Garderober og entrémøbler

50 ideer til praktiske omklædningsrum

Har du nogensinde oplevet dette før? Det var nok til at rydde op i skabet og pludselig følte du dig bedre. Men for at opnå en sådan ordre skal et omklædningsrum være indrettet med det rigtige interiør.

Omklædningsrummet – stilfuldt og moderne

skabssystem for at spare plads

Selv før du blindt køber en åben garderobe, skal du tænke grundigt over, hvilken slags tøj du vil opbevare der, og hvem præcis garderoben vil tjene. Vil tøven med at bringe frakker og støvler eller bare almindeligt tøj ind i skabet? Skriv ned, hvad du vil beholde, og følg disse grundlæggende regler.

Generelt lagres sæsonbestemt tøj på den øverste del, der ikke bruges i øjeblikket, mellemrummet mellem 70-120 cm er velegnet til arbejds- og fritidstøj, og i bunden er der tunge genstande eller sko.

Øverst i skabet gemmer du det tøj, du ikke har på i øjeblikket

mørk hylde til garderobe

Standarddybden af ​​den åbne garderobe i omklædningsrummet er 60 cm, hvilket er nyttigt, når man opbevarer ting til bøjler. Hvis du bygger skabe, er en dybde på 40 cm tilstrækkelig. Normalt er den ydre saghøjde angivet, men du bør forhøre dig om den indre dimension. Dette bør være mindst 140-150 cm, hvis du også planlægger at hænge der.

Bemærk dybden af ​​skabet i omklædningsrummet

lille åben garderobe

Hvad bør ikke mangle i den åbne garderobe i omklædningsrummet

Tøjskinnen er designet til at hænge stryget tøj. Da bøjlen har en bredde på ca. 50 cm, er det nødvendigt, at huset er tilstrækkeligt dybt. Hvis ikke, skal du bruge en garderobeforlængelse, som de enkelte bøjler hænger lodret sammen. Tøjskinnen kan fastgøres, men også med en foldemekanisme for at nå tingene i det øvre kammer. Til korte tøjskinner monteres bøjler lodret på bagsiden af ​​kabinettet til lavvandede skabe. Stangen skal placeres under toppladen med mindst 4 cm for let at fjerne enhver bøjle.

Skufferne Kast brugt med succes til små ting som undertøj, strømper, sportstilbehør. Da deres bredde er begrænset af spredningen af ​​skænkene, er vi interesserede i glidemekanismer. Vi skelner mellem halv og fuld forlængelse med en glat rulle.

Hylderne bruges oftest. En dybde på 40 cm er absolut tilstrækkelig for T-shirts. Den maksimale længde er 100 cm, hvis du har brug for mere plads, og det er nødvendigt at fastgøre det nedenfra. De kan monteres direkte på væggen i den åbne garderobe, men der er også aftagelige hylder, så højden mellem dem kan variere alt efter dine behov. Praksis er at kombinere en fast hylde med to aftagelige hylder for at sikre, at kroppen er tilstrækkeligt stiv.

Trådsystemet Kan også bruges som skuffe, er let at trække ud og har et stop, der holder den på plads. Til sammenligning har kurven den fordel, at du kan se, hvad du har i den forfra. Højden på trådkurvene er oftest mellem 8-18 cm.

Vi kan også få belysningen i den åbne garderobe fra en separat lyskilde. Oftest bruges LED -lys. Belysningen i den åbne garderobe kan være batteridrevet til lysnettet eller kan tilsluttes en strømforsyning. Nogle modeller er udstyret med en kontakt, der tænder, når du åbner kabinettet. Andre er designet til at blive indbygget i hylder eller hængestænger.

Flere tilføjelser. Ud over standardudstyret i skabet nævnt ovenfor kan andre redskaber bruges til at hjælpe os med at organisere små ting. For eksempel kan en udtrækkelig buks, et slips og en strygejern og strygebræt, en bøjle til tørklæder og en bælteholder spare dig for en masse plads. Du kan også skjule forskellige kasser i skabet og i vasketøjskurven, som ofte har en dekorativ funktion. Dem, der ikke har et separat skoskab, kan lægge et par par sko på en af ​​hyldearrangørerne.

Hvis du vil se på nogle forslag, er her vores tips til, hvordan du vælger den åbne garderobe og opsætter den ordentligt og let, så dit tøj er rynkefrit:

åben garderobe i soveværelset

praktiske reolsystemer i garderoben

åben garderobe i hvidt foran sengen

skab med glasskydedøre

børneværelsesskab med gardiner og grønne vægge

elegant garderobe i soveværelset

sorte taburetter foran designergarderoben

Kommode til sko foran garderoben

minimalistisk walk-in closet

elegant garderobe med skydedøre

åben garderobe med ledbelysning

designer garderobe fra minacciolo

moderne tæppe foran den åbne garderobe

lille tæppe foran garderoben

lyserød garderobe

garderobe i orange plan

plads til alle de små ting i skabet

moderne skydedøre i garderoben

stort omklædningsrum med åbent skab

stor garderobe til mænd

stor åben garderobe i soveværelset

levende idé til den åbne garderobe i soveværelset

sort garderobe i stuen

reolsystem til små åbne skabe

Sko ryddelige i designergarderoben

åben garderobe med spejldøre

åben garderobe med skostativer

garderobe i børneværelset i pink og grønt

behagelige tøjskinner

væghylder i den åbne garderobe

sort garderobe med glasskydedøre

åben garderobe med kontrastskabe

åbne hylder med skodder i garderoben

åben garderobe med åbne hylder

åben garderobe til små rum

garderobedesign til taget

garderobedesign til mansard

stærk belysning i omklædningsrummet

kæmpe walk-in closet

plads nok til skoene i garderoben

stor garderobe i soveværelset

lykke i den åbne garderobe

blomster ved siden af ​​den åbne garderobe

åben hotelgarderobe

åben garderobe i gråt

omklædningsrum med sorte accenter

plads til skoene i omklædningsrummet