Интериорен дизайн, мебели

Мебели Sheesham: Изпитайте уникалността в интериорния дизайн

Мебели Sheesham мебели от масивно дърво

Старите занаяти процъфтяват. Мебелите от истинско дърво са по -популярни от всякога. За предпочитане от дърво с история. Причината – мебелите от масивно дърво са уникални – по дизайн, форма и модел! Колкото и уникален да си ти! Истинското дърво е избраният материал за интериорно обзавеждане. Осигурява комфорт и здравословен вътрешен климат и внася усещащ фактор във всяка стая. От кухнята от масивно дърво, изработена от дъб, до скрина в хола от акация до уникалната маса за хранене, изработена от тропическо скъпоценно дърво – Sheesham: Мебелите от масивно дърво предават усещане за сигурност и разказват история. Докато дъбовата масичка за кафе напомня на приятни разходки в гората, бюрото sheesham ви кани на пътешествие до Ориента. В тази статия ще ви запознаем с това екзотично естествено дърво и ще ви покажем творчески идеи как можете да го използвате, за да обзаведете дома си комфортно и комфортно. Потопете се в индийската култура и открийте тайните и магията на дървото Sheesham.

Историята на Шийшам – от Индия до хола ви!

Историята на sheesham - от Индия до хола ви!

Sheesham е тропическа и висококачествена дървесина, която първоначално идва от Индия и Пакистан. Scheesham е името, дадено на селското дърво от Индия – дърво с височина 25 метра. Все още известна като „палисандрово дърво“ или „палисандрово дърво“, дървото sheesham се различава значително от палисандровото дърво. Истинската дървесина sheesham се изнася от Индия, където се отглежда в плантации.

Дървото Sheesham впечатлява със своята здравина и отличителното си зърно, което предава селски ефект в съвременния интериорен дизайн. Днес дървото sheesham се отглежда особено в Пакистан, но все по -често можете да го намерите в германските дърводелци за ръчно изработени мебели от масивно дърво. Следвайки идеята за производство на уникални мебели за всяка нужда, компанията предлага и Мебели Едно висококачествено обзавеждане Shesham Изработен от сертифицирано истинско дърво.

Това, което прави дървото Sheesham особено красиво в интериора?

Какво прави дървото Sheesham особено красиво в интериорния дизайн?

Мебелите Sheesham са акцент не само в това Рустик стил, но също така се използват в модерни и индустриални стилове на обзавеждане. Дървото Sheesham се характеризира с неравномерно разпределение на цветните ивици, така че може лесно да се комбинира с други естествени материали и дървесина. Всяко парче дърво Sheesham е уникално и привлича вниманието. Той хармонизира особено добре с мигащо желязо или тъмен метал, тъй като забележимото зърно образува необичаен контраст с металната рамка. Тази комбинация е идеалният избор за масивна маса, пейка или бюро. Независимо дали оцветявате, лакирате или мажете мебелите Sheesham, оцветени или прозрачни, характерната структура на дървото винаги е стилно поставена. За да бъде красивото зърно винаги на фокус, sheesham, както всяко естествено дърво, се нуждае от необходимите грижи.

Произведение на изкуството от работилницата „Природа“ трябва да бъде правилно обгрижвано

За такова произведение на изкуството от работилницата

Sheesham се счита за фино дърво и ще издържи, ако го полирате и почиствате редовно. Като цяло мебелите от масивно дърво, изработени от sheesham, се характеризират с лесни за грижа свойства. Както при другите дървета, препоръчително е да не използвате никакви тежки почистващи препарати; всичко, от което се нуждаете, е сухо прах или почистване с кърпа от микрофибър или памучна кърпа. С дървото Sheesham е важно материалът да се предпазва от топлина или пряка слънчева светлина. Внимавайте с тенджерите с горещо кафе, ако мебелът е маса, защото горещите предмети увреждат дървото и създават неприятни петна, които трудно се отстраняват. За да може уникалното дървесно зърно отново да блести със същия непроменен блясък, препоръчваме лак, който трябва да се нанася максимум три пъти годишно.

Мебелите Sheesham впечатляват със своята уникалност и характерно зърно

Мебелите Sheesham впечатляват със своята уникалност и характерно зърно

Надяваме се, че мебелите от дърво Sheesham ще ви доставят удоволствие и че ще можете да се наслаждавате на великолепието му дълго време. Защото любовта към занаята е любов, която трае вечно. В крайна сметка ние сме щастливи да кажем: това е красиво, това не са само мебели, това е изкуство!