килим

Модерни килими или как можете да направите жилищното пространство по -привлекателно

Що се отнася до елегантния дизайн на пода с килими, нашият редакционен екип може да предложи широка гама от готини идеи. В статията бихме искали да се справим с един нетипичен дизайн, който досега остава неизвестен за много любители на дизайна. Днешната идея се отнася до модерни многофункционални килими. Те имат много предимства и ви помагат да направите жилищното пространство по -привлекателно. Останете на линия и се убедете в техните предимства!

Модерни килими за всяко жилищно пространство

Идеи за модерни килими (11)

Дизайнерът зад проекта

Атрактивни съвременни килими се представят всяка година в света на дизайнерите. Но съвременните килими с многофункционални приложения като тези не се срещат често. Зад творческия проект стои дизайнер от Испания на име Патриша Уркиола. Тя живее и работи в Милано, където завършва училище през 1989 г..

Дизайнерът е отговорен за много разработки на продукти, които предизвикват голям интерес. Патриша е носител на няколко награди и награди, включително две в Германия. Съвременните им килими предизвикват много дискусии и популярност в света на дизайнерите в наши дни. Поради тази причина нашият редакционен екип би искал да даде по -добър преглед на страхотните продукти на този дизайнер.

На пръв поглед можете да видите много традиционен дизайн на пода с килим. Но на пръв поглед можете да видите, че дизайнът се състои от няколко части. Малките части образуват голямо декоративно парче с много велкро закопчалки, които са почти невидими. Готино, нали?

Постоянното търсене на подходящ килим за хола понякога отнема твърде много време. Но точно тези модерни килими позволяват практична адаптация във всяка стая. Затова сложи край на непрекъснатото търсене на перфектния килим за хола.

Просто свържете няколко продукта заедно

Идеи за модерни килими (10)

Актуални цветове и дизайн за модерни килими

Съвременните килими предлагат голямо разнообразие от цветове и хладни форми. Дизайнът е направен от два или повече нюанса. Не е тайна, че ярките цветове визуално ще направят вашето пространство да изглежда по -голямо. По тази причина дизайнерката Патриша Уркиола се фокусира върху ярки цветове с бели форми. От гледна точка на дизайна, със сигурност трябва да изберете ярки цветови комбинации. Тъй като отделните килими са доста малки, дизайнерката избра един елемент, който всички нейни килими имат: бели линии! Следователно комбинация от няколко цвята не би представлявала проблем, тъй като продуктите винаги имат нещо общо!

Невидимите закопчалки с велкро правят по -добър външен вид

Идеи за модерни килими (3)

Съвременните килими и връзката им с мека мебел

Елегантните калъфи за дивани могат да препроектират една стая, защото имат модерен вид и могат да се издърпват много практически върху дивани и дивани. Сега разбира се възниква въпросът какво общо имат съвременните килими? Добрата новина за вас е, че тези килими имат многофункционално приложение. Благодарение на удобната повърхност, тези декоративни парчета предлагат идеално място за шезлонги, дивани и фотьойли.

Можете да си спестите търсенето на комбинация от покривала за дивани и модерни килими. Единният дизайн, изработен от студени цветове, е особено важен, за да се чувстваме комфортно на дивана си. Творческата комбинация от килими и покривала позволява оптимално усещане за релаксация у дома.

Подобно на конструкцията на килима, уютните декоративни парчета просто се издърпват върху диваните. Нуждаете се от велкро закопчалка от двете страни за отделните килими, за да осигурите стабилност. Според статистиката за дву- и триместни са необходими около четири до пет килима под формата на покривки за дивани. Позиционирането е планирано по такъв начин, че да има преходен ефект с дизайна на пода.

Декоративните възглавници са лесни за проектиране

Идеи за модерни килими (2)

Сега можем спокойно да кажем, че съвременните килими са уникални в сравнение с традиционните продукти. Използвайте следната галерия с картини като източник на вдъхновение за следващия си етаж с килими!

 Съвременните килими осигуряват атрактивен дизайн на пода

Идеи за модерни килими (12)

Оранжевите и невидими велкро ленти осигуряват практична настройка

Идеи за модерни килими (13)

Високо ниво на комфорт в хола

Идеи за модерни килими (14)

Килимът се сваля много лесно

Идеи за модерни килими (15)

Продуктите създават празнична атмосфера

Идеи за модерни килими (1)

Четири килима, свързани в едно

Идеи за модерни килими (5)

Уют и перфектна оптика

Идеи за модерни килими (6)

Насладете се на прохладните килими със семейството си

Идеи за модерни килими (7)

Дизайн език, който прави всяка стая по -привлекателна

Идеи за модерни килими (8)

Практичната форма предлага лесен дизайн на дивани

Идеи за модерни килими (9)