Frisurer

30 trendfrisurer fra berømtheder, der også vil give dig bifald

Er du ikke længere tilfreds med din langsigtede frisure og vil eksperimentere med dit look? Du aner ikke, hvad du skal gøre? Vil du gerne ændre længden af ​​dit hår lidt? En vidunderlig idé! Vi er her for at hjælpe. Du kan hente ny inspiration fra vores trendfrisurer, som stjernerne også har på. I år følger vi show -repræsentanter hvert trin på vejen for at stjæle nogle trendige frisure -ideer fra dem. Vi har klassiske tilbud i vores billedgalleri, der altid er trendy. Lad dig selv lede gennem den glamourøse verden af ​​topfrisurer!

Korte frisurer beskytter mod varme, får dig til at se yngre ud og er meget praktisk

For at du godt kan tåle sommervarmen, ville det være bedst at vælge en kort frisure. Det holder også, når man dyrker sport. Hvis du aldrig har prøvet en kort frisure indtil nu, så skal du prøve det! Det er stilfuldt og praktisk og betragtes som et tegn på ny kvindelig selvtillid. Stilen udtrykker beslutsomhed og emantipazion af kvinder. Ved formelle lejligheder er det nødvendigt at style trendfrisuren lidt.

Victoria Beckham

Vicktoria Beckham kort frisure

Victoria Beckam har vist sig at være en “dronning af trendfrisurer” over tid. Efter at have fået skåret sit dejlige lange hår af, er vi vilde med denne frisure. Style din korte frisure med lidt hårvoks, og lad afskeden sidde frem for i midten. Så du ser moderne og fantastisk ud på samme tid.

Mandy Moore

Mandy Moore kort frisure

Som vist på billedet ovenfor passer den korte frisure også meget godt i lysere hårfarver. Lad din barber gøre højdepunkterne. De giver mere volumen til din trendy frisure.

Dido

Kort frisure Dido

Du vågnede lige og din frisure er lidt forfærdet. Intet problem! Disheveled er også trendy. Style det med den nødvendige hårkosmetik, og du får gode resultater!

Sharon Stone

Sharon Stone kort frisure

Halle Berry

Halle Berry kort frisure

Rihanna

Rihanna kort frisure

Denne super korte stil fra Rihanna skriger “Du må hellere tage mig seriøst! Hvis du vil style denne korte frisure, skal du være opmærksom på de fakta, at du tager en vis risiko med det, for det afhænger af ansigtstypen, om det korte hårklipp ser godt ud på dig eller ej.

Og hvis du vil tage et dristigere skridt i frisure, kan du Underskåret-Følg trenden. Din fordel ville da være, at du ikke går ubemærket hen. Der er dog også en ulempe – frisuren har brug for konstant vedligeholdelse. Underskæringer findes i mange forskellige varianter – afhængigt af hårfarve og længde.

Undercut – Rihanna

Rihanna undergravet

Undercut – Emeli Sande

Underskåret Emeli Sande

Denne stil blev oprettet i 2011 og 2012 og er stadig aktuel. Emeli Sande var en af ​​de første til at have denne trendy frisure på.

Underskåret – pink

Pink underskæring

Undercut – Scarlett Johannson

Scarlett Johansson underskåret

Hakelang frisure – sådan vil du se ud!

Dit hår er lidt længere – bare rolig om det! Der er mange måder, du kan bære den på. Bob frisurer er trendy, og de får dig til at se super cool ud. Stjerner vil vise os trendfrisurerne igen.

Beyonce

Beyonce frisure i hagelængde

Den amerikanske sangerinde dukkede op med en bobfrisure i hakelængde til videoerne fra hendes næstsidste album “Beyoncé”. Ovenstående mønster vil også se godt ud på dig, hvis du har tykt, sundt hår.

Ashlee Simpson

Hakelang frisure Ashlee Simpson

Få Ashlee Simpsons fantastiske gyldne look med din stylist ved hjælp af tynd saks til at klippe dit hår. Dette vil tilføre mere volumen til hårlinjerne og skabe en visuel effekt.

 Cameron Diaz

Hakelang frisure Cameron Diaz

Bob frisure af denne type har et mere luftigt, posabelt look. Lad din frisør lave højdepunkter i forskellige længder, og du vil ligne en stjerne!

Katy Perry

Hakelang frisure Katy Perry

Denne strukturerede bob -frisure fra Katy Perry kan bæres ved en officiel lejlighed.

Milla Jovovich

Hakelang frisure Milla Jovovich

Milla Jovovichs frisure i hakelængde ser bevæget ud med en sideskilning.

Shakira

Hakelang frisure Shakira

Brug glattejern til at opnå Shakiras elegante look.

Tyra Banks

Hakelængde frisure Tyra Banks

Tyra Banks trendige frisure vist ovenfor er ikke dagligdags, men formel.

Teri Hatcher

Teri Hatchers frisure i hakelængde

Hvis du bruger et krøllejern, mens du styler, er det sikkert, at du aldrig bliver til en “desperat husmor”.

Jennifer Lopez

Hakelængde frisure Jennifer Lopez

Naomi Campbell

Naomi Campbell frisure i hagen

Der er ikke noget kompliceret ved denne trendige frisure fra Naomi Campbell – den er enkel og praktisk.

Skulderlængde frisure – det går aldrig af mode

Har du den nødvendige hårlængde, men bærer altid dit hår på samme måde? Du kan komme med noget nyt med eksemplerne nedenfor. Lad os fortsætte vores rejse gennem frisørs modeverden.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez skulderlængde frisure

Adele

Adele skulderlængde frisure

Emma Stone

Emma Stone skulderlang frisure

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston skulderlang frisure

Mena Suvari

Mena Suvari skulderlang frisure

Reese Widerspoon

Reese Widerspoon skulderlang frisure

Rihanna

Rihanna skulderlang frisure

Jessica Alba

Jessica Alba skulderlang frisure

Madonna

Madonna skulderlang frisure

Selena gomez

Selena Gomez skulderlængde frisure

Korte frisurer, hakelængde eller skulderlangt hår-beslutningen er helt din. Det vigtigste er slutresultatet – bliv trendy med din nye frisure!