Havearbejde og landskabspleje

Dit eget underholdningsområde til din have

 Er der noget bedre end at nyde sommeren udendørs med venner og familie?

I dag vil vi fortælle dig, hvordan du skaber det perfekte udendørs underholdningsområde til dit hjem. Inden du begynder at oprette dit udendørs rum, skal du læse denne artikel i et par minutter for at forstå, hvad du skal overveje.

Udendørs overvejelser

Det første trin er at overveje dine ideer, mål og budget. Når du planlægger dit perfekte udendørs underholdningsområde, skal du stille dig selv disse spørgsmål:

 • Hvem vil bruge det? Har du planer om børn eller kæledyr?
 • Hvilket design / stil leder du efter? Moderne, Bali, Tropical, Eco osv..
 • Hvad er budgettet for dit projekt?

underholdningsområde haveideer

Grundlæggende design

Der er nogle vigtige grundlæggende elementer i designet af dit udendørs rum. Når du kender disse grundlæggende ting, vil dit udendørs underholdningsområde være det, du leder efter.

Det grundlæggende i et udendørs underholdningsområde inkluderer:

 • Nem adgang
 • Integration / flow med dit hjem
 • Vejrplanlægning; Vinter- og sommerplanlægning
 • Brug disse grundlæggende design til at skabe et behageligt miljø, der er både funktionelt og smukt.

underholdningsområde slappe af landskabspleje

Landskabspleje

Når du planlægger dit udendørs underholdningsområde, skal du ikke glemme landskabspleje.

Her er nogle forslag:

 • Brug en græsplæne (også muligvis kunstgræs) til at skabe et funktionelt rum, der byder på meget grønt.
 • Tilføj planter rundt om kanten af ​​haven, så den ser frodig ud hele sommeren.
 • Overvej at indbringe letplejede indfødte planter og træer, der kan klare den varme sommer. Planter, der kræver lidt vedligeholdelse, er normalt en stor fordel.
 • Tilføj en stenhave med letplejede sukkulenter.

underholdningsområde med græsplæne

Udekøkken – Nyd udendørs madlavning

Ligesom køkkenet er hjemmets centrum, bliver et udekøkken centrum for det udendørs underholdningsrum. Dette holder værten der med gæster og ikke i køkkenet. Hvis du har et fantastisk rum udenfor, er det her, du vil have en chat. Installation af udendørs madlavningsfaciliteter kan gøre livet lettere.

Et fungerende køkken er en værdifuld tilføjelse til ethvert udendørs område. Selv en køkkenø er praktisk til at tilberede mad og socialt samvær.

underholdningsområde udendørs køkken opsat

Dækning

Tilføjelse af et dæk til dit hjem er en af ​​de mest almindelige renoveringer, fordi de ser fantastiske ud. Med et nyt underholdningsområde vil flere mennesker også gå i din gård. Så hvis du ikke kan bruge tiden på at vedligeholde et trædæk, skal du undersøge og vælge en mulighed, der passer bedst til din livsstil.

Du har mange muligheder, når det kommer til materialer til Dækning går. Når du vælger pynt, anbefaler vi, at du overvejer et kompositdæk på grund af de lave vedligeholdelseskrav.

landskabspleje terrassedækning i underholdningsområdet

terrasse

Skygge er afgørende, især i de varme måneder. Tænk lidt over, hvordan solen rammer dit udendørs rum om sommeren. At få lidt dækning reducerer blænding og varme, og det vil være meget mere behageligt at være udendørs. Installation af persienner kan være en alsidig farveindstilling, der kan tilpasse sig de skiftende årstider.

Husejere, der ønsker at bruge deres terrasse som spiseplads, undlader ofte at sikre, at der er plads nok til et bord og stole, så de kan sidde behageligt.

ideer til solbeskyttelse af haven

Sæder

Havemøbler spiller en væsentlig rolle i dine underholdningsevner. Så begræns dig ikke til billige bærbare møbler. Overvej at tilføje bænke i eksisterende vægge for permanent alsidighed. Arranger dine siddepladser, så du let kan se og høre alle.

Glem ikke at anvende farvestrålende puder eller tæpper for at tilføje en farvefarve. Installation af et dæk, der sidder over resten af ​​din gård, kan gøre afsatsen til en passende højde for dig at sidde ved og lade dine fødder hvile på græsplænen.

 smukt landskabspleje underholdningsområde