Garderober og entrémøbler, møbler

Tøjskinnen: Det praktiske møbel i industriel stil

Kliederstange for en moderne stemning

Industriel stil eller “industriel stil” – hvor metalelementer kombineres med træ af høj kvalitet – er meget populær blandt mange unge mennesker og imponerer frem for alt med sine kontraster. Møblerne minder om industrialiseringens storhedstid, men kan også kombineres på vidunderlig vis med andre møbelelementer – især den enkle, men alligevel høje kvalitet i skandinavisk stil er imponerende og giver de lokaler, hvori den bruges, en særlig stemning. Den individuelle berøring kan også skabes med et par farverige elementer som puder eller bøger, lædermøbler giver et strejf af elegance. Hvis du leder efter de perfekte industrimøbler, er tøjstangen det perfekte valg.

Individuelt design og mere lagerplads

Tøjskinne: stilfuld og praktisk

Less is more – sådan eller sådan noget kan det ideelle rumdesign opsummeres i “industriel stil”. Minimalisten er særligt velegnet til gamle bygninger eller lejligheder med særligt store værelser, de såkaldte lofts Industriel stil optimal og giver værelserne en individualistisk flair, der stærkt minder om fabrikshallerne fra århundredskiftet. Farverne sort, grå og sølv er særligt attraktive og autentiske. Når de mødes, giver de rummet det industrielle design, der allerede findes i navnet på møbleringstypen.

Enkel, men spektakulær

Tøjskinne: Hvis du leder efter de moderne møbler

Enkle møbler i “industriel stil” kan f.eks. Også erstatte et klædeskab. En Tøjskinne giver mere plads til dit eget tøj, det kan hænges praktisk og alligevel let. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal have på i dag, har du altid direkte udsigt til din egen garderobe, og det er meget lettere at vælge og sammenligne de rigtige beklædningsgenstande. Så han kan selv designe sit outfit og vil helt sikkert se godt ud.

Men det er ikke alt. Som et møbel kan en tøjstang bringe lidt ekstra kreativitet ind i rummet og gøre det muligt dets modulære design, at de enkelte møbler hurtigt kan udvides. Bymøbleringsstilen giver de enkelte værelser deres egen charme. For at få mere opbevaringsplads til den optimerede sortering af de enkelte vasketøj kan farverige kasser og kasser i forskellige størrelser sikre, at selv de mindre genstande og sko kan opbevares bekvemt, men hurtigt ved hånden. Ud over design plus, som gør skinnen til et rigtigt blikfang til soveværelset eller gangen og kan til enhver tid optimalt designes: den kan forlænges, hvis der samler sig mere og mere tøj over tid, og disse skal opbevares godt.

Forskellige modeller for enhver smag

Tøjskinne i forskellige versioner for enhver smag

Alle har deres egen smag og vil gerne vende det funktionelle, enkle designerstykke med fotos, dekoration og farverigt pap til et møbel, der sandsynligvis er rundt om i verden og derfor har sit eget individuelle flair. Derudover kan tøjstangens model varieres – farve, længde og type samling kan varieres. Derudover skaber træpaneler mere plads til at rumme endnu flere ting og yderligere dekoration. Hvis der er behov for ekstra opbevaringsplads, kan en anden tøjstang være nødvendig. I små rum er det ofte tilrådeligt at montere det direkte på rummets væg, da dette ikke reducerer rummet yderligere, og møblet stadig kommer til sin ret.

Opret din egen drømmemodel

Tøjskinnen ser enkel, men spektakulær ud

Arbejd selv som møbeldesigner – du vil se, at det er utroligt sjovt at skabe tøjskinnen efter dine egne ønsker og ideer. Du skaber noget unikt, som du sandsynligvis aldrig ville have fundet i detailhandlen. Hvis stangen skal installeres i et område med særlige dimensioner eller i et smalt rum, skal du selv finde ud af, hvordan du bedst kan bruge dette rum til dig selv. Det lyder virkelig fristende, at du kan lave din egen tøjstang, ikke sandt? Vælg farver og materialer efter din egen smag og bestem selv formen på tøjskinnerne i “industriel stil” selv. Drage fordel af de næsten uendelige muligheder for at udvikle det ultimative design, der pryder gangen eller giver plads nok til dit tøj og afslappende dekorationer.