хол

Настоящите комбинации от интериорен дизайн между старо и модерно

Смес от старо и модерно в сегашния интериорен дизайн

Класически интериорен дизайн с модерни идеи за декорация. Това винаги е нещо впечатляващо. Когато е направено добре. Но това работи само с правилните съвети. Ние посвещаваме тази статия именно на тях.

Анализ на обстановката

Съвременната декорация върви след анализ на класическата атмосфера предварително. Стилът, броят на цветовете и текстурите и връзката между тях трябва да бъдат определени. Етажният план също е важен – той е, така да се каже, центърът на интериорния дизайн. Кухнята или холът са стаята, в която се събират семейството и приятелите??

Не забравяйте околностите, които можете да разгледате през прозореца. Той също играе важна роля в декорацията. Като цяло човек би искал да запази благородния характер на традиционното обзавеждане и все още да не се чувства отделен от съвременния свят.

Перфектна среда, използваща традиционния интериорен дизайн

Вътрешна декорация неутрален дизайн старомоден

Неутрална цветова палитра

Неутралната цветова палитра всъщност винаги работи най -добре. Но това не означава, че това не трябва да има характер. Всъщност дизайнерите от 2017 г. предлагат много ярки решения за цветен, но неутрален дизайн на стена, който е жив и оригинален в същото време.

Неутрален и в същото време оригинален дизайн на стената

Интериор бяла баня стар дизайн

Декорацията може да създаде контраст.

Но няма друг вариант. Можете да изберете монохромна цветова схема. Стените и декорацията могат да включват подобни нюанси. Първият трябва да изглежда по -традиционен, а вторият – да представлява по -ексцентрична версия със същия основен цвят.

И в двата случая декорацията трябва да бъде съвременният елемент. Това зарежда цялата атмосфера с много енергия и оригиналност. В допълнение, такъв структуриран интериор има повече шансове за дълъг живот, без да губи своята актуалност.

Едноцветната цветова схема зарежда атмосферата ви

Интериорни декорации висящи светлини дизайн монохромна цветова схема

Светлините

Друг вариант за смесен интериорен дизайн е да подправите пространството с модерни светлини. Съвременните висящи светлини в кухнята или полилеите в хола са типични съвременни решения. Тук е важно формата и цветът да не се избират произволно. Ще трябва да определите светлините, а не акцента в контрастен цвят или допълнителен слой. Във втория случай декорацията приема цвета на интериорния дизайн, но я прави малко по -тъмна или по -светла.

Модерно решение за дизайна на вашия хол: полилей

Интериорна декорация полилей неутрална цветова палитра

Друг важен аспект е изборът на материали. Стъклото и металът са добре функционираща комбинация за такива случаи. Първият се вписва както в традицията, така и в модерния интериор, а вторият е категорично съвременен.

Подобна висулка може да се превърне в връхната точка на вашата кухня

Интериорни декорации стари и модерни тенденции 2017 висящи светлини снимки

Съвременни мебели

Съвременните мебели също могат да бъдат част от декорацията. Те имат двойна функция. Това всъщност е прекрасно при проектирането на класическата атмосфера. Особено в трапезарията столовете могат да бъдат много различни. Щом се впишете добре по отношение на форма и цвят, те иначе могат да изглеждат и футуристично.Ако изберете много екстравагантни мебели, препоръчваме също така да потърсите тематична отправна точка.

Тази вана е идеалният пример за смесицата между старо и модерно

Интериор бяла баня стари дизайнерски тенденции съвременен

Художественото оборудване

В традиционния интериор на дома с модерна декорация изкуството е много важно. Както при мебелите, различни епохи могат да се комбинират помежду си. Можете дори да въведете фотография и живопис, както и графики едновременно. Цветовете, формите или друг елемент трябва да свързват всички произведения на изкуството помежду си, за да не се загуби хармонията в стаята. Още веднъж всичко ще се получи по -лесно, ако се придържате към неутралния избор на цвят.

По принцип е важно фонът да бъде класически, а декорацията и функционалността по -модерни. Двете могат да се свързват помежду си като основа и акценти или различни нива в рамките на многопластов интериорен дизайн. Дали е и обратното? Да, разбира се, но често няма смисъл. Комбинацията от строг класицизъм и модерност често се използва в исторически квартали и къщи. Тя просто иска да извлече максимума от ситуацията.

Картината в стаята създава хармония

Интериорни декорации висящи светлини дизайн монохромен цветен дизайн ретро

Класиката: полилей

Интериорна декорация полилей кухня тенденции 2017 стари и модерни

Създайте неутрална цветова палитра

Интериорна декорация полилей неутрална цветова палитра

Полилей в спалнята? Защо не?

Дизайн на интериорни полилеи монохромен цветен дизайн

Перфектна комбинация в дизайна: картини, полилеи и съвременни мебели

Дизайн на интериорни полилеи