Kultura

Žena preimenovala dijete nakon pogreške u pisanju tetovaža

Možemo'ne vjerujem da je promijenila dijete'ime!

Iako je opće pravilo da se tetovaže imena dobivaju samo za krvne srodnike ili pokojnike, čak i to može završiti potpunom katastrofom. Jedna majka u Švedskoj naučila je ovu istinu na teži način nakon što je umjetnica za tetovaže krivo napisala ime svojih sinova. Međutim, umjesto da se tetovaža prikrije ili ukloni laserom, otišla je u potpuno drugom smjeru. U donjoj galeriji fotografija doznajte više o tome zašto je promijenila dijete'ime po pogrešci u pisanju tetovaža, a zatim nam javite što mislite o ovoj priči u odjeljku komentara na Facebooku. Biste li promijenili svoje dijete'ime umjesto mijenjanja tetovaže? Podijeli svoje misli.

name-tattoo-designs-48-1

Saznajte više o promjeni imena

Prije nekoliko godina, Johanna Giselhäll Sandström, 30-godišnja majka dvoje djece iz Kyrkhulta u Švedskoj, otišla je u tetovažu po imena svoje djece ispisana na ruci.Posavjetovala se s umjetnikom o postavljanju tetovaža, a po dolasku kući došla je do šokantnog otkrića o svojoj novoj tinti.Ubrzo je otkrila da je umjetnica krivo napisala ime svog sina Kevina, ispisujući Kelvin umjesto toga.“Rekao sam da želim imena svoje djece na sebi tetoviran i dao sam umjetnici njihova imena. Umjetnik je nacrtao dizajn i nije ništa pitao o pravopisu pa nisam više razmišljao - rekao je Sandström lokalnim švedskim novinama. “Srce mi je stalo i mislila sam da ću se onesvijestiti.Sandström se brzo vratio u tetovažu i umjetnik je preporučio lasersko uklanjanje. Međutim, nakon što su saznali za proces, ona i njezin suprug odlučili su krenuti u drugom smjeru. “Odlučili smo preimenovati dječaka,Sandström je izjavila za novine da nikad nije vidjela da je Kelvin na njoj rastao, a njezin sin je bio dovoljno mlad da na njega ne utječe promjena. Od kada su se tetovirali, par je dobio treće dijete po imenu Freja i kaže da se želi još jednom tetovirati.

Obiteljski danak

Prije nekoliko godina, Johanna Giselhäll Sandström, 30-godišnja majka dvoje djece iz Kyrkhulta u Švedskoj, otišla je u tetovažu po imena svoje djece ispisana na ruci.