Gadgets

Øjeblikkeligt kamera til fantastiske, øjeblikkelige souvenirbilleder

Sofortbidl kamera tager øjeblikkelige kamerabilleder

5 trin til succesfuld brug af instant kameraet

Hos mange mennesker vågner det Øjeblikkeligt kamera nogle associationer til fortiden. Du tænker på Polaroid -kameraerne, som normalt tog billeder af en ganske dårlig kvalitet. Du kan mærke en vis nostalgi.

Men som regel vil du aldrig have dem igen. Fordi de billeder, der blev taget, er bare dårlige.

Det kunne faktisk være anderledes … Lad os starte fra begyndelsen og vende dine ideer rundt!

vintage polaroid kamera instant kamera

Polaroid -kameraer er ikke længere i produktion siden 2008! Men øjeblikkelige kameraer kan stadig fås i dag. Med de gamle Polaroid -enheder fra antikvitetsbutikkerne eller med de nye mærker er meget gode billeder også mulige. Du skal bare kende visse regler, og resten fungerer selv. Vil du vide, hvad disse er?

Valg af det rigtige instant kamera

polaroid instant kamera polaroid kamera instant kamera

Du har valget mellem nostalgi og modernitet. Du kan faktisk stadig finde et Polaroid mærke instant kamera. Der er mange forskellige butikker, hvor du kan få disse. Du vil blive overrasket over, hvor mange forskellige steder disse kan findes. Det bliver lettere, end du tror.

Fujifilm mini model

fudjifilm instant kamera instant kamera fuji instant kamera

Fujifilm har lanceret to modeller. Fujifilm Instax og Fujifilm Mini er de mere moderne versioner, også i dette tilfælde kan du hurtigt producere billeder på størrelse med et postkort.

Kig efter en film

instant kamera billede fujifilm instant kamera instant kamera

Der er ingen måde, at instant kamera kan fungere uden film. Forvent, at de ret professionelle fotografer, der arbejder med Polaroid, vil bruge tusindvis af dollars om året på film. Så vær sparsom og forsigtig, hvis du ikke vil ødelægge dit budget.

Fujifilm Instax og Polaroid 300 er øjeblikkelige kameraer, som der er ret billige film til. Du kan finde disse i store specialforretninger og vælge den rigtige til dig fra en temmelig bred vifte.

Hvis du virkelig vil optage autentiske Polaroid -billeder, så forbered dig på en større investering. Film som denne er bare meget sjældne at se. Du skal købe dem på eksempelvis Amazon og eBay, men til høje priser. Årsagen er, at de er så sjældne. For ligesom kameraerne selv er de ikke blevet produceret siden 2008.

Gå ud og tag flotte billeder med dit instant kamera

polaroid instant kamera instant kamera polaroid kamera

For de fleste mennesker er det en befriende oplevelse at tage billeder med et instant kamera. Du trykker på en knap, og billedet kommer frem. Det hele lyder let. Det er? Men for at billederne skal være rigtig gode, skal du følge visse regler.

Polaroid -filmen skal holdes væk fra lys, for at billederne kan udvikle sig godt. De første øjeblikke inden filmen udvikles er grundlæggende. Når billedet kommer ud fra kameraet, skal du vende det om og dække det til på en eller anden måde. Ellers kan lyset beskadige billedet.

Over tid får du en fornemmelse af, hvor lang tid det tager at tage billedet.

Væn dig til begrænsningerne

instant kamera polaroid kamera instant kamera

Der er visse begrænsninger ved fotografering med instant -kameraer. Forvent ikke for meget. Du bliver heller ikke skuffet. Ideen med Polaroid -fotografering er at gøre billedets sløring til en fordel. Sådan får du for eksempel super originale billeder af store farvede objekter.

Den optimale afstand er få meter fra objektet.

Vær ikke bange for at vise dine resultater

fudjifilm øjeblikkelige kamerabilleder laver øjeblikkeligt billedkamera

Der er en række websteder og formularer, der viser mange Polaroid -billeder. Der kan du dele mange billeder og udveksle erfaringer med andre mennesker, der også er aktive inden for dette kunstfelt.

 God fornøjelse med at tage billeder

tage billeder øjeblikkeligt billede kamera polaroid kamera

  Hold fast i hvert øjeblik

polaroid kamera polaroid instant kamera instant kamera

Hvilken er den rigtige model for dig?

polaroid kamera instant kamera instant kamera

   Et lommekamera

instant kamera tage billeder polaroid kamera

Hav altid instant -kameraet med dig

instant kamera fudji instant kamera instant billedkamera

Øjeblikkeligt digitalt polaroidkamera

instant kamera polaroid kamera tage billeder

 Forhør om de forskellige modellern

instant kamera instant camera film polaroid kamera