градина

Градински салон за релакс – с тези салонни мебели можете да проектирате хола си на открито

Проектирайте градинския салон с удобни шезлонги

Когато зимата скоро свършва, вие копнеете за спокойни барбекюта, за меки летни дни, когато можете да се отпуснете под слънцето и след това да извадите градинските мебели от хибернация и да се потопите в света на релаксация. Ако имате късмета да имате достатъчно място на открито, можете да проектирате свой собствен градински салон и да се насладите на лукс под открито небе. За да се превърне вашият градински салон във фокус на дома и да се управлява във втората ви всекидневна за лятото, си струва да осигурите малко комфорт и да инвестирате в мебели за шезлонги. В тази статия сме събрали полезни съвети за избора на градински мебели за балкона и терасата, както и отлични шезлонги за вашата зона за отдих.

Какво трябва да имате предвид при избора на мебели за хол

Готини салонни мебели за вашата втора всекидневна на открито

Съвременните шезлонги вече нямат нищо общо със сгъваемите столове. Днес отвътре е същото като отвън и дизайнът на градински салон почти не се различава от интериора на къщата. Новото градинско обзавеждане се предлага с разнообразни комбинации от материали и модерен дизайн и трябва да помислите за няколко характеристики, преди да купите, така че външното ви пространство да стане вашата втора всекидневна.

  • материали – Ратан и поли ратан са най -популярните и модерни материали, когато става въпрос за мебели за шезлонги. Естественият външен вид и топлите тонове са само част от свойствата, които притежават тези материали. Разликата: Полиратанът е изкуствената алтернатива на ратан, който, за разлика от естествените материали, е устойчив на атмосферни влияния и устойчив на ултравиолетови лъчи, като и двата се предлагат в много цветове. Можете също така да избирате между дървени и алуминиеви градински мебели. Втората алтернатива е най -лесната за грижа и внася модерен усет във вашата градина. Те също се съчетават много добре с изтъркана шик или средиземноморска градина. Естествеността на дървото от друга страна допринася за усещането за живот и уюта. Масата от тиково дърво, например, е абсолютно модерна и допълва градините със средиземноморски усет.
  • Правилната тапицерия – Шезлонгите без меки седалки, които гарантират комфорт, са немислими. Но за да имате меките възглавници и калъфи за дълго време, те трябва да са устойчиви на UV лъчение, петна и влага. Що се отнася до текстила, вие сте разглезени за избор – истинска външна кожа, текстил от синтетични влакна или синтетична кожа.
  • Комфорт – Достатъчно места за сядане и лежане, широки подлакътници
  • домашен вид

Разчитайте на мебели за шезлонг, устойчиви на атмосферни влияния за вашата градина

Мебели за шезлонг за комфорт на открито

Те издържат на дъжд, време, слънце и вятър: Градински мека мебел с високо качество, което също би могло да бъде в хола. Както знаем много добре, летните дни в Германия в никакъв случай не са с месеци слънчеви лъчи, нито трябва. Не искаме просто да прекараме лятото в нашата градина, но и през есента и в топлите зимни дни, със или без слънцето. Поради тази причина трябва да обърнете внимание на издръжливостта и здравината на градинските мебели.

Градински салон като универсален

Мебели за шезлонги - трапезни комплекти за вашия градински салон

Говорейки за мебели за шезлонг, вие се чувствате комфортно пред очите си Външни шезлонги за градината, които гарантират незабравимо усещане за добро усещане. Външната зона е универсална, която предлага много възможности. Garden Lounge наистина може да бъде вашата втора всекидневна за отдих, но и вашата трапезария на открито, където можете да приемате гостите си и да се наслаждавате на вкусни ястия със семейството на чист въздух. Висококачествени сервизи за хранене в алуминий и ратан са перфектният избор за това, тъй като съчетават свойствата на висококачествен и здрав ратан и решаващите предимства на алуминия, като са издръжливи и устойчиви на UV и атмосферни влияния.

Градински мебели и салон за балкони и вътрешни дворове

Голямата маса за хранене, където всички са добре дошли, удобни любими кресла, кухнята, дори душът – мебелната индустрия е открила много място за комфорт. Мебелите, които обичаме, но за съжаление не могат да се настанят в нашите пълни стаи, могат да бъдат намерени навън на открито. Градината отдавна не е свързана със сгъваеми столове и се разбира повече като външна зона, където хората могат да се отпуснат. Ако имате важните характеристики за избора на шезлонги, това вече е лесно! Време е да живеете на чист въздух, време е за уютна чаша вино в градината, време е за релакс, време е за вас … време е да изберете новите си мебели за шезлонги Gartella!

Проектирайте градински салон с красиви шезлонги и шезлонги