Kultura

Bill Murray pokazao je tetovažu obožavatelja Ghostbustera na Jimmyju Kimmelu

Kad trebate rezervirati nevjerojatnu kasnonoćnu TV emisiju koga ćete nazvati? Lovci na duhove, naravno. Jimmy Kimmel uživo bio je poprište masovne zabave Ghostbusters u srijedu navečer jer su na programu bili i glumci originalnih filmova i nadolazećeg remakea. Bila je to prava zabava čak i bez pojavljivanja gargoylea ili Keymastera. Tetovaže su zauzele centralno mjesto u segmentu s originalnim članovima Ghostbusters -a, Bill Murray, Dan Akroyd, Ernie Hudson i Annie Potts.

Kickass rukav Lovaca duhova.

Kickass rukav Lovaca duhova.

Koristeći predstavu's "Zid Amerike," gomila super obožavatelja Lovaca duhova video je razgovarala kako bi pokazala svoje tetovaže. Jordan iz Baltimorea pokazao je fantastičan rukav na kojem su se našli svi od Stay Puft Marshmallow Man do Egona kojeg je igrao pokojni Harold Ramis (naš omiljeni član izvornog tima). Jedan obožavatelj, Mike iz Bristola u Engleskoj, stao je na svoju stolicu kako bi pokazao svoj impresivan rukav za noge s tintom Chrisa Jonesa. U početku su se zvijezde divile Mikeu's tintom, a zatim su Murray i Potts pokazali da u rukavu imaju vlastitu tintu – Mikeove tetovaže!

Nije loša sličnost!

Nije loša sličnost!

Naravno, do sada su Murray i Potts isprali Mikea'lice s njihovih ruku, ali to je bila prilično smiješna podvala koja nas je također natjerala da malo dublje razmislimo o ideji portretnih tetovaža slavnih. Mora biti zaista čudno iskustvo vidjeti potpunog stranca s tetoviranom vašom slikom, čak i za nekoga slavnog poput Murraya ili Akroyda.

Pogledajte sve rad tetovaže i lude ludorije u videu ispod.