kontor

Hvordan højdejusterbare skriveborde forbedrer ergonomien på arbejdspladsen

De fleste erhverv i dag er næppe forbundet med fysisk aktivitet. Men tværtimod. Millioner af mennesker arbejder i dag på et kontor eller på deres hjemmekontor og bruger i gennemsnit 8 timer om dagen i siddende stilling. Efter deres daglige arbejde ser de ofte tv, læser en bog, spiller videospil eller surfer på internettet – alle sidder igen. Få af disse mennesker er opmærksomme på deres kropsholdning og ergonomi på arbejdspladsen.

Det er let ikke at tænke på den korrekte siddestilling, når du er oversvømmet med opgaver. Man tænker ofte kun over det, når ryg, nakke, skulder, arm, ben og hovedpine eller kramper opstår. I dag vil vi minde dig om, hvor vigtigt det er for vores sundhed og produktivitet at sidde ordentligt på arbejdet og i hverdagen. Vi viser dig også, hvad du skal kigge efter, når du vælger det perfekte skrivebord til dit hjemmekontor.

Hvordan højdejusterbare og konfigurerbare skriveborde forbedrer ergonomien på kontoret

Ergonomi på arbejdspladsen, og hvorfor det er så vigtigt

Ergonomi eller ergonomi er en væsentlig del af vores daglige liv. Det er en moderne videnskab, der studerer interaktionen mellem menneskekroppen og objekter i arbejdsmiljøet. Hovedmålet med ergonomi er at øge arbejdsproduktiviteten gennem brugervenlige og komfortable produkter.

Hvis dit arbejdsmiljø ikke er individuelt og ergonomisk designet, vil kramper og smerter udvikle sig over tid. Disse skader gradvist dit helbred, ødelægger dit humør og reducerer dermed produktiviteten. Der er dog en række ting, du kan gøre for at forbedre ergonomien på arbejdspladsen:

Antag den korrekte siddestilling: Den allerførste og letteste ting, du kan gøre for at forbedre ergonomien på arbejdspladsen, er at sidde ordentligt. Du synes måske først, at det er svært, fordi den forkerte siddestilling er en dårlig og stædig vane. Bliv motiveret og lige så vedholdende!

Juster kontorstolen, skrivebordet og skærmen korrekt: Juster højden og vinklen på din stol, bord og skærm til den måde, du arbejder på og din individuelle højde. tip: Afstanden mellem øjnene og skærmen skal generelt være mellem 50 og 100 cm. Hvis afstanden gør det vanskeligt at læse, skal du øge skrifttypestørrelsen på dine programmer ved hjælp af pc -indstillingerne.

Den rigtige organisering af dit kontorbord: Brug skrivebordsarrangører og hold alt hvad du har brug for til dit arbejde lige ved hånden. Undgå rent dekorative ting, der skaber rod.

Tag hyppige pauser i træningen: Brug ikke mere end en time på at sidde. Stå ofte op og dyrk let træning i cirka 5 minutter. Tabata -øvelser anbefales især her.

Ligesom højdejusterbare og konfigurerbare skriveborde forbedres ergonomien på arbejdspladsen hver time, du står op

Sådan vælger du det rigtige kontorbord

Et godt skrivebord til hjemmekontoret skal opfylde en række krav for virkelig at forbedre ergonomien på arbejdspladsen. Det skal være stilfuldt, behageligt, funktionelt, holdbart, robust, let at pleje og sidst men ikke mindst miljøvenligt på samme tid. Disse er ikke et par udvælgelseskriterier, men de er alle ekstremt vigtige.

Tænk også over formålet med dit kontorbord. For eksempel, hvis du hovedsageligt arbejder med en computer, bærbar computer, telefon og andre elektroniske enheder, så kan du vælge et relativt mindre kontorbord. Men hvis du bruger det til at tegne og skitsere, skal arbejdsfladen være mindst 140 x 70 cm. Et kontorbord i denne størrelse fylder naturligvis også meget mere. Så det skal koordineres med ledig plads på dit hjemmekontor.

Hvordan højdejusterbare og konfigurerbare skriveborde forbedrer ergonomien på arbejdspladsen

For at forbedre ergonomien på arbejdspladsen er det ikke nok at vælge et bord med en stor arbejdsflade. Dens højde skal også matche din højde og din foretrukne måde at arbejde på. For eksempel bliver arbejde, mens du står eller en kombination af at sidde og stå, stadig mere populært.

For at gøre din konstant skiftende arbejdsmåde så behagelig som muligt, er elektrisk højdejusterbare og konfigurerbare skriveborde det ideelle valg. Du kan finde mange forskellige ergonomiske regnemaskiner på Internettet i dag, der kan hjælpe dig med at finde ud af, præcis hvor høj din stol, bord eller skærm skal være.

Når det kommer til de materialer, skrivebordet er lavet af, skal du altid vælge massivt træ med en stålramme. På trods af deres højere pris er disse modeller meget stilfulde, holdbare, robuste og miljøvenlige. I den forbindelse kan vi kun gøre det Massive træborde fra ekomia anbefale.

Hvordan højdejusterbare og konfigurerbare skriveborde forbedrer ergonomien på arbejdspladsen på hjemmekontoret

Ergonomi på arbejdspladsen er ikke en luksus, det er et must. At sidde eller stå i flere timer er uundgåeligt i det moderne daglige arbejde. Men der er stadig et par ting, du kan gøre for at forbedre dit helbred og produktivitet.

Hvordan højdejusterbare og konfigurerbare skriveborde forbedrer ergonomien på arbejdspladsen, ergonomiske borde og stole