Градина и растения

Стенна чешма отвън – идеи и стилен дизайн

Стенният фонтан е един от най -изключителните декорации на градината от векове и придава на външната зона изключително естествен усет. Оригиналният вид е смесица от готини мотиви и водна технология и създава оживена атмосфера навън в градината. В тази статия нашият редакционен екип би искал да представи актуалните дизайни за тази година. Ще ви покажем кои точки трябва да имате предвид при избора на правилния стенен фонтан.

Уникалният вид подобрява всяка фасада по положителен начин

стенен фонтан медни идеи дизайн

Избор на правилния стенен фонтан

Стенният фонтан в градината е едно от най -добрите декоративни парчета на открито. Той представя елегантна комбинация от страхотен външен вид и оживена атмосфера. Правилният избор на стенен фонтан зависи от много фактори и бихме искали да ви запознаем с най -важните. Като правило имате избор между свободно стояща и постоянно монтирана конструкция.

  • Самостоятелен стенен фонтан – Почти никое друго декоративно парче в градината не тежи толкова много, колкото това. Именно поради тази причина все повече собственици на градини избират самостоятелно строителство. Поради теглото обикновено не се препоръчва планиране на монтаж на стена. Това гъвкаво решение може да бъде позиционирано навсякъде и е идеално за наематели – лесно преместване и без пробиване на дупки.

Свободно стоящите стенни фонтани могат да бъдат преместени по всяко време. Умна идея

хладен дизайн на стенен фонтан

  • Фонтан с неподвижна стена – Монтажът на неподвижна стенна чешма върху вашата фасада трябва да бъде планиран професионално. Тази идея за обзавеждане е трудно да се реализира без предварителни познания. Първото нещо, което има значение, е изравняване на кладенеца. Това включва и фиксирането му към фасадата. Достатъчно големите и дълбоки пробивни отвори ще осигурят оптимална стабилност.

Поставете голям акцент върху стабилното фиксиране.

стенен фонтан готини идеи стена

Стенните фонтани показват разнообразен дизайн

Големият избор от стенни фонтани предлага преди всичко класически вид и обогатява градината. Стилният дизайн определя външния вид на целия градински дизайн. Поради тази причина е важно да изберете правилния фонтан. Преди всичко този воден елемент трябва да допълва вашия градински дизайн и да се комбинира добре с другите компоненти на открито.

Стенен фонтан като допълнение към градинския дизайн – Познавате ли усещането, когато градинският дизайн не изглежда завършен? В този момент имате нужда от стенна чешма, която се счита за допълнение. Това не означава, че оптиката трябва да привлича любопитни погледи отдалеч, напротив. Класическите модели от естествен камък, мрамор и бетон са приятно допълнение към общия външен вид навън. Тези класически дизайни са обогатени с различни малки декоративни елементи и мотиви.

Изберете дизайн с класически мотиви като раковини

идеи за стенен фонтан

Привличащи погледа в градината-собствениците на градини винаги искат декоративен елемент, който служи като абсолютен привличащ погледа там. В този случай препоръчваме стилен и модерен дизайн. Тези продукти са много различни от традиционните модели, тъй като са проектирани с голям брой модернизации. Готина функция е звуковият ефект на стенния фонтан. Интересни шумове идват от интегрираната озвучителна система и се чуват отдалеч. Те осигуряват чиста релаксация и пълна релаксация.

Стилните дизайни осигуряват красив външен вид, тъй като конструкцията е особено модерна

стенен фонтан модерно строителство

Можете да намерите комбинация от готини идеи в нашата галерия с изображения. Най -новите и актуални тенденции за стенни фонтани могат да бъдат открити за всеки вкус. Използвайте индивидуалните идеи като вдъхновение и бързо добавете положителна стойност към вашия градински дизайн!

Изгледът на естествен камък може лесно да се комбинира с почти всички компоненти в градината

съвети за дизайн на стенни фонтани

Използвайте тези декоративни парчета умело

идеи за стенни фонтани меден дизайн

Новият привличащ погледа в градината? Определено да!

стенна чешма с мотиви

Стационарните конструкции трябва да се планират много внимателно

стенни чешми черупки мотиви

Лъвските мотиви като скулптури са сред класическите дизайни

стенен фонтан градински лъв

Минималистичните конструкции се считат за перфектното допълнение към външната зона

  стенен фонтан със студена форма

Колкото по -голям е стенният фонтан, толкова по -елегантно ще изглежда градинският дизайн

външен концептуален дизайн на стенен фонтан

стенен фонтан хладна оптика дизайн

водни елементи за задния двор се характеризират със стени, чисти с външен ремонт на стенен фонтан

стенен фонтан в черно

идеи за дизайн на градински стенен фонтан