Kultura

Kina suzbila sahranitelje

Sigurno, do sada, mi'Svi smo navikli slušati priče o tome kako je kineska kultura naprednija od američke. Ja'Priznajem, u životu nisam bio na mnogo sprovoda, ali kad god jesam'otišao sam do jedne, tamo nikad nije bilo striptizete. Ovo NE zvuči kao nešto iza čega bi Amerika trebala stajati.

Na sreću, Kina'Ministarstvo kulture pokušava zaustaviti uspješan posao skidanja sprovoda jer, prema njihovo izvješće po tom pitanju, “takve ilegalne poslovne aktivnosti remete ruralni kulturni tržišni poredak, uništavajući društvenu atmosferu”. Možda ako sada započnemo ovu tradiciju, na kraju možemo u nečemu krenuti ispred Kine.

Ministarstvo kulture ovo shvaća ozbiljno. U jednom incidentu koji se navodi u njihovoj istrazi, šest izvođača je stiglo ponuditi erotski ples na sprovodu. Osoba zadužena za "Plesna skupina Crvena ruža" bio je pritvoren 15 dana i kažnjen sa 70.000 juana (oko 11.300 dolara) jer je izvedba prekršila propise javne sigurnosti.

Prema Wall Street Journal, “Svrha pozivanja striptizeta, od kojih su neki nastupali sa zmijama, bila je privući veliku gomilu na pokojnikov pokop – što se smatralo kao navještaj sreće u zagrobnom životu.” To zvuči kao prilično dobra sreća za one u sadašnjem životu koji su slučajno bili prisutni.

Mnogi ljudi imaju posebne zahtjeve za sprovod. Obično to'je specifična pjesma koja je imala značajno značenje za pokojnika. Ali ako je ta posebna pjesma "Sipaj malo šećera na mene," kako ne biste trebali imati striptizete na pogrebu?

Dostupno na INKEDSHOP.COM:

Dostupno sada na INKEDSHOP.COM: "Extra Shot" Šalica (bijela)