Håndværksideer, dekoration og festligheder, DIY, bryllup

Design af en bryllupsgæstebog: ideer og forslag

Gæstebog bryllup design lilla dug

Enhver, der arrangerer et bryllup, ved af personlig erfaring, at der er meget arbejde, der skal udføres. Ikke desto mindre gør vi i denne artikel din opmærksomhed på en anden opgave, som mange brudepar forsømmer i en fart, nemlig – at designe en bryllupsgæstebog! Den selvfremstillede gæstebog vil senere forblive som et vidunderligt minde om den store dag. Efter år med din ægtefælle kunne du ikke kun se på de gamle fotos, men også læse de varme tillykke, beskeder, råd og humoristiske kommentarer i gæstebogen. Og det lyder godt, ikke sandt? Nedenfor er nogle gode designideer og tips til en smuk bryllupsgæstebog. Vi håber du nyder vores forslag!

Design en bryllupsgæstebog: den klassiske gæstebog

Bryllupsgæstebog skaber gode dekorationsideer

Bryllup gæstebog design separat bord

Bryllupsgæstebog med rhinestones

Bryllupsgæstebogdesign personlig

Gæstebog bryllup design lilla dug

Gæstebog bryllupsdesign klassiske burkort

Tilpas din bryllupsgæstebog

Gæstebog bryllup design stof blonder fjer

Mal din bryllupsgæstebog på forsiden

Gæstebog bryllup design dekoration ideer bord

Bryllupsgæstebogdesign kan designes på så mange originale måder – nogle af ideerne i dette indlæg kan virkelig imponere dine gæster! Traditionelt er gæstebogen et hæfte, hvor bryllupsgæsterne underskriver og udtrykker deres ønsker til det glade brudepar. Men det er ikke den eneste måde at oprette en bryllupsgæstebog. Som lovet vil vi vise dig nogle meget interessante alternativer i artiklen. Vi anbefaler, at du placerer bogen – sammen med blomster, kiks og flere blyanter – ved siden af ​​indgangen, så den tiltrækker opmærksomhed. Du kan skrive dine navne og datoen på forsiden af ​​den klassiske gæstebog med en smuk skrifttype. Dekorer det med sløjfer, pyntebånd, blonder og hvad du ellers kan lide.

Bryllupsgæstebog med fingeraftryk

Bryllup gæstebog designtræ med fingeraftryk

Bryllup gæstebog design fingeraftryk

Gæstebøgerne med fingeraftryk er virkelig moderne på det seneste. Alt du behøver er maling og en skabelon, som gæsterne efterlader deres fingeraftryk på – et billede af et træ bruges ofte. Efter brylluppet kan du fx indramme “gæstebogen” og hænge den på din stuevæg. Den eneste ulempe ved dette er, at der ikke er plads til tillykke. Du kan derfor også placere et lille hæfte ved siden af ​​skabelonen med fingeraftryk.

Bryllupsgæstebog med fotos af de nygifte

Bryllupsgæstebogsdesignfotos af de nygifte

Gæstebog bryllup design fotoalbum vidunderlig idé

Gæstebog design bryllupsbilleder Gläckwänsche

Gæstebog bryllupsdesign fotoalbum

En anden vidunderlig idé er en gæstebog med fotos af det nygifte. Du kan organisere et fotoshoot til forlovelsen og oprette et album med de bedste fotos. Bare lad nok ledig plads være imellem, hvor gæsterne kan skrive deres tillykke. Køb blyanter i forskellige farver for at gøre det endnu mere farverigt. Sådan en gæstebog med fotos vil forblive som en uforglemmelig hukommelse, som du kan vise dine børn efter år.

Design af en bryllupsgæstebog – et par “minimalistiske” ideer

Bryllup gæstebog design ønsketræ

Bryllup gæstebog design tegn vin kork

Bryllup gæstebog design og dekorere blonder

Bryllup gæstebog design tegn rekord

Bryllupsgæstebog skaber usædvanlige ideer

Bryllup gæstebog design origami folde kraner

Bryllup gæstebog design små kort hjerteform

Gæstebog bryllup design vintage trækasse

Gæstebog bryllup designkort trækasse

Bryllup gæstebog design hjerter tegn

Gæstebog bryllup design hjerter minimalistisk

Gæstebog bryllup design hjerter korkbræt

Gæstebog bryllupsdesignbillede små hjerter

Bryllup gæstebog design små hjerter trækar

Bryllup gæstebog tillykke træ

Gæstebog bryllup design globus

Bryllup gæstebog design forårs original idé

Bryllupsgæstebog skab originale designideer

Bryllup gæstebog design balloner

Gæstebog bryllup design bil balloner

Bryllup gæstebog design beskeder i flaske

De “minimalistiske” gæstebøger, hvor dine venner skriver deres tillykke eller bare deres navne på små stykker papir, er også trendy i øjeblikket. For eksempel kunne sedlerne være i form af et hjerte. Vi foreslår en variant – efter at hver gæst har skrevet på sit stykke papir, lægger den den i en vintage trækasse, som du har specielt forberedt til formålet. Eller du kan samle beskederne fra gæsterne i en stor glasflaske – rullet sammen og bundet med buer. Denne variant vil også se meget original ud. En anden mulighed, som du sikkert vil kunne lide, er at bruge små kort i stedet for sedler. Hver gæst skal skrive pæne ord på det og derefter hænge deres kort op på det særlige “lykønskningstræ”. Du kan nemt designe dette med 3-4 tørre grene fra parken. Efter brylluppet kan du dekorere dit hjem med træet.

En tematisk gæstebog

Bryllupsgæstebog tematisk

Det ville være særligt originalt, hvis du designede en temagæstebog til dit bryllup. Skriv bare på forsiden, “Hvordan ser du os efter 20 år?” Eller “Giv os råd til et lykkeligt ægteskab”. Vær kreativ, og vælg sammen med din kommende ægtefælle det spørgsmål, de vil stille deres gæster. Og svarene kan være smarte, ærlige, uventede og virkelig humoristiske.