Kultura

Ovaj mali kostur pomoći će vam da se napijete

Ja'oduvijek sam bio fasciniran vadičepima. Posljednjih godina ova ljubav ima smisla – vadičepi uklanjaju jedinu barijeru između mene i ukusnog vina. Moja ljubav prema njima bila je malo neobjašnjivija kad sam bio dijete. Istina je u tome da sam mislio da izgledaju kao mali frajer koji skače i pomislio da je ovo smiješno. Na moje veliko olakšanje Dan mrtvih vadičep, danas's InkedShop proizvod dana dokazuje da sam'Nisam jedini čudak koji je to pomislio.

Očigledno najbolja stvar u vezi Dan mrtvih vadičep to je njegova funkcija, ne razumijete'ne želim pokušavati slomiti grlić boce ili gurnuti čep u bocu kao što sam ja u najboljem slučaju. Ali druga najbolja stvar u tome je kako izgleda super. Sa šećernom lubanjom urezanom na vrhu uređaja i rukama koje izgledaju, pa, ruke, ovo je jedan vadičep koji ne bi trebao'ne provodim dane u mračnoj kuhinjskoj ladici. Izostavite to i pokažite to!

Sada kada ste posjetili INKEDSHOP.COM i pokupili Dan mrtvih vadičep'trebat će ti nešto za popiti to vino, arene'a ti? Što kažete na čašu koja je napokon dovoljno velika da utaži vašu ogromnu žeđ. "Vrhunska čaša za vino" stane u cijelu bocu vina, pa nećete'ne morate sići s kauča da biste napunili čašu. Ikad. Mi'Kladimo se da bi vaš novi vadičep želio imati prijatelja, predlažemo "Kostur Guzzler" Držač za vino Pacific Trading Company.

Pa krenite na INKEDSHOP.COM i pokupiti Dan mrtvih vadičep i sve ostalo što vam je potrebno da uživate u lijepoj čaši ili boci vina sa stilom.

Dostupno na INKEDSHOP.COM: Dan mrtvih vadičep

Dostupno na INKEDSHOP.COM: Dan mrtvih vadičep