Kultura

Alec Baldwin Nadahnuta kći Irska posljednja tinta

Nije bilo'Davno je ta manekenka Ireland Baldwin debitirala s portretom Davida Bowieja na Tjednu mode u New Yorku, ali sada ima novu tintu koju će dodati u svoju rastuću kolekciju.

U nedjelju ga je posjetio Baldwin Jon Boy u West 4 Tattoo u New Yorku kako bi se tetovirala posvećena svom ocu, glumcu Alecu Baldwinu. Jon Boy, koji nije tetovirao samo Irsku i njezinu rođakinju Hailey Baldwin, već i kolegicu manekenku Kendall Jenner, dao je Irskoj malu skriptu tetovaže s natpisom écureuil na njezinoj strani zapešća. Riječ je francuska riječ za vjevericu i to je ime za kućnog ljubimca koje je Irskoj dao njezin otac.

Par Baldwin otac-kći u prošlosti je bio u klimavim odnosima, s ozloglašenom govornom poštom u kojoj je Alec Baldwin svoju kćer nazvao "bezobrazno prase" nazad 2007. Ipak, danas su prešli svoje razlike i jači su nego ikad. Oni'čak smo se vezali za Irsku's tetovažama, kad je prije mjesec dana Alec došao na vožnju kada je Irska u rujnu dobila svoju Bowie tetovažu od Jon Boya.

Ovaj posjet trgovini tetovaža posebno je ostao u sjećanju za Irsku i njezinu umjetnicu jer je Jon Boyu dala vlastitu tetovažu. Ireland je preuzela stroj za tetoviranje i dala svom umjetniku mali "LA" tetovaža na zapešću. Irska je postala najnovija slavna osoba koja je promijenila tetovažu umjetnicima, jer su Miley Cyrus i Katy Perry slavnoj umjetnici Bang Bang poklonile prilagođenu tintu. I iako se nikada ne preporučuje da se tetovira netko tko nije profesionalac, Jon Boy i Bang Bang mogu šetati uokolo sa stalnim autogramima svojih omiljenih poznatih prijatelja.

Slatka, mala tetovaža.Slavni otac i kći.Irski prvi pokušaj tetoviranja.Pazi gdje stavljaš taj stroj!Dostupno na INKEDSHOP.COM: ŽenePopusti u trgovini s tintom

Slatka, mala tetovaža.