Идеи за коледна украса

30 -те най -добри идеи за коледно декориране на Pinterest през 2018 г.

Творчески идеи от коледната украса на Pinterest

Всеки обича коледната украса и всеки е влюбен в идеите за коледна украса на Pinterest. Представете си – вие прелиствате из града през коледния сезон и той блести на всеки ъгъл и мечтаете за същата блестяща украса или скандинавска коледна украса в бяло от Pinterest. Коледният сезон наближава много бързо, нямате време за подготовка, а това означава – старата коледна украса от избата. Но не се чувствате като същите скучни украси за елха и декорации за маса, както всяка година? Тогава вие сте точно тук! Предлагаме ви пост, пълен с най -добрите идеи за декориране на Pinterest, достатъчно рано преди Коледа, за да можете да съберете много вдъхновение и сами да направите креативни коледни украси! Не е нужно да купувате нови топки за коледно дърво, за да придадете нов блясък на всички коледни украси. Ще ви покажем как да промените традицията с ръчно изработени клони от върба, които можете да използвате на закрито или на открито. Ще ви покажем как можете да приемете гостите си в незабравим средиземноморски стил, как декорациите на вашата маса могат да бъдат наистина празнични и как можете да се насладите на коледната атмосфера във всеки ъгъл на вашия дом!

Създайте празнично коледно настроение на входа!

Украсете входната врата за Коледа - коледна украса в Pinterest

Не ограничавайте коледната си украса до интериора на вашия дом. Възползвайте се от топлите цветове на меката зима на юг. Донесете декоративно коледно настроение чак до вратата си. За класическа коледна украса сме избрали червено, златно или зелено. Цветята са перфектно допълнение към декорацията, в случая заложихме на магнолия. След празниците засадете магнолията в градината като целогодишен коледен подарък!

Нашият ТОП 1 от идеите за коледна украса на Pinterest – празнично декорирана външна зона

Празнични идеи за коледна украса от Pinterest за градината

Тази топла и уютна зона на открито е красиво декорирана за коледния сезон и служи като идеалното място да се свиете с одеяло и чаша чай в оживена зимна нощ. Красивият свещник е фокусът, класически вечнозелен коледен венец, украсен с класическата червена гирлянда и златни светлини, виси над камината. Запалете свещите и запалете огън за лек следобед с приятели на открито!

Коледна елха като център на коледната украса

Идеи за интериор за коледна украса

Коледните елхи могат да бъдат украсени по много различни начини. Но те са фокусна точка в хола през коледния сезон и определят цялата коледна украса. Някои го харесват в розово, други в класическо зелено и червено, някои много прости, трети по -забележими. Най -важното е да комбинирате украсата за елхата с останалите коледни украси в хола. Тук можете да намерите някои креативни не толкова типични декорации.

Розова Коледа – тенденцията на коледната украса на Pinterest 2018

Бели коледни декорации - Pinterest идеи за декориране на коледно дърво

За женствен и празничен коледен дом, облечете дървото си в розово за празничния сезон. Докато гостите могат да поддържат дрехите си непринудени и уютни, вашият дом не трябва да съвпада. Използвайте орнаменти в цвят бонбони и гирлянди, които приличат на бижута за наперен вид. Прости кръгли орнаменти в лъскава праскова и мечтана вода се открояват на фона на белите клонки, а металната перлена гирлянда съответства на всички останали нюанси на шербет в стаята. Тази блестяща коледна визия е всичко друго, но не и традиционна. Тази оригинална цветова палитра се съчетава перфектно с вашия интериор в бяло и цялата картина напомня на приказка в бяло!

Подаръците под елхата също трябва да очароват с уникалност!

Коледни идеи за украса Коледа от Pinterest

Колкото по -голямо е вашето семейство, толкова по -трудно ви е да намерите и купите персонализирани подаръци за всички. Когато нямате грандиозен подарък – или дори когато го имате! – Най -добрият начин да направите подаръка си уникален е да отделите малко повече време за опаковането му. Тези креативни идеи за коледни опаковки са идеални за всеки подарък. Изберете тема – традиционна, естествена, реколта, блестяща или селска – няма да сбъркате. Използвайте малки дрънкулки за декоративни цели, като дърво, елени, блестящи инициали, памучна подстрижка или камбана и орнаменти, както е показано по -горе. Наслояването на хартията, панделката и етикетите ви позволява да опаковате перфектен подарък.

Все още имаме много идеи за коледна украса в Pinterest за вас! Съберете творчески идеи от нашата галерия с изображения! 

Коледни украси Pinterest: Опаковане на подаръци

Коледна украса на Pinterest - идеи за интериорна декорация у дома

Идеи за коледна украса от Pinterest - вдъхновение за декорация на маса

Коледна украса модерна - опаковане на подаръци по оригинален начин

Направи си сам коледни декорации от Pinterest - направи си сам коледен венец

Pinterest Коледна украса Стил Shabby Chic

Pinterest Коледна украса - Коледна украса за маса

Pinterest идеи и коледни декорации за екстериор

Pinterest идеи и коледни декорации за екстериор

Идеи за коледна украса за входа

Коледни идеи за декориране от Pinterest

Украса за коледно дърво - 10 коледни украси в Pinterest

Коледна украса за хол в Pinterest

Украсете градината си за Коледа с идеи за коледна украса на Pinterest

Направете украса за маса за коледна украса празнична

Pinterest Коледни декорации за кухнята - направете свои собствени коледни декорации

Коледни идеи: опаковане на подаръци по оригинален начин

Идеи за украса на коледна елха „направи си сам“ от Pinterest

Коледа в синьо - идеи за опаковане на подаръци

Pinterest коледна украса на вратата - направете свой собствен коледен венец DIY

Pinterest Коледна украса за врати - направете си сами коледни чорапи

Екологични идеи за коледна украса - Коледа в зелено

Коледна украса в Pinterest - украсете пощенската си кутия за Коледа

Направи си сам коледен декор Идеи за Pinterest

Украсете входната врата за Коледа - коледна украса в Pinterest

Украсете стълби за Коледа - идеи за коледна украса в Pinterest