Håndværksideer, dekoration og festligheder, DIY, bryllup

Design din egen bryllupsgæstebog: 10 kreative ideer

Postkort postkasse kreativ idé bryllup bog

Næsten alle nygifte i dag opretter en personlig gæstebog til deres bryllup. Bogen forbliver som et vidunderligt minde om den store dag og efter år – alene eller sammen med dine børn, kan du vende siderne igen for at læse de yndige menneskers flotte ord og tillykke igen. Men hvis det almindelige hæfte ser for kedeligt ud for dig, kan du selv lave en meget original bryllupsgæstebog. Nedenfor præsenterer vi 10 kreative ideer, som du kan hente inspiration fra. Vi håber du nyder dem, og vi ønsker dig et godt bryllup!

Bryllupsgæstebogdesign: fingeraftrykstræ

Sæt fingeraftryk træ bryllup bog i ramme

Fingeraftrykstræ original bryllupsbog

Sæt fingeraftrykstræ på kaminhylden

Gæstebog bryllup fingeraftryk træ

Bryllupsbog origibell fingeraftryk mason jar ildflue

Den klassiske bryllupsgæstebog i dag har mange usædvanlige alternativer, som vi kort vil introducere for dig her. Lad os starte med det populære fingeraftrykstræ, der udskrives på papir eller males på et lærred. Skriv navnet på bruden og gommen og datoen herunder. Læg “gæstebogen” på et separat bord, og lad fingermaling og en pen eller blyant ved siden af ​​stå. Bed alle gæster om at efterlade deres fingeraftryk et eller andet sted på træets grene og skrive deres navne ved siden af ​​det. Denne variant er meget mere interessant end det traditionelle hæfte, hvor gæsterne skriver under. Så kan denne “gæstebog” sættes i en ramme og hænges op som en fantastisk vægdekoration i brudeparrets lejlighed.

Usædvanlig bryllupsgæstebog: breve i flaske

personlige beskeder flaske bryllupsbog

Breve i en flaske bryllupsgæstebog

Gæstebog bryllupsbesked i en flaske kreativ idé

Fingeraftrykstræet er fantastisk, men der er lidt plads, hvor du kan skrive dine lykønskninger. Hvis de personlige beskeder er vigtigst for dig, så prøv vores næste idé – flaskebreve! For at gøre dette har du brug for en stor, tom glasflaske og små stykker papir, som gæsterne kan skrive på. Disse rulles derefter sammen, bindes sammen og samles i flasken. Efter brylluppet kan du åbne “bogstaverne” med din ægtefælle og læse de pæne ord.

Bryllupsgæstebog med fotos

lave sjove fotos fotoboks bryllup

Tag billeder photobooth

Gæstebog bryllup sjove fotos med fotoboks

Design en bryllupsbog med fotos

Udover ordsprog og tillykke kan gæstebogen også designes med smukke fotos. Du har et par muligheder i denne henseende: Du kan for eksempel ansætte en bryllupsfotograf til at tage billeder til gæstebogen. En fotoboks kan også bruges – du kan finde ud af at bygge det selv her. Det er også muligt blot at placere et kamera ved siden af ​​gæstebogen, så dine venner kan bruge det til at tage smukke eller skøre fotos på stedet.

En brevkasse i stedet for en gæstebog

Postkort postkasse kreativ idé bryllup bog

Postkasse postkort bryllupsbog usædvanligt

Gæstebog bryllupspostkasse

personlige beskeder postkort bryllupsbog

I stedet for en klassisk bryllupsgæstebog kan du også bruge en postkasse. Ideen ligner den med flaskebrevene – du skal simpelthen finde en fin, lille postkasse. Det er bedst at se på loppemarkedet eller på Internettet. Derefter skal du forberede postkort til gæsterne eller bare bede dem om at tage et med. Du kan læse postkortene med din partner under din bryllupsrejse.

Skriv tillykke med småsten

Skriv bryllupsgæstebog om småsten

Gæstebog bryllup usædvanlige småsten

Skriv bryllupsgæstebog gode ideer om småsten

En anden god idé er, at gæsterne skriver deres tillykke med sten. Du bør kun samle nok flade sten inden bryllupsdagen. Få også en stor beholder – f.eks. En skål eller vase og en markør. Efter brylluppet kan du lægge “gæstebogen” på kaminhylden eller sofabordet i stuen.

Arranger stor mosaik

Gæstebog bryllupsmosaik original idé

Gæstebog bryllupsmosaik tavlehjerte lavet af træ

stor mosaik hjerte bryllup bog

Gæstebog bryllupsmosaik fra hjerter romantisk

Gæstebog bryllup hjerter tegn

Gæstebog bryllupshjerter træmosaik arrangere

Et andet romantisk forslag er at skabe en attraktiv gæstebog med et udstillingsvindue og små hjerter lavet af pap eller træ. Dine gæster skal skrive på hjerterne og arrangere dem ved siden af ​​hinanden. Sådan får du en fantastisk mosaik!

En globus som gæstebog

Bryllupsbog utraditionel globus

Bryllupsbog design globus verdenskort

Skriv bryllupsbog om kloden

Det ville også være meget originalt at bruge en globus som gæstebog. Bare lad dine gæster skrive på det med en vandtæt skrifttype. Du kan derefter bruge kloden til at dekorere dit hjem.

Opret en usædvanlig gæstebog: skriv på forskellige objekter

Gæstebog bryllup usædvanligt anker

Gæstebog bryllup usædvanlig vinflaske

Skriv bryllupsgæstebog usædvanligt på træbænk

Skriv bryllupsbog på træbord

I stedet for en rigtig bog kan gæsterne også skrive deres ønsker på et objekt specielt forberedt til dette formål. I stedet for gæstebogen bruger nogle par også:

– en flaske vin eller champagne

– en bænk, der kan sættes i haven efter brylluppet

– et anker lavet af træ, som står for stabilitet i familien

Du kan finde en anden idé til at designe din bryllupsgæstebog med gratis skabeloner til download her.