Kultura

Aplikacija Tattoo koja čini sve

Tattoodo, mjesto za tetoviranje koje je suosnivač poznata umjetnica Ami James, upravo je objavilo aplikaciju za kojom tetovirana zajednica žudi već godinama. Aplikacija, dostupna i na Androidu i na iPhoneu, prepuna je značajki koje će oduševiti ljubitelje tetovaža, uključujući tisuće ručno odabranih galerija tetovaža kojima se možete diviti, kao i korisničkih profila koji vam omogućuju dijeljenje vlastite tinte sa zajednicom u cjelini.

Davno su prošli dani kada ste morali ući u trgovinu da provjerite umjetnika's portfolijom i flash, s aplikacijom Tattoodo rad stotina umjetnika tetovaža bit će dostupan s nekoliko klikova na vašem telefonu. Da je jedino što je aplikacija imala mogućnost pregledavanja profila izvođača, moralo bi se preuzeti, ali u stvarnosti to je samo jedna od aplikacija's mnogo značajki. Neke od značajki uključuju odabir osoblja, reflektore umjetnika, sportske i modne tetovaže, ideje za tetovaže i NSFW odjeljak Tattoodobabes i Tattoododudes kako biste udovoljili svima.

tattooodoapp2

Za pravog ovisnika o tinti jedna od najintrigantnijih ideja iza aplikacije Tattoodo je odjeljak Ambasadori. U ovom dijelu aplikacije pronaći ćete najnovije vijesti i radove nekih od divova u industriji, uključujući Jamesa, Mikea Rubendalla, Megan Massacre, Henninga Jorgensona, Rossa Naglea i Chrisa Garvera.

“Sve veća popularnost Tattooda učvrstila je ideju da biste se trebali moći pomicati i pronaći sve što vam je potrebno od inspiracije vaše sljedeće tetovaže do najhladnijih umjetnika u industriji”, rekao je James. “Naša zajednica svakodnevno raste i tako je aktivna – stalno nam se šalju slike tetovaža korisnika, pa smo uzbuđeni što im možemo pružiti platformu zajednice na kojoj mogu podijeliti svoja umjetnička djela i pronaći sadržaj za kojim žude. bez obzira gdje se nalaze. “

tattooodoapp3

Ako sve ovo nije'Ako imate dovoljno poticaja da preuzmete aplikaciju, dopustite nam da stavimo trešnju na vrh dogovora. Kako se aplikacija pokreće, jedan sretni obožavatelj osvojit će Jamesovu tetovažu! Kao da to nije'Nije dovoljno nevjerojatno, nagrada će također uključivati ​​prijevoz do Miamija i smještaj za tri noći. Sve što trebate učiniti je stvoriti profil u aplikaciji kako biste bili uneseni.

Pa što čekaš? Idite i preuzmite aplikaciju Tattoodo već danas!