Kultura

Najbolje tetovaže iz SXSW Suicide Squad Tattoo salona

tetovaža odreda samoubojstava

Galerija fotografija slijedi tekst

Affinity tetovaža i piercing u Austinu u Teksasu ponovno je zamišljen kao salon za tetoviranje Harley Quinn tijekom filmskog festivala SXSW ovog tjedna i obožavatelji nadolazećeg Odred samoubojicafilm poredan oko bloka kako bi dobili trajne (i privremene) tetovaže inspirirane njihovim omiljenim likovima iz filma. Četiri dana jedinstvene tetovaže Odreda samoubojica radile su se besplatno, a na SXSW Film Festivalu bilo je mnogo ljudi koji su rado iskoristili ubojiti posao, pogotovo ako je to značilo tetoviranje njihovog omiljenog filma karakter na njihovim tijelima zauvijek.

Dok su obožavatelji Suicide Squada koji su došli provjeriti Harley’s Tattoo Salon dobili mogućnost privremene tetovaže, više njih se odlučilo za trajno priznanje nadolazećem filmu, a Harley Quinn, The Joker, Enchantress i Killer Croc su došli kao najveći broj popularni likovi. Prema riječima Marcy Davis, jedne od pomoćnica Harley Quinn u trgovini tetovaža, „Radimo 18 dnevno, za trajne tetovaže. Cijeli dan smo radili i privremene tetovaže – tako da možete privremeno dobiti istu stvar. ”

Pretvaranje stvarne tetovaže u Austinu u Teksasu u Tattoo salon Harleyja Quinna bio je genijalan dio iskustvenog marketinga ekipe Suicide Squad, a sada, kad film u kina stigne 5. kolovoza, već će biti na desetke upornih obožavatelja vani s trajnim tetovažama inspiriranim Jokerom, Harleyjem Quinnom, Killer Croc, Enchantress i drugim likovima iz dugo očekivanog filma.

odred samoubojstava harley quinn

Evo četiri najpopularnija lika Odreda samoubojica ovjekovječena u trajnim tetovažama iz SXSW Suicide Squad Tattoo Salona.

Enchantress-Odigrala ga je britanska manekenka Cara Delevingne u filmu Suicide Squad uživo, Enchantress je čarobnica i vjeruje se da je najmoćniji član Suicide Squada, transformirajući se sa svoje dobre strane, June Moon, u svoj čarobni alter ego izgovarajući izraz “Čarobnica”.

Joker – Najpoznatiji negativac u svijetu DC Comics -a, Jokera glumi Jared Leto u nadolazećem filmu. Letov tetovirani Joker u filmu Odred samoubojica vjeran je neslavno kaotičnoj, nepredvidljivoj prirodi lika i sklonosti kažnjavanju.

Harley Quinn – Glumica Margot Robbie glumi Harley Quinn, ozloglašenog psihotičnog superzlikovca sa nadljudskom okretnošću, povećanom snagom i povećanom inteligencijom među svojim moćima. Bivši psihijatar, Quinn je u stripovima uživao oblačiti se u kostime, uključujući crno -crveni kostim “Harlequin” (shvatite ??).

Killer Croc-U predstojećem filmu glumila ga je Adewale Akinnuoye-Agbaje, Killer Croc je superzlikovac koji je prikazan kao rijetko genetsko stanje koje mu daje reptilski izgled, a lik ima niz izvanrednih fizičkih sposobnosti, uključujući brzinu, izdržljivost i snagu.

čarobnica odreda samoubojstavačarobnica odreda samoubojstava1odred samoubojstava harley quinnDostupno na INKEDSHOP.COM: muškarciodred za samoubojstva harley quinn1odred samoubojica joker1odred za samoubojstvo jokerDostupno na INKEDSHOP.COM: ŽenePopusti u trgovini s tintom