Идеи за подаръци

Адвентните календари изпълват идеи – малки подаръци, които доставят голямо удоволствие

Адвентният календар е типичен символ на Коледа. Младите и големите свързват Адвентния сезон предимно с Адвент календар и затова му придават голямо значение. И така, когато е почти Коледа, ще поставим календара на Адвента в центъра на днешната статия. А именно, с какво можете да го напълните. Защото има не само хиляди варианти на дизайна на адвентния календар, но и огромен брой творчески адвентни календари изпълват идеи, които със сигурност ще ви вдъхновят. Нека видим какво може да има в календара на Адвента! …

Адвентните календари изпълват идеите с хубави сувенири

Адвент календари изпълват идеи раздават малки подаръци Коледа

Попълнете адвентен календар, но за кого?

Адвентният календар съкращава времето за изчакване до Бъдни вечер и също символизира очакването на Коледа. Адвентният календар обаче в никакъв случай не е просто красива коледна украса, с помощта на която можете да броите дните до Коледа. Това също е страхотен коледен подарък за всички.

Домашен адвентен календар всъщност е особено популярен. Вие подарявате адвентен календар, за да изразите и подчертаете вашата любов и привързаност към членовете на семейството и радостите. Ето защо е важно за кого попълвате адвентния календар. По този начин могат да се приложат на практика много различни възможности в зависимост от това дали адвент календарът е направен за децата, за приятел или например за сестрата.

Изберете или направете правилните подаръци

Адвент календар запълване идеи Адвент календар тинкер бяло червено

Попълнете Адвент календари за деца

Децата по -специално с нетърпение очакват Коледа и с нетърпение очакват фестивала. Искате ли да изненадате децата си и да подарите на малките персонализиран Адвентен календар? Бихте ли искали да направите това сами? След това също трябва да попълните календара след това. Това означава да закупите 24 малки подаръка, които ще накарат очите на децата да блестят от радост. Но това може да ви остави разглезени при избора!

Какво има вътре?

Адвент календари запълват идеи оригинални занаятчийски идеи калкулатори адвент календари

Запълването на коледния календар със сладкиши е стара традиция. Но много родители се справят без това, защото търсят здравословен начин на живот за децата си. Има много други адвентни календари, които изпълват идеи, които са още по -креативни. Понякога най -малките подаръци са много по -забавни от големите. Например, как вашето дете би харесало Адвент календар с един пъзел или парче Лего във всяка чанта или зад всеки прозорец? Адвент календарите с определено мото също са много модерни.

Адвент календари за деца 

Адвент календари изпълват идеи Адвент календари за деца калайдисване адвент календари за възрастни

В календара може да се скрият малки фигурки, които да изненадат малките. А за най -малките аксесоарите за баня биха били отлична идея за календара на Адвента. Можете също така да попълните календара на Адвента за дете с рисуване и занаяти. Цветните моливи или малките книжки за оцветяване са идеални малки подаръци за вашите съкровища. Просто помислете какви интереси проявяват вашите деца и създайте адвентен календар, в който да се влюбите.

Адвентните календари изпълват идеи за възрастни

Много възрастни биха били наистина развълнувани от календара на Адвента. След това подарете на любимите си хора адвентски календар, направен от вас, и им доставете голяма радост. Но самият попълване на календара може да бъде истинско предизвикателство! Понякога е трудно да се отговори на вкуса на получателя … Но най -важното е, че сувенирите идват от сърце. Освен това малките подаръци трябва да зарадват получателя, нали?! Най -добре е да изберете полезни подаръци, които са наистина практични.

За мъжете например малките практични подаръци са много добра идея. С малка притурка, като оригинална запалка, USB зарядно устройство за колата или с малки инструменти или играчки, като състезателна кола или 3D пъзел, удряте целта. Забавното бельо, папийонките и вратовръзките също са чудесни възможности. Малка торба с чипс или индивидуално опаковани салами, от друга страна, би усмихнала лицето ви! …

Търсите подходящите коледни подаръци

идеи за попълване на календара за идеи за идеи за коледни подаръци

Ако трябва да попълните коледен календар за жена, можете да разчитате и на практически дреболии. Винаги се използват USB стикове, лампи за чанти, торби от юта или шапка. Бижута като пръстени, обеци, колиета и гривни или козметични продукти също са популярна идея. Дори да изберете малки декорации за попълването на календара на Адвента, няма да сбъркате. Красивите украси за елха, ароматизирани свещи или държач за снимки са напълно подходящи. А бележките с признание в любов или комплимент, оригами сърца или фотокнига със снимки заедно остават приятен спомен в паметта на всяка жена.

Трябва да познавате вкуса на жената, която получава подаръка добре, когато попълва адвент календар за жените

попълнете идеите за календара на Адвента попълнете календарите на жените за кадри

Проектирането на календара за адвент според мото или напълването му с нещо за ядене и пиене е друга творческа идея. Запълването на календара изключително със сладкиши, закуски или индивидуални порции кафе или чай ще направи всички щастливи. Ваучерите също остават чудесна алтернатива за календара на адвентите, дори ако такива идеи са малко по -скъпи.

Сладките са винаги добро решение за календара на Адвента

идеите за попълване на календара за адвент скриват коледните бисквитки правят малки подаръци

Календар за снимки с адвент, календар с имена, календар за адвент, направен от рециклирани материали … Има редица вдъхновяващи идеи за занаятчийски календар. Но само с правилното пълнене коледният календар получава своята реална стойност. Затова внимателно обмислете личните нужди на получателя и създайте фантастичен адвентен календар. Не подарявайте просто коледен подарък, а много радост!

Адвентните календари създават идеи за по -празнично настроение 

Адвент календар запълване идеи празнично настроение хартиени торби адвент календар

Творчески адвентен календар прави атмосферата у дома празнична и весела

Адвент календари изпълват идеи малки коледни подаръци творчески идеи

Адвент календари изпълват идеи творчески идеи празнично коледно настроение

Адвент календари запълват идеи мини къщи идеи за малки подаръци

Адвент календар запълване идеи Коледа украса скандинавски стил

Адвент календари изпълват идеи с необичайни занаятчийски идеи Адвент календари идеи за малки подаръци

Адвент календар запълване идеи елха тенекиени кутии малки подаръци

идеи за попълване на календара за адвент календара за чанта за хартия хартиена декорация за стена