Килими и постелки, хол

50 идеи за килими за хол

Настоящите висококачествени и визуално привлекателни подове са приятни за допир и гледане. Но килимът в хола може да направи повече: може да подобри акустичните условия в стаята. Освен това можете да замените килима в хола по -лесно от цялото подово покритие.

Полиакрилните килими, изработени от полиамид и естествени влакна, както и новите вълнени килими – рошави, копринени, нарязани и комбинирани, са модерна и удобна селекция. Например, комбинация от вълна и найлон добавя мекота. Вашият комфорт зависи и от дебелината на косата на килима.

Килимните килими са много здрави, не са прекалено гъсти и грижите за тях са сравнително лесни. Напротив, невероятно оперените велурени килими са малко по -трудни за почистване, но са дебели и удобни.

Красив килим в хола в ярки цветове

красив килим за хола

Ръчно възлите килими от вълна или памук са с най-високо качество и колкото повече възли има на квадратен метър, толкова по-добре.

Ако горният слой на килима е висок само около 6 мм, този тип подово покритие се нарича „килим с къси купчини“. Ако височината на купчината е около 10 мм, имате килим със купчина със средна дължина, докато в случай на височина на купчина 20 мм се говори за килим с висока купчина. Килимите с много дълга коса, която е повече от 40 мм, често се наричат ​​„рошави“ или „космати“.

Ако наистина искате килимът ви в хола да е с добро качество, не винаги е възможно да се каже с един поглед. След това може да има поредица от етикети, които съдържат цялата необходима и подходяща информация за качеството и срока на годност на избраните стоки. Необходимата и основна информация е дали килимът е ръчно тъкан или машинно изработен.

Когато пазарувате, също е добре да знаете как е обработена задната част на килима и ако имате подово отопление, можете да разберете от вашия дилър дали продуктът е подходящ за вас в това отношение

Килим за хол и елегантност

прост килим за хол

Във всяка стая

Ако килимът ви не е твърде ограничен, можете да го поставите в почти всяка стая. Вие се възползвате от рогозки в залата и практични килими в хола. Всекидневната е подходяща за големи килими, защото имате нужда от нещо удобно, топло и меко под краката си преди лягане и рано сутрин.

Естетичната им функция е перфектна. Хубаво е да изберете подходящи килими, декоративни възглавници и завеси в цветова палитра и евентуално да добавите доминираща ваза или купа в подобни нюанси.

За хола е най -добре да закупите килим с висока купчина и меки влакна, който е удобен за босите крака. Спалнята е място, на което такова луксозно парче се вписва идеално, а килима там осигурява несъмнен комфорт и помага за подобряване на акустиката в стаята.

Почти всички цветове на килима в хола

цветен килим за хол

Декоративни килими

Ако имате плаващ под, или предпочитате линолеум или плочки, но от друга страна искате по -домашен интериор, опитайте се да помислите за поне един пакетиран декоративен килим за хол. Можете да избирате между синтетични материали или ръчно тъкани памучни килими.

Можете също да опитате нещо по -малко традиционно. Напоследък кожата е много популярна. Телешката кожа е естествено издръжлива и ще издържи много години. През зимата пухкавата кожа създава усещане за удоволствие да ходите боси. Ако не харесвате модерните ярки цветове, има няколко цветни варианта от лилаво до зелено.

Изборът на подходящ килим за вашия интериор може да бъде истинско предизвикателство. Има голямо разнообразие от модели и размери, от които да избирате, а окончателното решение може наистина да промени разликата във външния вид на стаята. Перфектният подбор не означава непременно изключителна елегантност, а съвкупност от идеи, свързани с оригиналността на хумора.

Сега можете да се насладите на 50 от най -красивите идеи за вашия килим в хола:

бял диван и килим в хола

дизайнерски килим в хола в бяло и черно

килим за хол с ретро елементи

малка градина на килима в хола

роф цвят на килима в хола

черен килим

светли мебели до килима в хола

килим за хол в тъмни и светли цветове

килим за хол с кръстосана декорация

сив килим за хол

геометрия на килима в хола

килим в хола в средата на стаята

уютен хол килим

дизайнерски бял килим за хол

свеж зелен килим в хола

цветен килим за хол и тъмни мебели

дизайнерски килим за хол пред камината

пъстър килим за всекидневна

синьо-бяла комбинация на килима в хола

пъстър килим за хол и сиви мебели

килим за хол с цветни акценти

дизайнерски килим за хол

кръгъл килим в хола в черно

Килим мечта в бели и столове за хранене

килим за хол и бял цвят

луксозен килим в хола в лилаво

килим в хола в кафяво

дебел килим за хол и сиви мебели

килим за хол в неутрални цветове и лилави мебели

хол килим в бежово в трапезарията

естествени цветове на килима в хола

минималистичен кръгъл килим за хол

килимът в хола като акцент

без килим в хола в сиви нюанси

вълна хол килим

червен килим в хола и червен диван

килим за хол schikes в стил бохо

дебел кожен килим в хола

килим за хол в сини цветове

килим и мебели за хол в бежово

дизайнерски скандинавски килим за хол

дизайнерски сив скандинавски килим за хол

модерен килим за хол в светли цветове

дизайнерски модерен килим за хол в черно и бяло

класически килим за хол в сиво и бежово

малък бял килим в хола