кухня

Бар столовете на кухненския остров ви помагат да създадете красива трапезария в кухнята

Изключителният кухненски дизайн в наши дни има функционален кухненски остров и много бар столове. Високите столове придават на съвременната кухня ценно усещане за всекидневна. Може да ви бъде позволено да готвите или да създадете страхотна зона за сядане за закуска и работа. Със съответните бар столове можете лесно да създадете уютна седалка на кухненския остров. Може би търсите вдъхновение как да поставите кухненския остров на бар стола? След това разгледайте следващите редове и вълнуващата картинна галерия по -долу.

Кухненски остров с бар столове превръща модерната кухня в приятно уютно място

бар стол стол кухненски остров оцветен кухненски остров с бар стол стол от ратан

Кухненският остров на бар стола – задължителен елемент в съвременните кухни за хранене

Кухните с отворен план са гореща тенденция в интериорния дизайн днес. В повечето случаи той е визуално разделен само от кухненския остров. В кухните с отворен план модерните бар столове са не само декоративен акцент, но и предлагат допълнителни места за сядане, ако това не е достатъчно в хола.

Бар столовете се различават от обичайните табуретки с това, че имат повдигната седалка, така че те са с до 20 см по -високи от столовете в трапезарията. Така че можете да седнете удобно на кухненския остров. Дали ще изберете кухненски бар столове с много екстри или високи столове без много детайли за кухненския остров, това зависи от много неща.

Бар столовете в кухнята трябва да бъдат избрани според няколко критерия.

Много модели могат да се регулират непрекъснато по височина

бар стол стол кухненски остров функционален дизайн множество седалки

Многостранно разнообразие от модели за всеки вкус

Несъмнено има голямо разнообразие от модели табуретки за кухнята. Но разберете най -подходящия за себе си, допълнете интериора на кухнята. Ако искате да поставите бар столове в кухнята, разбира се, първо трябва да помислите за функциите, които те трябва да изпълняват. Колко високо трябва да бъде бар столчето? Трябва ли да е със или без облегалка, подложка за крака и подлакътници? Ако прекарвате повече време в кухнята на кухненския остров, ще направите по -удобни дългите периоди на седене на бар стола. Изберете модел, който има облегалка, подложка за крака и разбира се правилната височина. Облегалката може да бъде висока или наполовина висока. Подплатената облегалка предлага допълнителен комфорт. Така че седите много по -удобно. Но табуретките без облегалка също имат голямо предимство. Когато не ви трябват, те могат удобно да бъдат бутнати под масата.

Най -високите столове за кухнята се различават най -много по вида и формата на краката на стола. Много модерни дизайни имат само един стълб. Това ги кара да изглеждат особено модерни и също така не ги лишава от функционалността. Седалката им обикновено се върти. Моделите с четири крака, от друга страна, са много стабилни и също много популярни. Визуално те имат много общо с традиционните столове за трапезария.

Най -голямото предимство на кухненските бар столове е, че те са регулируеми по височина, така че можете да ги регулирате. Много модели също могат да се завъртат на 360 градуса.

Подарете си общителни часове в кухнята

бар стол стол кухненски остров жълт бар стол стол свежи акценти

Бърз поглед към материалите и стиловете

Дървото, металът и пластмасата са най -популярните материали за бар столовете. Масивното дърво придава на бар столовете топъл вид. Дървените бар столове са здрави и издръжливи. Контра табуретките с рамки от метал, от друга страна, отразяват околната среда и са много лесни за грижи. И ако бар столовете са изработени от лека пластмаса, те също са изключително здрави и лесни за грижи. Такива бар столове са идеални и за външна употреба.

Има и богат избор от корици. Те могат да бъдат изработени от плат, кожа или синтетична кожа. В зависимост от това, бар столовете имат своеобразно присъствие в стаята.

Поставете ред бар столове на кухненския остров, не само създавайки повече места за сядане, но и завършвайки кухненския облик. Ето защо е важно да се обърне внимание на дизайна на бар стола. Не само с функциите имате богат избор. Бар столовете също се предлагат във всички стилове. Бар мебелите в индустриалния дизайн имат здрава метална рамка. Те често имат винтидж вид. Скандинавските бар столове, от друга страна, имат ясен дизайн. А табуретките с четири крака, изработени от масивно дърво, са идеални за кухнята в провинциален стил. В съвременната кухня, от друга страна, бар столовете със сребърен тръбен крак изглеждат страхотно. Високите столове с черупка на седалката също подчертават съвременния стил на живот.

Бар столовете с четири крака всъщност са по -стабилни

бар стол стол кухненски остров модерен бар стол стол малък кухненски остров

В края на днешната публикация бихме искали да ви посъветваме да не избирате бар стола само въз основа на неговата функция. Те също трябва да бъдат оптически вписани в дизайна на кухнята и да създадат красива картина. Вижте високите столове като завършек на кухненския остров и създайте красиво цяло.

Тези кухненски бар столове имат луксозна седалка и един крак

бар стол кухненски остров необичаен дизайн ретро усет бяла кухня

Интегрирайте бар стола в стила на живот

бар стол кухненски остров изберете коя височина кой дизайн

Насладете се на обяд или вечеря с приятели и семейство

бар стол стол кухненски остров ретро дизайн съвременен вид

Кухненски остров с бар столове – бар столовете без облегалки са вариант за спестяване на място

бар стол кухненски остров много места за сядане уютна кухня

Бар столовете са чудесно място за сядане в отворения план

бар стол кухненски остров елегантен дизайн прости цветове отворена кухня

Бар столове кухненски остров в свежи цветове подправят дизайна на кухнята

бар стол стол кухненски остров функционален остров син бар стол

Комбинирайте метална рамка и кожена седалка

бар стол стол кухненски остров стилен функционален бар стол стол голяма кухня

Ниската част на гърба поддържа гърба и прави седенето по -удобно

бар стол стол кухненски остров благороден кухненски дизайн достатъчно места за сядане

Бар столове с метална рамка имат по -голямо тегло

бар стол стол кухненски остров модерен дизайн идеи за обзавеждане на кухня

бар стол кухненски остров практичен дизайн отворена кухня

бар стол кухненски остров голяма работна повърхност красиви висящи лампи

бар стол кухненски остров красив цвят контраст светли кухненски шкафове тъмен под

бар стол стол кухненски остров модерен облегалка бар стол стол бяла кухня

бар стол стол кухненски остров бял дизайн обзавеждане покана кухня

бар стол стол кухненски остров създайте уютна кухня

бар стол кухненски остров колко бар стол стои достатъчно място

бар стол стол кухненски остров елегантен дизайн удобен свеж