Интериорен дизайн, мебели

Индустриален шик: 15 готини идеи за интериорен дизайн с индустриални мебели

Индустриални мебели

Мечтали ли сте някога да живеете в склад или в апартамент на художник? Какво ще кажете да имате и двамата наведнъж? Не може да се комбинира? Наистина! Индустриалният стил на обзавеждане преживява революция в наши дни и също така усъвършенства вашия апартамент с очарованието на необработено дърво и метал, фабричен стил и ясен минимализъм. Грубите тухлени стени, тавани с тръби, бетонни подове и голи стени със сигурност ще ви изскочат в главата, когато чуете „индустриален“. Ще ви кажем кои индустриални мебели са най -подходящи за този готин шик. Потопете се във фабричния чар на индустриалния стил и съберете зашеметяващи примери за всяка стая!

Индустриален шик – обзавеждане с таванско усещане

Интериорен интериор на апартамента

Как точно се стигна до индустриалния стил на обзавеждане, все още е на тъмно. Смята се, че произходът му е в началото на 20 век. Втората индустриална революция се превърна в глобализация. Старите западноевропейски фабрики бяха идеални за нови жилищни райони. Това също създаде перфектни опции за апартаменти! Големите голи стени и грубите тавани направиха индустриалното обзавеждане с усет към таванското помещение. Но как изглежда в днешно време? Въз основа на обзавеждането във всеки хол, ние ще ви доближим до обзавеждането на промишлеността. Също така ви даваме ценни съвети как да използвате индустриални мебели и ефективни дизайнерски елементи, за да създадете целия си апартамент въз основа на индустриална концепция. Можете да получите по -широка представа в онлайн магазина на Restyle24, където можете да намерите уникални индустриални мебели, както и мебели и домашни аксесоари от много други интересни стилове.

Индустриални мебели със здрав дизайн за хола

Индустриален хол Индустриални мебели

Нека започнем с основата на апартамента, а именно хола: На снимката можете да видите класически елементи на съоръжение, които са комбинирани с лаконични мебели от индустриалния дизайн. Комбинация с модерен стил на обзавеждане прави хола да изглежда съвременен и благороден. Интериорът тук очарова със стари кожени кресла, масичка за кафе от необработено дърво, индустриални лампи и столове от здрав метал. Декорацията тук гарантира, че обзавеждането не изглежда студено – ретро килими и полилеи с ретро визия.

Индустриална спалня – въпреки поразителния вид на таванско помещение, домашна атмосфера!

Индустриални мебели - промишлени мебели за спални

Необработеното дърво и износен метал не звучат като уютна атмосфера? Нашият съвет за обзавеждане на спалнята е по -малко да разчитате на типичните материали за индустриални мебели и повече на ясни цветове като бяло, черно и сиво. Мебелите са фини и ако са изработени от масивно дърво, допринасят за вечния външен вид. Разчитайте на декорация и текстил с ретро визия. Лампите отново имат индустриален вид.

Индустриална кухня – помещението, където могат да се използват всички индустриални елементи 

Индустриален шик - Индустриална кухня

Въпреки че дървото е един от типичните материали в индустриалния дизайн, неръждаемата стомана е по -предпочитана за кухнята. Печката е абсолютно здрава, изработена от неръждаема стомана и има винтидж вид. Смесителите на мивката отново показват индустриално стилистично устройство, като това Фитинги от неръждаема стомана се използват все по -често в големи кухни. Тръбите и тръбите са перфектни елементи при обзавеждането на индустриална кухня. Те определено са скрити в съвременните стилове на обзавеждане – моля не с индустриален шик! Нашият съвет: медта е много популярна тази година.

Трапезарията изразява здравия стил по възможно най -добрия начин

Вдлъбнатина в индустриален стил

Индустриалните мебели също могат лесно да бъдат интегрирани в работното пространство

Вече сте се убедили в очарованието и шикозния дизайн на индустриалните мебели, но какво е особено в този стил на обзавеждане. Той означава висок начин на живот и е вечен. Това не са просто мебели, това е градски начин на живот, който създава непринудена атмосфера в уютни вечери със семейството и приятелите. Надяваме се, че сте намерили удоволствие в стила на индустриалното обзавеждане! Не забравяйте, че винаги на преден план се чувствате комфортно у дома и че намирате свой собствен стил!