor børnene rider på Pippis hest, leger i køkkenet og bare hygger sig.

Børneunderholdning – den tyske “eventyrrute”

børns underholdningsrute tyskland eventyr

Fra Hanau i Hesse til Bremen – den 600 km lange sti tilbyder vandreentusiaster en enestående rejse gennem brødrene Grimms liv og virke. Traditionelt landliv og den moderne byatmosfære hænger sammen på Märchenweg – middelalderbyer fascinerer besøgende med deres fortryllende kultur, interessante historier, deres mystiske slotte, museer og teatre. Som gæst i Rødhætte -landet, hos Bremen Town Musicians eller i Sleeping Beauty Castle er du altid inviteret og velkommen! De spektakulære dale, mystiske skove og bjerge, mørke sletter og sumpe skaber følelsen af, at de velkendte eventyrfigurer stadig vandrer her i dag; en fænomenal udsigt udspiller sig fra slotstårnene. Du kan beundre de fortryllende gamle byer og landsbyer langs hele ruten, og du kan også besøge et par pubber (kun for voksne). Når den er dækket, bringer denne rute alle tættere sammen og garanterer dig uforglemmelige familiestunder!

32 km øst for Paris finder du… Disneyland

disneyland børn underholdning familietid kommer med

I dette fritidskompleks mød dine yndlingsfigurer fra eventyrene tilpasset af Disney personligt, tag et foto med dem og start endda en samtale, for her glæder rigtige mennesker klædt som prinser og prinsesser gæsterne, det imponerende slot Sleeping Beauty i parkens centrum er forbi tid bliver den mest besøgte attraktion. Som om de er magiske, deltager de alle i en lang række aktiviteter, flyver med Peter Pans Goldelbahn til Neverland, går en tur med Pinocchio og Alice i Eventyrland og ser naturligvis filmatiseringerne af de spændende børns historier. En flysimulator, en karrusel med raketter samt indendørs og udendørs rutsjebaner udvider programmet, tematiske shows og autentisk arkitektonisk stil transporterer besøgende ind i den spændende eventyrverden.

Drømmer du allerede om den magiske kraft og charme i denne magiske verden? Eventyrfigurerne kan ikke længere kun findes på siderne i børnebøger, men venter på dig i deres særlige museer og ser frem til dit besøg når som helst!

Børneunderholdning – Perraults eventyrverden

børns underholdning eventyrmuseer paris

Denne oplevelse kan simpelthen ikke glemmes bagefter

børneunderholdning eventyr museum palads Frankrig

Børneunderholdning – besøg Château de Breteuil og nyd en uforglemmelig oplevelse

børn underholdningsmuseum sjove voksfigurer

Junibacken er en populær destination for unge og gamle

junibaken børns underholdningsmuseum lindgren

Børns underholdning – en ting kan garanteres her: Du vil helt sikkert have det sjovt under dit besøg her!

junibacken sverige børn underholdning sjov

Spil i Villa Villekulla og rid på Pippis hest

børns underholdning sverige museum

Gå vej til brødrene Grimm

børn underholdning have det sjovt bremen

Børns underholdning – smuk udsigt

eventyr roite tyskland bremen

Bremen bymusikere er der også!

børns underholdningsmusikere eventyr

Børns underholdning – lær personligt foretrukne eventyrkarakterer at kende

underholdning for børn i dine lande

Der er noget for enhver smag her!

disneyland børn underholdning interessant spændende

Børns underholdning – en attraktiv børns attraktion

børn underholdning fritid disneyland paris