Kultura

Dva kilograma marihuane pronađena u ženskoj vagini

Što je radilo tamo gore?!

Broad City je američki sitcom koji je premijerno prikazan na Comedy Central -u 2014. Emisiju su stvorile i glume Ilana Glazer i Abbi Jacobson, dvije ekscentrične žene koje se kreću po New Yorku u svojim dvadesetima. Emisija istražuje niz "tabu" teme i teme – uključujući vezivanje, orgije i, naravno, marihuanu. Marihuana je vjerojatno treći glavni lik u seriji i pojavljuje se u nekreditaciji u gotovo svakoj epizodi emisije. Još u prvoj sezoni Mary Jane igra jedinstvenu ulogu u zapletu druge epizode, nakon što Ilana poduči Abbi o čudima "priroda'džep." I za one koji nisu upoznati s epizodom "Pu $$ y Weed," djelomično se vrti oko Ilane koja je u svoju rodnicu spremila vrećicu trave, mnogo Abbi's gađenjem. Pa, žena u Mexico Cityju učinila je upravo ovo i više prije samo nekoliko kratkih tjedana. Pogledajte šokantnu fotografiju korova koju je iznenađeni liječnik uklonio s 37-godišnjaka "trudna" žena's vagine u galeriji ispod, a zatim nam recite što mislite o tome kako koristiti vaginu "priroda'džep" za krijumčarenje kanabisa u odjeljku komentara na Facebooku. Mi'moram reći, čini se da je to bolja opcija od plijena.

snimka zaslona-2018-05-29-u-92732-am

PRIRODA'S DŽEP

Iako u emisiji Broad City. Ilana se zalagala za korištenje rodnice kao "priroda'džep," moramo se sjetiti da je ovaj program čista fikcija.

snimka zaslona-2018-05-29-u-114317-am

ČUDNIJE OD IZMETE

Međutim, jedna žena u Meksiku dovela je ovaj koncept do krajnosti krijumčareći preko 2 kilograma marihuane u svom ormariću!

snimka zaslona-2018-05-29-u-92609-am

ŽELUČNI BOLOVI

U Mexico Cityju, 37-godišnja žena otišla je u bolnicu žaleći se na bolove u trbuhu, a također je tvrdila da je trudna.

4c9d13d100000578-0-image-m-49_1527273730073

2 LBS KOROVA

Međutim, nakon pregleda, liječnici su joj iz vagine uklonili više od 2 kilograma marihuane. Marihuana je bila omotana ljepljivom trakom, a liječnici su pronašli grude sirove zemlje pričvršćene. Vlasti su je pokušale uhititi zbog "zločini protiv zdravlja," međutim, sudac je ustvrdio da njezin pritvor nije zakonit te da joj je dopušteno slobodno hodati.