Gulv og fliser

Marazzi fliser – innovation inden for keramiske fliser

Erfaring og innovation, kreativitet og design, tradition og kultur, en passion for keramik og miljøbevidsthed er styrkerne ved Marazzi -fliser, der har defineret boligarealer siden 1935 ved at skabe en kombination af æstetik og materialer af høj kvalitet.

Designideer porcelæn stentøj – Burlington Collection

Marazzi har en elegant stue

Med mere end 3.500 produkter fremstillet af porcelæn stentøj, krystalliseret stentøj og enkeltfyrede fliser samt mosaikker, marmor, granit og natursten i forskellige størrelser, farver, tykkelser og overflader, er Marazzi i stand til hurtigt at reagere på de forskellige behov i leveområder og nutidig arkitektur.

I dag bruges Marazzi -fliser ikke kun til gulve og vægge i beboelsesbygninger; takket være deres fremragende tekniske og æstetiske egenskaber, bliver de i stigende grad valgt til brug i offentlige rum og i større arkitektoniske projekter.

Gulv- og vægfliser med et unikt design

Marazzi flisekøkken

I årtier har Marazzi udviklet nye anvendelsesområder for keramik til markedet. Marazzi Tecnica -mærket giver arkitekter og produkter fremragende tekniske egenskaber samt et stadigt voksende udvalg af løsninger til arkitektur fra Marazzi Engineering Division.

Med speciale i fremstilling og salg af porcelæn stentøj og keramiske fliser til lodrette og vandrette overflader med store belastninger har Marazzi Tecnica været det foretrukne valg af arkitekter og designere i over 20 år, når det kommer til at realisere store projekter eller bygge bygninger, der kræver materialer med fremragende teknisk ydeevne: hårdhed, slidstyrke, pletter og glidning, let rengøring af store overflader og æstetik er i virkeligheden hovedegenskaberne ved Marazzi Tecnica -produkter.

Folkekollektionen af ​​Marazzi -fliser inspirerer med effektive farver

Marazzi flisekøkkenkollektion

Marazzi Engineering Division understøtter planlægnings- og byggeindustrien gennem udvikling af gulv- og vægbeklædningssystemer til indendørs og udendørs områder, især hævede gulve og ventilerede facader, tilbyder branchespecialister “nøglefærdige” løsninger, installation, tilpasning, forskning og vand Inkluder stråleskæring af specielle materialer.

XLstone -serien er en tidløs samling af gulvfliser

Marazzi flise blok samling

Æstetisk forskning har altid været en stærk side i Marazzi -fliser.

Faktisk var Marazzi den første til at reagere på behovet for, at keramiske fliser blev et arkitektonisk element. Ansvaret for produktskabelse blev lagt i hænderne på førende designere.

Fra sit første partnerskab med Gio ‘Ponti, der skabte flisen med “fire kurver”, der gik under navnet “Triennale” i designhistorien i 1960, har Marazzi fortsat etableret vigtige partnerskaber. Marazzi har også forbundet med topnavne fra modeverdenen, for eksempel Biki, Rabanne e Forquet og med navne fra arkitekturverdenen – Adalberto Dal Lago, for at studere tendenser i forskellige lande og udvikle eksklusive produkter i interne forskningslaboratorier.

Burlington Collection Marazzi fliser

Opfattelsen og design af produkter koordineres og styres af Marazzi Group Design Center i samarbejde med salgs- og marketingledelsesafdelingerne under koordinering af den respektive virksomhedsledelse.

Forskningsprocessen består af en analyse af markedstendenser og forbrugersmag. Målet er at opfylde forbrugernes behov og omdanne dem til stilistiske designs og produktspecifikationer.

Samtidig bruger laboratorieteknikerne også eksperimenterne til at omdanne former, overflader, farver og dekorative motiver til en prototype, der præsenteres for et produktudvalg. Han vurderer hele projektet og afleverer “produktkortet”, et dokument, der angiver de vigtigste kvalitative og kvantitative egenskaber ved det nye produkt. Så kommer næste trin i projektgennemførelsen.

Vægfliser i mange farvevarianter

Marazzi fliser gule

Materika-samlingen er en serie satinerede vægfliser i beton. Den nye repræsentative størrelse 40 x 120 garanterer større visuel kontinuitet i vægdesign, mens farvepaletten, inspireret af de naturlige nuancer af beton, forsøger fuldt ud at udtrykke egenskaberne ved dette keramiske materiale. De tredimensionelle strukturer og dekorative fliser supplerer kollektionen med stilistisk konsistens og er lige så velegnede til badeværelser, køkkener og stuer.

badeværelse Marazzi fliser

Essenziale er en stor, tynd og stærk keramisk vægbeklædning, en ny serie “hvide” fliser, på linje med det “totale hvide look” i indretning. Essenziale -kollektionen udtrykker dette koncept ved at udvide brugen af ​​Bianco på to forskellige overflader: blank og fløjlsagtig.

Concreta grøn samling

coventgarden samling

Marazzi denver samling

XLstone Marazzi -stuen

Evolutionstone samling

Marazzi fliser folkemusik

folkesamling blå marazzi

blå marazzi

folkesamling i lilla

vægfliser lilla marazzi

folkesamling gul

folkegrøn

Marazzi køkkenfliser grøn

habitat gulvfliser

stue gulv træ look

Evolutionstone stue

køkkenfliser

samling badeværelse

badeværelse lyst

Stue grå

udendørs fliser

Kashmir lyse toner

Kvartsitjord

Mystone fliser

Marazzi flise innovation

pietradibrera fliser

Marazzi træ

Progetto triennale samling

Marazzi-tile-system-e17

Marazzi flis system

Æstetisk teglsten

terramix samling boligarealer

Treverkage porcelæn stentøj

Treverkcharme keramiske fliser

Treverkchic arkitektur

stue træ samling

Nyheder Treverkever

Flise træ samling

Hårdhed Treverkmade Treverktime skridsikkerhed

Designer fliser

træ look soveværelse marazzi

farverige fliser

Stue marazzi

billeder grå Xlstreet