Kultura

Beyond the Ink: Alysha Nett puca u Angelu Mazzanti

29690018mali

Pozdrav Tiskana familijo!

Zadnji put kad smo razgovarali dijelila sam svoj dan sa Monami Frostom sa svima vama. Ovaj put htio sam vam predstaviti Angelu Mazzanti! Ova dama je jedan pametan kolačić. Saznao sam da se preselila u LA iz Fresna nakon što je lošu situaciju pretvorila u trijumfalnu! Ona je super pametna, ima izvrsne tetovaže i voli medicinsku marihuanu. Sada to može biti iza!

U nastavku pogledajte intervju kako biste saznali više o njezinom dobrotvornom događaju prop 215, Compas Sesh, njezinu ulogu u industriji marihuane i kako se počela baviti modelingom. Ne zaboravite galeriju vrućih slika pušenja! Ove smo fotografije snimili u Los Angelesu prije mjesec dana, a sada kad nas je ljeto (tehnički) napustilo, osjećao sam se kao da ovi snimci bazena zaista dopuštaju ljetu da živi vječno.

Do sljedećeg puta!

Alysha xo

29690019mali

Zdravo Angela! Snimanje s vama bilo je tako zabavno – prirodni ste pred kamerom. Koliko dugo se bavite manekenstvom?

S vama je bilo odlično snimanje! Vas're takva sam lutka, pa sam'Trenutno se bavim modelingom 7-8 godina.

Što vas je privuklo manekenstvu?

Zapravo sam radila hrpu selfieja i uvijek sam bila prilično samouvjerena kad je golotinja u pitanju. Netko iz mog rodnog grada zapravo je pokušao "sram" mene postavljanjem mojih slika na ovoj web stranici pod nazivom Je li netko ustao? [Don 'ne gledaj's gadna stranica srama]. Tamo gdje su ljudi mogli objaviti neugodne fotografije i napisati zle priče o ljudima koje nisu'ne sviđa. Pa, post o meni se preokrenuo i dobio sam puno pozitivnih odgovora, a fotograf koji je snimao za časopis me pogodio i htio me platiti za snimanje i objaviti. Nakon toga sam ga jednostavno nastavio voditi. Uložio sam puno truda i na kraju uštedio dovoljno da se preselim iz Fresna u LA i nastavim svoj san s punim radnim vremenom.

Što biste rekli da su vam najdraže biti pred kamerama?

Volim samopouzdanje koje dobivam od toga, dok sam odrastao bio sam jako nesiguran sve dok nisam izašao iz srednje škole, pa sam zbog toga što sam bio pred kamerom i vratio puno pozitivnosti učinio mnogo samopouzdanjem. Osim toga, budući da sam'Imao sam puno djevojaka koje su me pitale za savjet, zaista me veseli što mogu inspirirati bilo koga da nastoji ostvariti svoje snove.

29680007mali

Znam da radite u industriji medicinske marihuane, možete li nam reći o tome čime se bavite?

Da! Počeo sam raditi za štandove tvrtki na događajima, a sada sam'm ugošćujem događaje, intervjuiram tvrtke na svim događajima i stvaram više ime za osobnost nego samo model u industriji. Ja'pušio sam od svoje 18. godine i uvijek sam to iskreno volio pa je tako'Sjajno je saznati više o proizvodima/ rastu/ i cijeloj industriji i o tome kako istinski pomaže ljudima.

Compas Sesh zvuči zabavno!

Compas Sesh je rekvizit 215 događaj koji ja domaćin. To'događaj je jednom mjesečno za sve medicinske pacijente u Kaliforniji. Za razliku od događaja koji naplaćuju ljude, naš događaj nije besplatan. Sve što tražimo je donacija kao što su konzervirana roba, igračke za pse, dječje cipele itd. Koju doniramo Misiji LA -a i drugim dobrotvornim organizacijama – dajući nam svima priliku da vratimo novac umjesto da stavljamo novac u džep.

29680008malo

To zvuči sjajno! Sudjelujete li na mnogim ovakvim događajima?

Da! Radim sve događaje u Kaliforniji i neke u Coloradu, poput High Times, Blacklist, Chalice, High Life i drugih. U posljednje vrijeme ja'radila sam izvještavanje o događajima i intervjue za Capitol kanabisa, YouTube kanal možete pronaći kako biste vidjeli svu pokrivenost događaja prop 215 i svjetla ambulante.

Ok, sljedeća tema, tvoje tetovaže. IMATE TOLIKO. Koliko se dugo tetoviraš?

Počeo sam kad sam imao oko 18 godina i ja'm 25 sada dakle oko sedam-osam godina. Uvijek sam želio biti pokriven jer volim umjetnost i njen izraz.

29690023mali

Imate li jednog određenog umjetnika ili ste kolekcionar?

Volim skupljati od više umjetnika koji su specijalizirani za tradicionalno i neotradicionalno.

Kad vidiš da završavaš ili ćeš ikada biti?

Ja'volio bih da mi je većina tijela prekrivena a da ne mogu vidjeti kožu. Jedina područja koja ne poznajem'ne želim tetovirati moja prsa, prednji dio vrata i moje lice.

Alysah Nett

Imate li uskoro još kakvih tetovaža?

Ništa nije planirano, ali moram započeti sa stražnjim dijelom i uskoro završiti neki posao koji mi još treba.

Što je s drugim projektima? Možemo paziti na sve radne projekte?

Ja'od listopada ću više raditi za Cannabis Capitol, pa ćemo'Imat ću cijelu emisiju na YouTubeu. Bit će stvaranje mog vlastitog računa na YouTubeu i bit će u ponudi mnogo Compas Sesh -a i drugih sesha.

Gdje vas svi mogu pronaći na društvenim mrežama?

Uglavnom koristim Instagram možete pogledati i moju web stranicu www.angelamazzanti.com

29670023mali