кухня

Кои са 6 -те най -горещи кухненски тенденции за 2020/2021? Разберете тук!

През зимата стоите вкъщи по -дълго, а тази година дори повече. Това време може и трябва да се използва за планиране на важни неща за новата година. Ремонтите и освежаването на интериорния дизайн са страхотни планове за 2021 г., не мислите ли? Например, можете спокойно да разгледате най -новите тенденции в интериорната декорация и обзавеждане. Със сигурност ще има много идеи за ремонт и може би изцяло нови дизайнерски проекти. Чувствате ли се адресиран от това? Какво ще кажете за нов дизайн на кухнята? През 2020 г. надделяват много интересни тенденции в кухнята. Избрахме шест от тях, за които смятаме, че имат добри шансове да бъдат актуални в дългосрочен план. Така че се придържайте към него, защото ще бъде вълнуващо!

Модерни идеи за кухня в синьо и други цветове

идеи за дизайн на синя кухня

Кухненският остров в ъгъла

Безпроблемният съвременен дизайн се превърна в модерна класика през последните няколко години. Тази тенденция продължава и пропускането на излишни подробности е още по -очевидно. Отново и отново виждаме дълги и широки кухненски принадлежности, поставени пред цяла стена в кухнята.

Освен това има много повече място за съхранение от всякога, но в същото време е умело скрито от погледа. Съвременните механизми за отваряне и затваряне, които се активират с докосване, правят живота ни лесен и удобен. С добра идея обаче можете да направите всичко супер оригинално и практично. Тази година често можете да постигнете този ефект чрез творческото позициониране и дизайна на кухненския остров.

Дървото често се използва за тавани и подове като част от съвременния кухненски дизайн

страхотни идеи за тенденции в дизайна на кухнята

Черно, бяло и тъмно сиво отстъпват място на модерните, весели цветове

Не, не искаме да кажем, че черната, бялата и сивата кухня са изчезнали. Точно обратното: в комбинация с топли акценти те остават доста актуални. Тези видове кухненски дизайни обаче не са в съответствие с най -горещите цветови тенденции в кухненското обзавеждане в момента! Зелените, сините, светли модерни нюанси, като цветовите палитри на Pantone за 2020 и 2021 г. са по -актуалните избори. Изберете тези модерни нюанси, които са едновременно живи и неутрални, ако не правите компромиси с модерния облик на вашето Искате да влезете в кухня.

Комфортът и домашният характер са основните приоритети в момента

ярък модерен кухненски дизайн

Топли метали като акценти

Когато детайлите се сведат до минимум, те стават още по -важни. Модерните неутрални цветови палитри се нуждаят от нещо топло и силно, за да се почувствате наистина комфортно вътре. Тук златните и медни метали влизат в игра особено силно. Те се използват главно за приготвяне на различните видове аксесоари.

Светлозеленият цвят е един от най -новите нюанси в интериорния дизайн през последните години

светло пространство за кухнята

Модерна кухня с дървен под

Комбинацията от ултрамодерни и естествени материали е особено популярна сред съвременните тенденции в кухнята. За кухненското оборудване, разбира се, вие избирате първите преди всичко. Те са изпълнени в най -модерните цветове и със току -що споменатите силни акценти. Дървото или изкуствен материал с дървесен вид биха били подходящи за подовия дизайн или за някои други мебели в кухнята, като столовете или светлините.

Изкуствените и естествени материали създават ободряващ контраст тук!

ярък модерен кухненски дизайн

Експериментите с аксесоарите продължават!

Кухненските аксесоари вече не се разглеждат само като функционална единица. Тези необходими неща трябва да добавят естетическа стойност към дизайна. Стремежът да направим аксесоарите възможно най -функционални доведе до голямо разнообразие от творчески идеи. Освен всичко друго, хората обичат да смесват различни метали в разработката. Комбинацията от цветове и различни нива на блясък създава най -интересните визуални аспекти. Кухненските тенденции в аксесоарите ще стигнат много по -далеч през 2020/2021 г.! Необичайните дизайни са напълно в!

Медните и златните метали са много популярни в кухненските аксесоари от няколко години

идеи за обзавеждане на кухня

Съвпадение на материала за кухненската повърхност и задната стена

Откакто започнахме да търсим интересни тенденции в кухнята, видяхме много вълнуващи идеи за изплуването на кухнята. Смятаме, че някои от тях са най -иновативните и красиви. С този се използва един и същ материал за кухненската повърхност и за задната стена. Това обикновено контрастира по текстура и цвят с вертикалните повърхности на съхраняващите единици. За да работи този метод наистина добре, е наложително всички елементи да са в един и същ стил на проектиране.

Уютният дизайн на кухнята е много модерен

идеи модерен интериорен дизайн

Практически тенденции в кухнята, които все още са актуални

И накрая, бихме искали да ви припомним някои практични тенденции в кухнята, които не са особено нови, но все още са актуални. Първият е функционалното използване на вертикалната повърхност в стаята. Кухненските шкафове например стигат до тавана. Изненадващи акценти чрез плочки в шарки или цветове, които се отклоняват от основната тема, също са много популярни. Силното осветление, което идва от красивите дизайнерски светлини, вече е почти задължително. Това често превръща най -важните функционални области в акценти. И накрая, бихме искали да ви припомним още веднъж, че всичко, което прави вашата кухня по -комуникативна, многофункционална и домашна, също допринася за нейния модерен характер.

Пожелаваме ви много прекрасни моменти в модерната ви кухня!

Осветлението трябва да изглежда ефектно и в същото време да е доста функционално

идеи за дизайн на кухня с висок контраст

Всеки елемент трябва да бъде перфектен както от стилистична, така и от практическа гледна точка

дизайн на кухня с висок контраст - страхотни идеи

Топлите акценти в кухнята често се въвеждат от светлини

идеи за кухненски тенденции страхотно обзавеждане

кухни идеи съвременни тенденции

модерни идеи за кухнята

Този дизайн е минималистичен и в същото време благороден и ефектен

модерни кухненски съоръжения

модерен кухненски дизайн 2020

Много е модерно, че кухненската плитка и работната повърхност са в един и същи цвят

съвременни идеи за кухня 2020

много елегантни идеи за кухнята

Над острова можете да видите функционални единици, които имат естетически и функционален характер едновременно 

много модерни идеи за кухнята

супер модерни творчески идеи за кухня

супер модерни идеи за кухня

супер модерни тенденции

Декорацията в кухнята тук е толкова артистична, че почти забравяте основната функция на стаята

супер модерни идеи за кухня

страхотно осветление на кухненския дизайн

страхотен декор за кухненски дизайн

страхотни идеи за декорация на кухня

Примери за игривото използване на цветове в модерна кухня

страхотно модерно осветление

страхотни идеи за модерна кухня

страхотни домашни идеи

тенденции в идеите за кухня

Дизайнерските светлини ще останат тенденция в дизайна на кухнята още дълго време

страхотни идеи за кухня

прекрасни тенденции за кухненски идеи 2020 2021