Kultura

Samsung najavljuje partnerstvo ADD52

AUSTIN, TX - 11. OŽUJKA: nastupa na All Def Digital (ADD) i All Def Music sa Samsungovim predstavljanjem ADD52 na SXSW 11. ožujka 2014. u Austinu, Texas. (Fotografija Rick Kern/Getty Images za Samsung)

AUSTIN, TX – 11. OŽUJKA: (LR) CEO ADD Management Steve Rifkind, osnivač All Def Music Russell Simmons, glavni direktor marketinga Samsung Telecommunications America, Todd Pendleton i DJ Skee prisustvuju All Def Digital (ADD) i All Def Music sa Samsungom lansiranje ADD52 na SXSW 11. ožujka 2014. u Austinu u Teksasu. (Fotografija Rick Kern/Getty Images za Samsung)

Samsung najavljuje partnerstvo ADD52 s Russell Simmons i Universal Music Group

Russell Simmons i Steve Rifkind nedavno su suosnivači All Def Digital (ADD) i All Def Music pod Universal Music Group. U znak proslave svog stvaranja, odlučili su surađivati ​​sa Samsung Mobile i Narrative_ kako bi pokrenuli projekt ADD52. Za svaki od 52 tjedna u godini, po jedan singl/video izvođača u nadolazećoj budućnosti bez potpisa bit će objavljen putem nove platforme stvarajući novu vrstu A&R usluga za umjetnike u teškoćama širom svijeta. ADD52 bit će u potpunosti u skladu s Mliječna glazba, Najnovija Samsungova usluga streaminga radija, kao i ADD52 TV, čiji će domaćin biti DJ Skee pružajući gledateljima potpunu pokrivenost o svemu što se događa u glazbenom svijetu ADD. Svakako ga provjerite i otkrijte sjajnu novu glazbu koju će objaviti u nadolazećim tjednima.

AUSTIN, TX - 11. OŽUJKA: (LR) CEO ADD Management Steve Rifkind, osnivač All Def Music Russell Simmons, glavni direktor marketinga Samsung Telecommunications America, Todd Pendleton i DJ Skee prisustvuju All Def Digital (ADD) i All Def Music sa Samsungom lansiranje ADD52 na SXSW 11. ožujka 2014. u Austinu u Teksasu. (Fotografija Rick Kern/Getty Images za Samsung)