Интериорен дизайн, спалня

Обзавеждане на спалнята – 6 спиращи дъха съвременни визии

Спалня с уникален външен вид в стил барок

Много известни дизайнери вярват, че спалнята отразява душата на собственика си. Обзавеждането на тази стая трябва да излъчва елегантност и комфорт едновременно, превръщайки я в оазис на спокойствие в дома. В тази статия ще ви запознаем с 6 зашеметяващи съвременни визии, които ще ви дадат представа как да обзаведете спалнята си. оставете се да се вдъхновите!

Обзавеждане на спалнята – шик в индустриален стил

Спалня създаде оригинални идеи индустриален стил

Обзавеждане на спални индустриално модерни идеи

Обзавеждане на спални с индустриален, градски усет

Индустриален стил на спалня, спиращ дъха модерен

типична спалня в индустриален стил

Спалня създаде модерни идеи индустриален стил

3 спални в индустриален стил

Харесвате ли удобните мебели с градски стил? Тогава можете да обзаведете спалнята си в индустриален стил! Този стил е точно вдъхновен от бързата урбанизация, която често превръща старите фабрики в модерни апартаменти. Специален акцент се поставя върху особеностите на архитектурата и историята на сградата. Тази тенденция е сравнително нова в интериорния дизайн, но е изключително популярна днес. Характерни за спалните в индустриален стил са пуристичният вид, селските мебели, нечупливите тухлени стени и старите тръби на тавана – само като декоративен елемент. Можете бързо и лесно да обзаведете спалнята си в индустриален стил, като изберете мебели с лъскави метални повърхности или кожена тапицерия – те са типични за този стил и се отказват от излишни декорации.

Обзаведете спалнята – великолепието на бароковите мебели

Спалня в бароков стил

Спалнята създава величествена атмосфера в бароков стил

Спалня създадени оригинални идеи бароков стил

Спалня с барокови мебели

разкошна спалня с бароков стил

Спалнята създава величествена атмосфера в бароков стил

Спалня с барокови мебели, огромно легло

Спалнята създаде великолепие в бароков стил

Ако искате наистина великолепен външен вид в спалнята си, бароковият стил е за вас! Модернизираната интерпретация на водещия стил на обзавеждане за XVII. Century определено ще ви зарадва, ако сте фен на лукса. Интериорът се характеризира с благородни нюанси като златисто, червено, горчично жълто и вечно модерно черно и бяло. Бароковите мебели се характеризират с много орнаменти и великолепни декорации. Те могат да се използват само като акцент в обзавеждането на спалнята или стаята може да бъде напълно обзаведена в бароков стил – като кралски апартаменти.

Обзавеждане на спалнята – романтичният вид на стила на селската къща

Спалня с неутрални цветове в селски стил

Обзавеждане на спалнята в провинциален стил с прекрасен външен вид

Спалня в селски стил

Обзавеждане на спалнята акценти в провинциален стил в бяло

Спалня, обзаведена с дървени мебели в селски стил

Обзавеждане на спалнята в стил кънтри класически вид

Спалня в селски стил

Обзавеждане на спалнята в провинциален стил с прекрасен външен вид

Спалня в селски стил

Обзавеждането на спалнята в провинциален стил е привлекателно, уютно и дори малко романтично. Този стил е особено подходящ за апартамент в града – например, ако сте живели на село като малко дете, този тип съоръжение ще ви напомни за това. Мебелите за селски къщи са предимно от дърво – бор, дъб, бреза, често с красива дърворезба и декоративни орнаменти от кована стомана. Интериорът се характеризира с топли цветове и декорации като меки възглавници, цветни завеси, големи огледала и оригинални ретро лампи. Ако искате да обзаведете спалнята си в селски стил, добра идея е да потърсите подходящо легло, скрин или гардероб в антикварен магазин или на бълха пазар.

По -малко е повече – минималистичен стил

Спалня с минималистични геометрични форми

Спалнята е с минималистичен стил

Спалня с минималистична оригинална декорация на стена

Обзаведете спалнята по минималистичен начин

Обзаведете спалнята по минималистичен начин

Минималистичният стил на обзавеждане е много модерен днес и изглежда много шикозен в спалнята. Основните му принципи са: “Само това, което е необходимо!” и “По -малко е повече!” – поради тази причина минималистичният интериор е оскъден и много пурист. Основните му характеристики са лъскавите стъклени и метални повърхности на мебелите, геометричните форми и неутралната цветова гама – бежово, сиво, пясък, бяло и кафяво, които създават идеалния фон за модерни мебели.

Комфорт и елегантност в скандинавски стил на обзавеждане

модерна спалня с скандинавски геометрични мотиви

Обзаведете спалнята със скандинавска акцентна стена в светло синьо

Спалня с две легла в скандинавски стил

Спалня в скандинавски стил

Спалня с модерен скандинавски дизайн

Обзавеждане на спалня Скандинавска елегантност и комфорт

Скандинавският стил на обзавеждане също разчита на неутралната цветова схема, поради което изглежда много хармонично и елегантно. Скандинавските мебели са наистина удобни и практични – може би сте чували за т. Нар. Пружинни легла, които първоначално идват от северните страни на Норвегия, Дания и Финландия и гарантират най -добрия комфорт при спане благодарение на функционалния си дизайн. Спалнята в скандинавски стил е елегантна и уютна, обзавеждането е пуристично, но не изключва декоративни елементи като меки цветни възглавници или декоративни ретро лампи. Ако сте почитател на елегантността и комфорта, несъмнено ще се влюбите в този стил!

Очарованието на морските мебели

Спалня с морски мебели

Спалните разполагат с уникални морски мебели

Обзавеждане на спалня в уникален морски стил

Спално легло с черупка в морски стил

Ако искате по -необичаен дизайн за вашата спалня, изберете морски мебели! Те са вдъхновени от красотата на морето и затова могат да внесат свеж щрих във вашите четири стени. Стилът на морското обзавеждане е типичен за средиземноморските страни, като Гърция, и изглежда омайващо. Вижте снимките по -горе, за да се убедите сами!