Kultura

Umjetnički projekt: Maske za motocikle

Dajte umjetnicima maske i oni će vam pokazati Njihova Pravi Lica

Nema više buba u zubima zahvaljujući našem Art projektu u kojem kreativci izrađuju nevjerojatnu kožu Zavarivanje Burn maske za motocikle izgledaju prijeteće.

Weld Burn tvrtka je jednog genijalnog majstora, “Zombie Jakea” Heatona, koji ručno izrađuje nevjerojatne kožne maske (obložene zavojem) koje vidite na sljedećim stranicama. “Neki ljudi opisuju vožnju motociklom kao da je to duhovno iskustvo, neću reći da jest, ali ne mogu reći ni da nije”, piše Heaton. “Ono što znam je da volim jahati, a samo u Sjedinjenim Državama ima tisuće vozača koji će se složiti sa mnom. Vožnja motocikla nosi sa sobom jedinstvene izazove i zahtijeva posebnu opremu. Slično kao i kišna oprema, maska ​​za lice nije namijenjena za stalno nošenje, iako biste mogli uživati ​​u udobnim maskama, ali ih je odlično imati kad uvjeti nisu savršeni. Imajući malo zaštite od pijeska, kamenja, ostataka ceste i moj osobni favorit ‘Mystery Mist’, tu iznenadnu i neobjašnjivu maglu koja vam prska po licu tijekom vožnje koja bi mogla biti bilo što od kanalizacijskog spremnika odbijenog do čokoladnog mlijeka izbačenog kroz prozor od nekog klinca preko ceste. ” Borite se protiv đubreta na cesti stavljajući svoje najtvrđe lice naprijed jednim od Heatonove kreacije.

Napisao Justin HarrisAutor Maeve - 3Autor Violet OliphantNapisala Megan Jean MorrisAutor kožne umjetnice Jordan BettenAutor Jason Call Želite svoju masku? Posjetite Weld Burn za njihove ručno izrađene kožne maske.

Po Justin Harris