håndværk ideer, DIY

Lav selv Barbie tøj: 10 super lette syinstruktioner

Lav selv Barbie -tøj

En modedukkes garderobe er ret dyr, men hvis du kan sy, kan du nemt sømme de fashionable outfits som en professionel! Vi er her for at redde med disse fantastiske og let at sy 10 gratis Barbie-tøjprøver for at inspirere dig og fjerne dine Barbie-outfitproblemer! Dine små piger vil elske de trendy outfits! Lad os vise dig, hvordan du selv kan lave godt Barbie -tøj!

Vores samlede Barbie tøj -symønstre kommer med gratis syinstruktioner, som du kan downloade! Du kan finde en trendy anvendelse til dine indsamlede stofrester! Hvis du har gamle sokker med hullede huller, er det tid til at gøre dem til disse fede og smarte Barbie -tøj. Vores udvalgte mønstre er så interessante og attraktive, at selv du, ikke kun din lille datter, vil kunne lide dem! Så saml dine eksisterende sysæt, nogle stofrester eller dine yndlingsmotiver, og begynd at sy. Vi ønsker dig en masse sjov!

Lav selv Barbie -tøj: moderigtigt nederdel

Barbie tøj laver selv fashionable nederdele

Lav dette smarte DIY Barbie nederdel til din datter! Alt du skal bruge er et lille stykke stof, et langt stykke elastik og matchende tråd. Du modtager prøven her.

Syning af Barbie -kjole: hvordan man gør det?

Lav selv Barbie tøj til syning

Lav Barbie -tøj selv af stof

Barbie kjole syet af stof

Tjek denne super søde og polka dot inspirerede kjole til din lille Barbie! Den består af 1 stykke 6 “x 2,5” til bodice og 1 stykke 5 “x 12” til nederdelen. Saml dit sysæt, herunder saks, nål, tråd og symaskine. Du kan finde vejledningen her.

Lav selv Barbie -tøj: gratis vejledning

Sy nederdel til dukke, hvordan du gør det

Sy selv nederdel til dukke

Hver pige elsker at pynte sine dukker. Så hvad kunne være bedre end at spare omkostninger og give dukketøjet et personligt præg ved at sy noget selv. Du kan endda bruge dit barns gamle tøj til at sy det smukkeste tøj. her finder du nyttige tips.

Havfrue Barbie outfit

Barbie havfrue outfit med pailletter

Hvad er bedre end en simpel barbie dukke? Højre, en havfrue -Barbie -dukke. Saml et stykke Lycra -stof, for eksempel fra en gammel badedragt, stræknål, tråd og symaskine. Start med at klippe mønsteret til havfrue -tøjet. Du finder den komplette syinstruktion her!

Fantastisk syforklæde til Barbie

Syforklæde til dukke

Tag dig tid til at se dig omkring med denne flotte Forklæde syning instruktioner For at gøre dine børn glade! Forklædet er ikke kun ret let at sy, men det ser også sødt ud på de smukke dukker, og de små hænder kan klare forklædningen uden problemer.

Upcycling af gamle sokker

Sock upcycling barbie kjole

Hvad med at gøre dine gamle sokker til nyt Barbie -tøj til små piger? Selvfølgelig ved at bruge nye og flotte mønstre. Vælg først de gamle sokker, som du ikke længere har brug for. Eller hvis du ikke længere vil sy det slidte hul i strømperne op, kan du også bruge dette til dukketøj. her lære at gøre det korrekt!

Lav selv Barbie -tøj: sy en kokkehue

Barbie outfit køkken

Små piger har den dejlige tendens til at bage! Forklæder og kokkehuer kan være en piges bedste venner. Denne vejledning har så meget at tilbyde dig med et Barbie-forklæde i lommeformat, kokkehue og ovnhandsker! Få det her alle trin i syningen!

Tinker casual Barbie outfit

gode ideer til Barbie tøj

Det bedste ved at sy Barbie -tøj selv er, at du kan indgyde stor tøjfølelse hos dine børn! Dette er præcis en version af det. Med flotte hyggelige loungebukser, en super let T-shirt og en rygsæk, vil dukken se rigtig flot ud. Her er Trin-for-trin instruktioner.

DIY -tøj til kurvet barbie

Tips til fremstilling af Barbie tøj

Her er en perfekt løsning til at løse dit kurvede Barbie tøj problem! Sagen ved den kurvede barbie er, at hun ikke passer til normalt tøj. Få det her det gratis Barbie tøj symønster og lav noget sødt og stilfuldt Barbie tøj til den kurvede dukke!

At lave Barbie -tøj: kreative ideer & Forslag

Barbie tøj skaber stilfulde ideer selv

Har du lige trådt ind i Barbie -verdenen? Og du spekulerer på, hvordan du skal håndtere alt det dyre tøj og redskaber, hun tager med. Lad os løse dette ordentligt og med stil. Få det her gode ideer og gratis mønstre til din datters dukketøj!

Barbie tøj gør dig selv til en buttet dukke

originalt Barbie tøj lavet af ballon

Lav Barbie -tøj selv af sokker

Sy dukketøj selv

Lav nederdel til dukke uden at sy

Barbie tøj DIY rockstjerne

Sy selv nederdel til Barbie

Barbie havfrue smukt outfit

Lav Barbie tøj selv havfrue

Barbie tøj laver selv blonder

Lav din egen dukke nederdel af tyl

Lav selv Barbie -tøj

Lav Barbie -tøj selv af blondetæpper

Lav Barbie -tøj selv af papir

Lav Barbie -tøj selv med syning

Lav dukketøj af en ballon

lette håndværk ideer dukketøj

moderigtige outfits til barbie dukke

Lav Barbie -tøj til dig selv bånd med pailletter

Tøj til dukker fremstillet af gamle sokker

Lav Barbie -tøj selv til en fashionabel kjole