Килими и рогозки

Закупуване на вакуумен робот: преглед на предимствата и недостатъците

Купете вакуумни роботи

Да седнете тихо на дивана с чаша вино, докато роботът с вакуум почиства апартамента? Звучи красиво, нали? Роботните куки могат да ви спестят много време за почистване, което можете да използвате за четене на книги, спортуване или хоби. Но в този тип прахосмукачки има както положителни, така и отрицателни страни и в този пост ние се опитваме да ви представим и двете. Надяваме се информацията по -долу да ви помогне!

Вакуумните роботи като отличен спестител на време

Робот -прахосмукачки: какви са предимствата?

Искате ли да закупите вакуумен робот? Тогава вие сте точно тук! В този пост ние ви обясняваме, както е обещано, предимствата и недостатъците на такава прахосмукачка.

На първо място, можете да спестите много време с такова устройство. В забързаното си ежедневие почти винаги страдаме от липса на време, поради което роботът за почистване е атрактивен вариант. Ако имате само няколко килима и апартаментът ви няма скрити ъгли, той може да направи цялото почистване за вас. За повечето модели всичко, което трябва да направите, е да зададете началния час и след това можете да оставите устройството да се почисти. Някои интелигентни вакуумни роботи дори могат автоматично да почистват дома ви по едно и също време всеки ден, независимо дали сте вкъщи или не. Дори ако имате ъглов апартамент с много бариери пред устройството, това все пак е разумна инвестиция. Въпреки че в този случай все още трябва да си помогнете с класическата прахосмукачка, времето за засмукване се намалява значително и не трябва да почиствате всеки ден.

Подходящ за страдащи от алергии

Купете вакуумни роботи

След това автоматичните роботизирани прахосмукачки са много добри за страдащите от алергии. Повечето модели са оборудвани с филтри Hepa, които могат да премахнат много фини прахови частици от килимите и въздуха. Това е особено полезно за хора с алергия към прах и може да облекчи симптомите им.

Робот-прахосмукачките могат да достигнат до труднодостъпни места

Вакуумен робот бяло синьо модерен вид

Освен това тези устройства могат да достигнат до места, които не могат да се почистват с класическа прахосмукачка – например под мебели. Така че няма нужда да премествате дивана или тежкия шкаф, за да почистите отдолу, което е особено лошо за гърба ви.

Подходящ за възрастни хора и хора с проблеми с гърба

Смешен дизайн на вакуумен робот

Роботизираните прахосмукачки също са добър вариант за хора с проблеми с гърба или възрастни хора, които трудно почистват. Можете да стартирате робот с дистанционно управление, докато седите удобно на дивана. И ако устройството е програмирано правилно, не е нужно да правите нищо! Така че можете да забравите болките в гърба от почистването с класическата прахосмукачка!

Лесно боравене

Отрицателни страни на вакуумния робот

Не на последно място, работата с вакуумен робот е много лесна. Всичко, което трябва да направите, е да поставите чантата и да свържете устройството към зарядната станция. Ако по пода има някакви кабели или малки и чупливи предмети, отстранете ги предварително. Когато чантата на прахосмукачката се напълни, устройството ще ви даде специален сигнал. След това всичко, което трябва да направите, е да отворите прахосмукачката, да изхвърлите старата торба и да поставите нова. Редовното премахване на космите от колелата също е важно, за да поддържате устройството свободно да се движи.

Не е подходящ за пухкави килими

Робот прахосмукачки килим

Разбира се, роботизираните прахосмукачки също имат някои недостатъци. Например, много модели не са много подходящи за килими с дълбоки купчини, тъй като не могат да ги почистват старателно с прахосмукачка. Ако имате много килими в дома си, разберете предварително, че избраният от вас робот може да ги почисти.

Изисква среда без бариери

Робот -прахосмукачка елегантен вид

Освен това бариерите в апартамента могат да попречат на придвижването на робота. Кабелите, високите ръбове на килими и т.н. могат да бъдат пречка за робота. Затова трябва да ги премахнете преди почистване или да помогнете на автоматичната прахосмукачка на ръка. Ъгловите помещения също не са подходящи за робота -прахосмукачка.

Висока цена

Прахосмукачка робот купува цена

Не на последно място, цената на вакуумен робот е значително по -висока в сравнение с класическите прахосмукачки. Въпреки това цените са спаднали рязко през последните години и има такива на пазара някои евтини модели с добра смукателна мощност.

Почистване на къщи страхотни идеи

Сат вакуумно дъно робот

Робот -прахосмукачка Samsung

почистете под мебелите

Робот -прахосмукачка, подходяща за страдащи от алергии

Вакуумен робот много модерна вътрешна конструкция

Практически съвременен робот

Програмирайте роботизираната прахосмукачка

автоматизирана прахосмукачка лесна работа

Роботи и домашни любимци на прахосмукачки

Прахосмукачният робот е много тих

автоматична прахосмукачка среда без бариери

Използването на роботизирани прахосмукачки е лесно

Сменете чантата -робот на прахосмукачката

Вакуумните роботи зареждат електричество

почиствайте всеки ден с вакуумния робот

програмирайте автоматичната прахосмукачка

Моделен робот за прахосмукачка Phillips

Прахосмукачки автоматични килими и паркет

Изпразнете вакуумния робот

Прахосмукачка робот стари хора

Вакуумните роботи често не могат да преодолеят бариерите

Почистете долната страна на прахосмукачката -робот