Kultura

Nosi svoje srce na grudima

Ljeto nije daleko. S porastom temperature smanjuje se i količina odjeće koju nosite. To je najbolji dio ovog doba godine, zar ne? Osim toga, kad su vam ruke navučene, to su vam jedini rukavi. Sa ženskim Natjecatelj “Skully Heart” bez rukava, nećete trebati rukave za nošenje srca, možete ih zalijepiti izravno na prsa.

Stoga vam predstavljamo današnji InkedShop proizvod dana – “Skully Heart” racerback. I ovo nije samo neko slabo srce, to je srce napravljeno od lubanje. To je teško! Na vama je da sastavite priču odakle su te lubanje došle. Možda su oni ono što je ostalo od gadova koje ste ostavili za sobom. Slomili su ti srce, slomila si im lica. Možete biti sigurni da će sljedeći momak dvaput razmisliti.

The “Skully Heart” racerback dostupan je na adresi INKEDSHOP.COM sada. Pokupite jedan danas kako biste bili spremni biti prikladno odjeveni za ljeto. Naravno, početni dizajn privući će vam pozornost na prsa, ali kad se uhvati da je srce napravljeno od lubanje, onaj tko ga provjerava znat će postupiti oprezno.

Ako je crno -bijelo "Skully Heart" malo vam je teško, možda crno -ružičasta verzija je više tvoj stil. Tamo's također a "Skully Heart" majica dostupno za vas konzervativne ljude koji radije prikrivaju ta ramena.

Dostupno sada na INKEDSHOP.COM: žene

Dostupno sada na INKEDSHOP.COM: Žene's "Skully Heart" Racerback