Have, pergola og lysthus

Realisering af din drømmehytte: 5 ideer til et betagende havehus

Ideer til havebygning

Forestil dig det indre af et romantisk slot – en kæmpe park efter engelsk havekunst, med betagende vandfald og kærligt midt i landskabet – en kinesisk tepavillon, hvor aristokratiet tilbringer sine fritidstimer. Du behøver kun at lukke øjnene for at få liv i pavillonen i den vidunderlige park fra før. Åbn nu øjnene, fordi du også kan have et romantisk haveskur eller haveskur i din egen have! Efterspørgslen efter træhuse til haven er steget i de sidste par år i Tyskland, og i dag er havehusene meget trendy. Over 200.000 træhuse til haven sælges kun i et år i Tyskland. Der er naturligvis en forklaring på storhuse i havehuse. De er en sommerhus for afslapning og praktisk opbevaringsplads til alt gartnerens udstyr på samme tid. Med et flot design kan et træhus også blive et yndet sted og et rigtigt blikfang i haven! For at nyde alle disse fordele ved dit havehus er der et par ting, du bør overveje. Vi giver dig nyttige tips til valg af det perfekte træhus til din have, så sommeren kan komme!

Haveskur - pavillon i haven

Havehus som allrounder

Design haveskuret som opbevaringsplads

Det er virkelig en drøm at ligge i din egen have om sommeren i den skinnende sol og slappe af. At have en have betyder også meget arbejde og mange værktøjer. Og hvor placerer du alle dine værktøjer? Pænt i haveskuret! Tidligere var havehytterne mest konstruktionshytter, der blev brugt som lagerplads. I dag kan du finde så mange moderne træhuse til haven på markedet, der er meget mere end bare et opbevaringssted og rigtige allroundere. Så du ikke bliver forvirret over det mangfoldige talent og det store udvalg af haveskure på markedet, anbefaler vi, at du tjekker tilbuddene fra Pineca at se på. Der finder du ikke kun mange designs, men også professionel rådgivning om det rigtige træhus. Med det rigtige design kan et haveskur både give et praktisk sted til haveredskaber og komfortabel indkvartering for haveejere og deres besøgende. Med dette i tankerne er det meget vigtigt, at du er klar over formålet med haveskuret. Hvis du bare vil lægge cyklerne og riven i haveskuret, behøver du ikke et helt bjælkehus. Men hvis du planlægger at designe træhuset udendørs som et tilflugtssted, så er designet og den rumlige planlægning afgørende. Afhængig af den påtænkte anvendelse skal der bruges forskellige materialer.

Træhus i haven – fra planlægning til byggeri

Design et moderne havehus i din egen have

Hvis du allerede har taget beslutningen om, hvilket formål dit havehus skal bruges til, så kom de næste trin – valg af materiale og konstruktion. For at et sådant hus i haven kunne se hyggeligt ud igen som en hyggelig stue, kontor eller bibliotek om vinteren, skulle det bygges særlig solidt. Det mest populære byggemateriale er uden tvivl træ. Det er alsidigt og fleksibelt i designet og tilbyder et højt sikkerhedsniveau. Valg af materiale til dit haveskur afhænger igen af ​​planlægningen. Hvis du kun vil have opbevaringsplads eller et legehus til sommeren, så behøver du ikke vægge, der er så tykke. Generelt, jo tykkere materiale, jo mere holdbart. På markedet kan du finde elementhuse, der er boltet sammen eller fås som boltesystemer. Uanset hvilken type bygning du vælger, anbefaler vi, at du først søger professionel rådgivning. Men hvis havehuset skal fungere som det perfekte tilbagetog, skal det naturligvis være komfortabelt designet og møbleret.

Indstil havehuset som en havelounge: naturligt træ har en naturlig flair

Opsætning af havehus i træhus

Moderne havehuse kan ligne et lille, uafhængigt, smukt studie

Byg eller køb et træhus i haven?

Uanset om det er en hyggelig afslapningspavillon eller opbevaringsskur, havehusene har magt til at omdanne dit eget hjem til en oase af afslapning. Vi håber, at vores tips hjælper dig med at finde det rigtige havehus til dine behov og nyde din tid i haven. Glæd dig til de første solstråler og de hyggelige timer i det fri, da den største lykke er at mærke naturen!

Haveskur har en alsidig anvendelse i haven