have

Minimalisme i haven – 51 ideer til moderne havedesign

Moderne ideer til havedesign

Da du indrettede din lejlighed, blev du inspireret af minimalisme, og nu vil du give din have dette moderne og lette look? Men hvordan ser et moderne havedesign egentlig ud? Hemmeligheden er ikke kun med moderne arkitektur og havemøbler, men med klare former. Skift buske og kaotisk plantning med strenge former, og du vil nyde en moderne have! Du finder inspirerende ideer og nyttige tips hos os!

Moderne havedesign – less is more

moderne-design-træ-og-have-dam

Grundkonceptet i den moderne have er maksimal minimalisme. Reglen er “less is more”. Glem kaotisk plantning! Selvfølgelig findes græsser kun i ryddelige senge og i intet tilfælde med farverige blomster. Havedekorationen er med raffinerede detaljer, eller der er slet ingen. Når det kommer til materialer i moderne havedesign, er de meget reducerede. For at få et overblik over de vigtigste elementer skal du rulle ned. “Focus.de” præsenterer udtalelse fra eksperter i moderne havedesign.

Vandet som et element i moderne havedesign

Moderne have design swimmingpool oase

Vandet betyder klarhed og delikatesse. Det er netop disse komponenter, der skaber det overordnede udseende af den moderne have. Man møder ikke vand i sin romantiske betydning, men med enkle former som en havedam, men uden åkander eller en stor swimmingpool. Det bliver blikfanget i din have og bringer lidt luksus. Når det kombineres med træpaneler, taler vi virkelig om moderne havedesign. Den minimalistiske stil skaber en oase af ro, hvorfor orden i haven spiller en vigtig rolle. Bestem grænserne mellem vand og planter, indendørs og udendørs. De geometriske figurer eller havestier anbefales. Skab en følelse af proportioner.

Materialerne

Moderne havedesign natursten

Når vi taler om moderne havedesign, taler vi om moderne materialer af høj kvalitet. De skal også have lav vedligeholdelse, da den moderne have er til moderne og travle mennesker. Forskellige kombinationer mellem beton og glas eller natursten og træ ser betagende ud. Men når vi siger træ, skal du ikke forestille dig massivt træ. Store, almindelige træpaneler passer godt til moderne haver. Farveskemaet er subtilt og reduceret. Delikat hvid eller elegant grå er ideelle. Grus finder også sin plads i den moderne have, da det kan danne klare former.

Skab et afslappende siddeområde

Moderne siddehjørne i havedesign

Modernitet betyder ikke kun et enkelt design, men også komfort, en luksuriøs livsstil, simpelthen en afslappende haveverden. For at gøre din have til et paradis, skal du oprette et afslapningsområde. Dette kan også være et opholdsområde eller hvorfor ikke med en liggestol ved siden af ​​swimmingpoolen. Det vigtigste er, at havemøblerne er lavet af høj kvalitet. Vores bedste valg er lænestole i rattan. Møblerne i massivt træ matcher slet ikke moderne havedesign.

Plantningen 

Moderne havedesign med træ

Mest foretrukket er græsserne. De kombineres perfekt med træpanelerne eller med den grå beton. Men hvis du foretrækker bede med blomster, skal du ikke glemme mottoet i den moderne have – “less is more”. Plantningen bruges kun som accent og i senge på forskellige niveauer. Lodrette haver er et rigtigt blikfang i den moderne have. Du kan lægge planterne i betonkar, så de danner de strenge former. Træbjælker ser også meget moderne og smukke ud.

Du kan kun skabe et haveparadis med den rigtige dekoration

Moderne rekreativt område til landskabspleje

Havedekorationer skaber en glad stemning i haven og har nogle gange også en beroligende og hjemlig effekt. Hvis du allerede har valgt den moderne stil, bør du også vælge moderne dekoration. Et zen -havedesign kan også være moderne, hvis du sætter minimalistiske skulpturer op. Stenene kan også være dekorative elementer. Den moderne have bliver hyggelig og varm med en pejs. Det skal også være inspireret af minimalisme, gerne i hvid eller sort med et enkelt design.

Har du stadig brug for lidt inspiration? Få ideer fra vores fascinerende billedgalleri!

Moderne idé til design af haveplanlægning

Moderne afslapningsområde i havedesign

Moderne afslapningsområde i havedesign

Moderne havedesign haveplanlægger

Moderne havedesign havedam

Moderne romantisk havedesign

Moderne havedesign havedekoration

Moderne havedesign med træpaneler

Moderne idé om havedesign

Moderne havedesign i japansk stil

Moderne have design grus have

Moderne havedesign grussti

Moderne havedesign børnehjørne

Moderne havedesign japansk have

Moderne havedesign

Moderne havedesign lodret have

Moderne minimalistisk havedesign

Moderne havedesign minimalistisk

Moderne havedesign inspireret af minimalisme

Moderne havedesign med skorstene

Moderne havedesign med sten

Moderne havedesign med swimmingpool

Moderne havedesign med grus og sten

Moderne havedesign med afslapningsområde

Moderne havedesign stengulv

Moderne havedesign stenhave

Moderne havedesign med havedam

Moderne havedesign med lodrette haver

Moderne havedesign med masser af græs

Moderne idé om havedesign

Moderne havedesign forhave

Moderne have design zen have

Moderne havedesign Steinweg

Moderne havedesign med et eksotisk præg

Moderne haveanlægsdesign

Moderne elegance i havedesign

Moderne afslapningshjørne i havedesign

Moderne afslapningshjørne i havedesign

Moderne havedesign træ og vand

Moderne havedesign med klare linjer

Moderne idé om havedesign

Moderne havedesign natursten

Moderne havedesign masser af vand

Moderne havedesign med grus

Moderne have design bæk

Moderne have design vinterhave

Moderne have design vinterhave